Sophie de Giraf Lullaby, een geluid en sterrenprojector

Sophie de Giraf is een merk waar wij van houden op Mamascrapelle. Het duurzame aspect in combinatie met de fijne en mooie producten, het is een echte toevoeging voor baby en kind! Voor (kraam)cadeaus zul je altijd slagen bij Sophie. En dan zijn er ook sterrenprojectors waar ik erg veel van hou. En laat die twee nou samenkomen: Sophie de Giraf Lullaby!

Specificaties Sophie de Giraf Lullaby

Wat is Sophie de Giraf Lullaby? Een zijdezachte 3 in 1 knuffel met muzikale sterrenprojector, ideaal om je baby of kind naar dromenland te begeleiden.

 • Lichtfunctie: het doosje projecteert vele kleurrijke sterren in de kamer om baby te kalmeren;
 • Muziekfunctie: 15 melodieën, waaronder natuurgeluiden en hartslagen om baby zachtjes in slaap te wiegen. 3 gebruiksmodi: projector, muziekdoosje of beiden tegelijk!;
 • Uitneembaar en versierd muziek- lichtdoosje: het doosje kan eenvoudig uit de knuffel worden genomen en apart worden gebruikt. Klein, licht en draagbaar. Het doosje eenvoudig kan overal mee naartoe worden meegenomen om het slaapritueel van baby te behouden;
 • zijdezachte knuffel: haal het doosje uit de knuffel en sluit het klittenband en baby kan heerlijk met zijn favoriete knuffel in z’n armen in slaap vallen.
 • Automatische uitschakeling na 15, 30 of 60 minuten
 • De Sophie de giraf knuffel is machinewasbaar op 30 graden
 • Bevat een handige volumeregeling.
 • 3x AAA baterijen inbegrepen.

Lekker slapen

Als er iets is waar we druk mee bezig zijn als ouders/verzorgers zijnde, dan is het slaap! We komen zelf vele uren te kort met kinderen in huis. En kinderen zelf kunnen vaak ook slecht een draai vinden. Er zijn fases van onrust, dromen, veel wakker worden en noem maar op. Vaak vinden pasgeboren baby’s het lastig om alleen te zijn, wat ook logisch is na 9 maanden knus in een warme buik. De Sophie de Giraf Lullaby heeft om die reden ook een geluid van een hartslag! Veel baby’s vinden dit vertrouwd en veilig. En worden er rustig van.

Maar niet alleen baby’s kunnen soms lastig rust vinden in de avond. Ook peuters, kleuters en oudere kinderen! Ik ga nu niet in op de oorzaken, want die kunnen erg divers zijn. Maar ook oudere kinderen kunnen soms flink dromen of onrustig slapen. Een fijn lichtje en fijne geluiden kunnen dan goed helpen. Sophie de Giraf Lullaby is wat mij betreft dus niet alleen voor de allerkleinsten fijn!

Ontdekken

Mijn jongste dochter van twee zag Sophie de Giraf Lullaby en liet haar niet meer los. Ze wist meteen wat te doen met de knopjes en ging lekker op de bank liggen. Ik zag dat ze rustig werd en Sophie ging de rest van de dag met haar mee! In bed heeft ze het niet nodig, ze slaapt gelukkig al een lange periode goed. Maar overdag is ze juist wat onrustig en heeft ze moeite met rust pakken. Ik zie dat Sophie haar hierbij helpt!

Mijn oudste dochter van 7 is ook gek op Sophie de Giraf Lullaby. Ze is in groep 3 en maakt heel veel nieuwe dingen mee. In de avond droomt ze druk en heftig. Ik merk dat Sophie haar helpt en rustig maakt in bed. De sterrenprojector is geweldig. Prachtige sterren en manen kleuren haar plafond en leiden vervelende gedachtes af. De muziekjes ondersteunen die afleiding en maken haar zelfs rustig.

En ik moet eerlijk bekennen dat ik zelf ook aangenaam rustig wordt van de lichtjes in het donker op het plafond..Ideaal als ik een boek aan het lezen ben ter ontspanning.

Sophie de Giraf Lullaby als cadeautip

Sophie de Giraf Lullaby is wat ons betreft geliefd! En dus kan ik het zeker aanraden als cadeautip. Voor jong en ouder. Dat is nog eens een duurzaam cadeau, wat vele jaren meegaat. Handig is het ook dat het doosje uit de giraf kan. Bij jonge kinderen kan je deze veilig naast het bed plaatsen terwijl ze met de knuffel kunnen knuffelen.

Het enige nadeel is dat we alle drie er rustig van worden en Sophie de Giraf Lullaby nu gedeeld moet worden.. Ah als mijn dochters goed slapen, dan slaap ik ook goed. Dus ik sta haar wel af 😉

Bekijk meer items van Sophie de Giraf via de Kleine Giraf

Handige linkjes Sophie de Giraf Lullaby

Footer4
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

2 reacties

 1. Wat een ontzettend leuke Sophie de Giraf en wat zitten er veel mogelijkheden op.
  Een prachtig Kerstcadeautje.
  Ik heb hem op mijn verlanglijstje van Bol gezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.