Happy Socks – een vrolijke sokkenset waar je happy van wordt

Ik denk dat er nog steeds mensen zijn die geen Happy Socks hebben. Zonde! Want je wordt echt blij met deze vrolijke sokken. Tenminste ik wel, en mijn man ondertussen ook! Vroeger droeg hij altijd van die zwarte coca cola sokken van de Makro. Klinkt vast bekend bij sommige vrouwen ­čśë

Happy met Happy Socks

Sinds vorig jaar is daar verandering in gekomen. Met de pakjesavond en onder de kerstboom kreeg manlief massaal sokken! Sokken met allemaal gekke printjes en kleurtjes en zelfs wat Happy Socks. Ok het kwartje viel en hij begon de sokken te dragen. Na 3 maanden waren de Coca Cola sokken zelfs verbannen naar achteren in de kast! Die pakt hij nu alleen nog bij koudere dagen als hij koude voeten krijgt. Maar er viel wel 1 ding op tijdens de wasjes draaien. Meneer had toch wel voorkeur voor de blauwe / zwarte sokken. Tijd om daar wat aan te doen!

Nee ik ben niet zo’n loedervrouw die vervolgens alle blauwe en zwarte sokken weggooit. Ik moest hem gewoon simpelweg overtuigen dat je happy met Happy Socks wordt.

Happy Post

Happy met Happy Socks

Al snel kwam er Happy post met Happy Socks. De verpakking zag er zo mooi uit dat ik even twijfelde om het te bewaren voor de decembermaand. Maar ja als blogger moet je mensen natuurlijk ook inspiratie brengen, dus ik besloot om hem toch maar te verrassen! Ook wel eens leuk dat er voor hem ook eens een pakketje in huis komt haha

Even wennen die rode Happy Socks

Happy met Happy Socks

Ik zal niet liegen, hij moest even slikken toen hij de verpakking open maakte en knalrode Happy Socks hem aanstaarden in de feestelijke verpakking. Gelukkigen hebben wij zo’n stuiterende dochter in huis lopen die enthousiast riep dat ze ook aardbeien sokken wilde! Dat die dan zo mooi bij haar onderbroek van aardbeien zou passen. En wat een stoere gitaren papa!!

Zou hij het voor zijn kleine prinsesje doen? Voor mij? Of vind hij het echt opeens leuk? Feit is dat de laatste tjid ik vaker alle kleuren sokken tegenkom in de was. En nee niet omdat ik weken achterloop met de was en hij wel moet haha. Bij navraag bleek, dat hij toch wel blij van die happy socks geworden was en ze ook nog eens lekkerder vond zitten dan de andere gekleurde sokken!

Zoek niet langer naar een geschikt cadeau voor je man

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor de feestdagen voor je vriend/ man/ broer / vader? zoek niet langer! Bij hemdvoorhem hebben ze heel veel variatie in Happy Socks en in cadeauverpakkingen zodat je voor elke gelegenheid iemand blij kan maken met Happy Socks!

Ps. ook voor vrouwen natuurlijk! Want zelf draag ik altijd Happy Socks en andere sokken met vrolijke printjes.

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.