Vaderdagpack vol speciaal bieren!

Gisteren kwam de mega winactie voor Vaderdag al online. Maar wat geef ik manlief voor Vaderdag? Dat vond ik nog best een lastige! Ook omdat hij over 2 weken jarig is, wilde ik wel twee aparte totaal verschillende cadeaus aan hem geven. Aangezien zijn grootste hobby toch wel een lekker biertje is ging ik voor een Vaderdagpack vol speciaal bieren!

Vaderdagpack vol speciaal bieren

beter dan gereedschap

Vorig jaar met Vaderdag kreeg hij een metalen tekst wandplaatvoor in de knutselschuur. Voor zijn verjaardag kreeg hij een lekkere aftershave. Ik wilde dus nu wat anders geven. Toen hij het boek verloren bier van Nederland las voor mijn review, besloot ik dat het bier moest worden. Maar dan wel speciaalbier!

Bij Beerwulf hebben ze wel verstand van speciaalbier en speciaal voor Vaderdag maakten zij drie Vaderdagpacks met heerlijke speciaalbieren die ook nog eens gratis worden bezorgd.

Verschillende speciaal bieren

Je kunt kiezen uit 3 verschillende packs met heel toepasselijke namen. Voor het geval je net zo weinig verstand van bier heb als ik, leg ik wel een paar verschillende speciaal bieren uit!

Lager:

lager
Brooklyn Lager 5,2%

Al bij het kleinste foutje in het brouwproces kan de smaak van een Lager flink veranderen. De smaak is helder en zuiver met weinig hoparoma’s. De kleur varieert van helder strogeel tot goudkleurig.

Weizen:

weizen
Erdinger Hefeweizen 5,3%

Het Duitse Weizen (of Weißbier) bestaat minimaal uit 50% tarwemout. Hier komt die romige schuimkraag vandaan en maakt het een echt frisse dorstlesser. Manlief zijn favoriete bier in de warme maanden is de Erdinger. Typisch voor Weizen zijn de banaan- en kruidnagelsmaken met een zachte afdronk.

Pale Ale:

pale ale
Flying Dog Blood Orange 7%

Pale Ale wordt gebrouwen met lichtere mouten. Pale Ale’s bevatten 4,5 tot 5,5% alcohol. De kleuren variëren van goud tot licht koper. Pale Ale’s bevatten subtiele karameltonen waardoor ze voller van smaak zijn dan Lagers.

India Pale Ale:

IPA
Jopen Life’s A Beach Session 4,5%

India Pale Ale (IPA) werd vroeger in Engeland gemaakt voor de in India gestationeerde Britten. Er werd extra hop aan toegevoegd voor een betere houdbaarheid. De kleuren variëren van goud tot koperkleurig. Er zijn Engelse- en Amerikaanse IPA’s. Het verschil is dat de Engelse meer aards en bloemig smaken en de Amerikaanse meer hoparoma’s bevatten zoals citrus.

Triple:

tripel
Gebrouwen Door Vrouwen 7,8%

Triple is goudblond, zwaarder bier. Vroeger werden er daarom 3 kruizen op een vat gezet. Brouwerij Westmalle noemde dit bier als eerste Tripel. Deze bovengistende bieren bevatten 7 tot 11% alcohol, oppassen dus als je het een lekker biertje vindt! De schuimkraag is groot, dicht en romig.

Vind je de naam van dit flesje niet leuk?! Gebrouwen Door Vrouwen! Kijk daar hou ik van. haha

Het perfecte Vaderdag cadeau

Voor manlief het perfecte Vaderdagcadeau dus! Een doos vol speciaal bieren. Zeggen ze niet liefde van de man gaat door zijn maag..

Beter dan Sokken

vaderdagpacks vol speciaalbier

Vier toegankelijke frisse speciaal bieren die erg goed passen bij dit seizoen. Van elk bier 2 flessen. Met een Lager, een Weizen, een Pale Ale en een IPA een veilige keus voor de beginnende speciaalbier drinker. Veel leuker dan sokken.

Beter dan Aftershave

vaderdagpacks vol speciaalbier

Zes verschillende speciaal bieren. Van elk bier 2 flessen. Met onder andere een Weizen, een IPA en een krachtige Tripel. Veel verschillende smaken en vooral ook veel verschillende geuren. Beter dan aftershave!

Beter dan Gereedschap

vaderdagpacks vol speciaal bieren

Tien speciaal bieren, met van elk bier 2 flessen, voor vaders met een breed smaakpallet. Met een Pale Ale, een Tripel en twee IPA’s veel variatie in smaak en alcoholpercentage. Van het lichte tot het zwaardere werk. Beter dan gereedschap dus.

beter dan gereedschap speciaal bieren

Manlief heeft de koelkast in de schuur nu in elk geval vol staan! De biertjes die  in het beter dan gereedschap pack zitten variëren enorm. qua percentage met 3,8% tot 10%, qua landen van Singapore tot aan Verenigd Koninkrijk en qua biersoorten van ook erg veel smaken.

Nu maar hopen voor onze vaders en broers dat hij voor we onze verjaardag vieren, zijn biervoorraad niet helemaal opgedronken heeft, want ze waren al lichtelijk jaloers op onze gevulde koelkast haha

Wil jij ook zo’n geweldig bierpakket van Beerwulf bestellen? Doe dat dan snel wat de postbezorging heeft het met aanloop van Vaderdag al erg druk en je wil natuurlijk wel dat het op tijd binnen is!

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.