Robocar POLI – Een reddingsactie in de woestijn

Kinderhelden! Hier is een nieuw verhaal van Robocar POLI, het verhaal van een robot-reddingsteam dat in auto’s kan veranderen. In Sandville, een stad omringd door zand en rotsen, is er een reddingsteam dat de veiligheid en vrede van de woestijn beschermt. Sandy is de sterke en betrouwbare leider; Keaton sleept mobiele basissen mee en levert schuilplaatsen en uitrusting; en Droney houdt toezicht op verkenning en zoekacties met snelle bewegingen en uitstekende zoekvaardigheden! Beleef het spannende verhaal van het reddingsteam in de uitgestrekte woestijn!

Robocar POLI film

Robocar POLI

De serie speelt zich af in een fictieve stad genaamd Brooms Town en volgt de avonturen van een groep transformerende reddingsvoertuigen, waaronder een politieauto genaamd Poli, een brandweerwagen genaamd Roy, een ambulance genaamd Amber en een helikopter genaamd Heli. Deze voertuigen kunnen transformeren in robots om de dag te redden en verschillende problemen en noodsituaties in hun gemeenschap op te lossen.

“Robocar POLI” staat bekend om zijn educatieve en morele thema’s. De serie leert kinderen belangrijke levenslessen over veiligheid, teamwork, probleemoplossing en vriendschap. De show wordt geprezen om zijn positieve boodschappen en boeiende verhaallijnen, waardoor het een geliefde serie is voor kinderen. Het is ontworpen om zowel vermakelijk als leerzaam te zijn, en het helpt kinderen belangrijke waarden en sociale vaardigheden te begrijpen en te internaliseren terwijl ze genieten van de avonturen van de sympathieke personages.

Zuid-Koreaans

“Robocar Poli” is een populaire Zuid-Koreaanse geanimeerde kindertelevisieserie die is gemaakt door RoiVisual en EBS (Educational Broadcasting System). De serie ging voor het eerst in première in Zuid-Korea in 2011 en kreeg snel populariteit, zowel in Zuid-Korea als internationaal.

StemmenCast Robocar POLI film

Hein Gerrits (Stem), Cystine Carreon (Stem), Hymke de Vries (Stem), Jellle Amersfoort (Stem), Marc Noghem (Stem), Priscilla Kneteman (Stem)

De trailer ziet er leuk uit en ik denk dat het voor de jonge kinderen een hit gaat zijn om hun favoriete tv-serie nu op het grote witte doek te mogen kijken. Hoe gaaf als je als kleuter voor het eerst naar de bioscoop gaat en je favoriete superhelden groot in actie mag zien!

Robocar POLI winactie

Winactie Robocar POLI

Namens In the air mag ik 1×4 vrijkaarten weggeven voor Robocar POLI

Gefeliciteerd Carolien!

  • Laat hieronder, met een geldig emailadres, weten dat je meedoet.
  • Ik vind het leuk om te lezen welke kleine vriend of vriendin jij mee neemt
  • Een reactie achter laten op social media en MamaScrapelle volgen op Instagram en/of Facebook is lief!

Kijk hier voor meer leuke kinderfilms! En let op er komen nog meer leuke winacties aan. Hou MamaScrapelle dus zeker in de gaten!

Lees ook deze blogs

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

7 reacties

  1. Super leuk. Ik zou een vriendin meenemen met haar zoontje en mijn zoontje. Voor de mannen zou dit een eerste bezoekje aan de bioscoop worden.

  2. Ik doe graag mee voor mijn neefje. Hij kan wel wat afleiding gebruiken nu hij sinds 2 dagen weet dat zijn opa ongeneselijk ziek is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.