Magische kraskaarten met verschillende thema’s

Magische kraskaarten met verschillende thema’s, wij hebben ze uitgetest. Zowel mijn dochter van 6 als ikzelf als volwassene. Als kleine kanttekening dat ik dan wel mijn leeftijd mee heb maar mijn creatieve ontwikkeling is gestopt in mijn kinderjaren. Ik ben heel creatief in mijn hoofd en met ideeën, maar het echt vormgeven lukt niet door middel van tekenen of knutselen. Ik ben benieuwd wat we hiervan vinden!

Magische kraskaarten met verschillende thema's

Magische kraskaarten met verschillende thema’s

Standaard uitgeverij heeft een leuk setje Magische kraskaarten met verschillende thema’s uitgebracht. Glow in the dark, fantasie en prinsessen hebben we vandaag getest. Het zijn fijne handzame setjes die je ook mee onderweg kan nemen. In elk mapje zit een handig activiteiten boekje, vol met leuke knutselideeën. Ook zitten er 8 kraskaarten in en een houten kraspen. Het is woensdagmiddag, school is vroeg uit, de lunch is klaar; klaar om te krassen!

Magische kraskaarten met verschillende thema's

Ready go!

Abygail wil graag beginnen met het glow in the dark setje. Al de hele week kijkt ze ernaar uit dus ze is wat ongeduldig. Met haar fascinatie voor sterren en de maan kiest ze dan ook een kraskaart met deze tekeningen hierop. Ook mijn dochter heeft niet van nature een makkelijke creatieve zwaai van een penseel en het begint ook wat lastig. Het is even wennen dat het echt krassen is. Gelukkig heeft ze snel de smaak te pakken en snapt ze dat je verschillende dingen kan doen. Krassen, invullen, patroontjes of aanvullen. Er is wel een richtlijn maar je kan ook buiten die lijntjes je ding doen bij de Magische kraskaarten met verschillende thema’s.

Glow in the dark kraskaarten

Wel is ze wat teleurgesteld als ze geen kleurtjes ziet.. Na even denken komen we erachter dat ze voor de glow in the dark kaarten heeft gekozen, en die hebben geen kleurtjes! Ook krassen ze wat lastiger dan de niet in de glow varianten. Omdat het wel tof is dat je kunstwerk licht kan geven maken we deze sterren en manen af. De volgende keuze is het thema fantasie! En inderdaad deze krassen net wat makkelijker. Leuk die diversiteit bij Magische kraskaarten met verschillende thema’s.

De mooie kasteeltorens laten kleurtjes zien, het gras heeft een patroontje en in de lucht komt nog een zon erbij. We zijn lekker een middagje bezig en ook voor mij is dit een goed creatief ding om te doen. Toch richtlijnen van wat je kunt volgen, maar out of the box is ook prima. Je ziet snel resultaat en het krassen is lekker rustgevend.

Magische kraskaarten met verschillende thema's

Wat vinden wij ervan?

Het is heerlijk rustgevend en leuk om te doen. Voor jong en oud. Voor creatieve kluns en uitblinker. Het is uitdagend voor de binnen de lijntjes kleurders, en er is ruimte voor de out of the box tekenaar. Ookal is glow in the dark tof, de kleurtjes vinden wij leuker en fijner werken met krassen. Je kan de kaart ook leuk opsturen of neerzetten. Het boekje met knutselprojecten erbij is ook echt een leuke toevoeging. Wij vinden dit leuk om te doen en ik kan me ook voorstellen dat het een leuk verjaardagscadeau is!

Prinsessen kraskaarten
Magische kraskaarten met verschillende thema’s

Let op.. het geeft natuurlijk wel wat troep want je krast een toplaagje eraf. Leg een placemat of een papier eronder en het scheelt in opruimen en troep.

Specificaties Magische kraskaarten met verschillende thema’s

Magische kraskaarten met verschillende thema's

Uitgever: Standaard uitgeverij | Magische kraskaarten met verschillende thema’s | Meer informatie vind je hier

Winnen Magische kraskaarten met verschillende thema’s

Ik mag een setje weggeven van de glow in the dark kaarten! Dus wil jij ook lekker creatief aan de slag laat dan een reactie achter onder deze blog.

De winactie is afgelopen. Gefeliciteerd Cheryl!

Verplicht:

 • Laat een reactie achter onder deze blog ( met een geldig emailadres) waarom jij graag kans maakt
 • Volg MamaScrapelle op Instagram en/of Volg MamaScrapelle op Facebook

Extra kans:

 • Reacties, likes en deelacties op Facebook en Instagram tellen mee als extra kans, maar zijn alleen geldig als er ook onder deze blog is gereageerd.
 • Volg MamaScrapelle op Bloglovin en/of volg MamaScrapelle op Pinterest

Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

41 reacties

 1. Heel erg leuk! Een leuk activiteit om samen met mijn oudste zoon te doen tijdens een slaapje van zijn broertje.

 2. Wat bedenken ze toch leuke knutsel items voor kinderen, nu het weer tijd wordt voor activiteiten binnenshuis is dit wel heel erg leuk, doe weer graag mee voor mijn neefje en nichtje.

 3. In de herfstvakantie komt mijn nichtje een paar dagen bij me logeren. En dit is echt een leuke tante/nicht bezigheid. Ik doe graag mee!

 4. Wat ziet dit er super leuk uit en fijn om zo lekker creatief bezig te zijn met deze Magische glow in the dark – fantasie kaarten. Gezellig ook om samen met mijn kleinkind de mooiste creaties te maken!!

 5. Dit is heel erg leuk om te doen met mijn kleine zusje, zij is prikkel gevoelig maar hier kan ze geconcentreerd mee bezig zijn

 6. Wat leuk. lekker creatief bezig zijn en ook nog leuk dat je die kaartjes leuk zelf kunt bewaren of aan iemand kan geven. ik denk bijvoorbeeld al meteen om bijv. kerstkaarten hiervan zelf te maken of uitnodigingskaarten ofzo. ik volg via fb en ik heb het bericht geliked.

 7. Ik waag ook graag een kansje. Superleuk voor de dochters van mijn beste vriend, voor uren lief gezamenlijk tekenplezier!

 8. Leuk! Mijn dochter kent dit soort kraskaarten van haar nichtje. Wat zou het leuk zijn als ze ze nu ook zelf heeft. Ze gaat er zeker weten enthousiast mee aan de slag.

 9. Graag! Onze oudste dochter is 6 en slaapt sinds kort voor het eerst alleen. Haar nieuwe kamer versieren met zelfgemaakte kraskunstwerken zou ze denk ik heel stoer vinden. Ze houdt erg van knutselen en creatief bezig zijn, dus ben benieuwd

 10. Dat klinkt als iets wat onze knutselprinses zeker leuk vindt (en mama stiekem ook 😉 ), dus wij loten heel graag mee!

 11. Leuk! Lekker creatief bezig zijn met mijn dochters en we hebben daarna weer leuke kaarten om op te sturen naar de opa’&oma’s! ??

 12. Heerlijke bezigheid voor de kinderen, deze magische kraskaarten! Zeker bij regenachtig weer, even iets nieuws!

 13. Creatief bezig zijn helpt onze dochter te ontspannen na een drukke schooldag. Ik ben ervan overtuigd dat ze dit enorm leuk zou vinden en doe dan ook graag mee.

 14. Ik weet nog zo goed dat wij ook een soort kraskaarten maakten vroeger; magisch was dat! Doe daarom graag mee met deze actie! ?

  • Super leuk, kan ik lekker met mijn dochter in de herfstvakantie creatief aan de slag. Iets wat zij heel graag doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.