Persoonlijke badjas die heerlijk zacht is

Een persoonlijke badjas is net iets leuker dan een gewone badjas. En in deze tijd, waarin we wat meer thuiszitten dan in het “oude normaal”, mag je jezelf best een keertje verwennen met iets speciaals. Of bestel een badjas met borduring als cadeau, alvast voor de feestdagen! Een badjas voorzien van een naam, tekst of logo is leuk om te geven en te krijgen. Voor het hele gezin!

persoonlijke badjas

Waarom een persoonlijke badjas?

Nadat de badkamer was opgeknapt, konden nieuwe handdoeken niet ontbreken. Alleen die badjassen hingen er sindsdien nog steeds wat zielig bij. Dus de hoogste tijd om daar wat aan te doen! Met deze zachte, persoonlijke badjas voor mezelf én voor mijn zoontje, waan ik me als een VIP in een kuuroord! Want een ochtendjas met naam is net iets persoonlijker dan een gewone badjas.

Hoe kies ik mijn persoonlijke badjas?

persoonlijke badjas

Je kunt allereerst kiezen tussen vele kleuren badjassen. En ik wilde dus per sé een kleur persoonlijke badjas die matcht met de nieuwe handdoeken en daarmee dus ook met de kleuren van de badkamer! Antraciet. Mijn keuze werd daarmee dus beperkt en daardoor ook iets makkelijker, want de mogelijkheden zijn oneindig. Vervolgens wordt in de webwinkel de uitgekozen badjas voorzien van een persoonlijke tekst.

Persoonlijke badjas met borduring

persoonlijke badjas

Ik koos ervoor om op de achterkant van mijn persoonlijke badjas “Moeder” te laten borduren en op die van mijn zoontje “Zoon“. Je kunt kiezen uit verschillende lettertypes. En ook de kleur van de borduring. De badjas van zoontje heb ik trouwens op de groei gekocht, zodat ik alvast wat voorpret kan hebben. Want ik zie ons zo al lopen op de camping volgende zomer, hahaha. Op de voorkant zijn onze voornamen te lezen.

persoonlijke badjas

Het borduren van badjassen bestaat trouwens al jaren. Ik vind het een leuke manier om de badjas te voorzien van een permanente tekst. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen om een herinnering aan een mooi evenement te laten borduren. Of je kunt jullie trouwdatum op de rug van de badjas te zetten. Die zal altijd blijven bestaan met een badjas voorzien van een leuke tekst, datum of logo. Een persoonlijke badjas met een grote rugprint of een mouwprint is trouwens nu ook (online) mogelijk!

Badjas zonder naam

zachte badjas voor kinderen

Uiteraard kun je ook een badjas zonder naam bestellen. Dat zag de dochter van Ellen wel zitten. Haar kleuterbadjas was ondertussen echt wel heel sexy geworden zo net onder haar billen en de mouwen tot haar ellebogen. Wat groeien kinderen toch hard he! Zij werd bij het zien van alle keuzes direct verliefd op deze roze met witte badjas. De stof is heerlijk zacht en duidelijk van een goede kwaliteit. We kozen een paar maten groter zodat ze er weer lekker verder in kan groeien.

Met de grote capuchon om er nog beter in te kunnen kruipen en lekkere warme zakken om je knuffel even in te stoppen. Perfect! Het mooie van deze kleur is trouwens dat hij in het donker een meer kerstrode kleur krijgt.

En? Weet jij al welke badjkas je kiest? Ga je voor een persoonlijke badjas of een van de andere vele mogelijkheden?

Delicia
Delen is enorm lief

Delicia

Ik ben Delicia en van 2018 - 2021 zat ik met veel plezier in het blogteam van StoerLeesVoer en MamaScrapelle. Ik schreef hier niet alleen graag reviews van peuterboeken, maar ik vond het ook erg leuk om mijn visie en ervaringen te delen over gezondheid, interieur en (actieve) uitstapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.