Vraag maar! Een spel voor vader en kind

Vind jij het soms lastig een leuk gesprek te voeren met je kind? Krijg jij altijd hetzelfde antwoord als ze uit school komen met: Dat weet ik niet meer? Vind je het gezellig om samen een spelletje te spelen? Dan is dit spel voor vader en kind misschien wel leuk om cadeau te geven voor Vaderdag! 

Vraag maar!

vraag maar vader en kind

Kinderen leven in het nu. Ze hebben een rijke fantasie en creëren een boeiende belevingswereld waar je als ouder lang niet alles van meekrijgt. Wat gaat er nou eigenlijk écht in die hoofdjes om? En hoe kijken ze tegen jou als vader of moeder aan? Om meer over elkaar te weten te komen, lanceerde bestsellerauteur Elma van Vliet met Vraag maar! het eerste vragenspel voor vader en kind of moeder en kind.

Grote mensen zijn aan het praten

vraag maar moeder en kind

Herken jij de situatie dat je aan tafel zit met je gezin en dat je met manlief de dag doorspreekt. Hoe was het op je werk? Heb je nog wat meegemaakt? Je man vertelt wel. Dan is je kind aan de beurt. Hoe was het op school? “weet ik niet meer” Was het leuk? “Nee Saai!” Je kind heeft geen zin om te vertellen. Want kinderen reageren vaak nog niet uitbundig op jouw vragen omdat ze eigenlijk gesloten vragen zijn.

Met dit spel kun je aan tafel wel een leuk gesprek voeren met je kind erbij. Dat kan tijdens het eten, maar als je dat een beetje gek vindt voelen omdat je als het ware een spel aan het spelen bent, dan kan het ook daarna gezellig natuurlijk.

Vader en Kind /  Moeder en kind

vraag maar vader en kind vraag maar vader en kind

Op de kaartjes staan vragen als: Wat is het leukste aan mijn vader-zijn? Wat vind jij raar aan grote mensen? Wanneer zijn wij echt een goed team? Zo zorgt het spel voor persoonlijke gesprekken en brengt het interessante, hartverwarmende en grappige feiten over elkaar boven tafel.

vraag maar vader en kind

Er zijn twee varianten spellen moeder en kind, vader en kind,

Wij ontvingen het spel mama en kind. Met een beetje buiten out the box denken kun je de vragen natuurlijk ook als papa stellen en zo heb je aan 1 spel eigenlijk genoeg in huis om een leuk gespreksspel te spelen met je gezin.

Er staat overigens bij dat het spel vanaf 6 jaar is, maar onze dochter van 4 vindt het ook al helemaal geweldig!

Ga jij nog snel voor een last minute vaderdagcadeau? Bestel dit spel dan snel bij Bol via mijn affiliatelink. Voor 23:00 besteld morgen in huis 😉

Hij kost maar €15,00 en is wat ons betreft een echte aanrader! Voor vader en kind, moeder en kind, beide zijn het leuke edities!

Heb jij een papa in huis die dit ook een leuk spel lijkt?

Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik sta voor de klas op een basisschool en hou van speelgoed testen, op stap gaan en creatieve dingen. Mijn dochter van 7 jaar test graag mee!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.