Natuurvoeding van Spiruella – een gezonde webshop

Druk, druk en nog eens druk. Als mama, ongeacht of je werkt of niet, heb je het druk. Koffie of thee wordt koud gedronken, ontbijt bestaat uit restjes niet opgegeten brood, en als lunch mag je de bruine delen van een banaan afhappen. Althans dit kan het eerste jaar je voedingspatroon zijn, daarom ben ik zo blij met webshops zoals Spiruella natuurvoeding.

Spiruella Natuurvoeding

bestelling spiruella.nl

Sinds ik het roer heb omgegooid in mijn keuken eet ik een stuk beter en voedzamer. Dit was nodig omdat ik uit mijn eigen voegen groeide wat niet fijn voelde, en mijn lichaam kon wel wat hulp gebruiken op het gebied van gezondheid. Maar tegelijk moest dit wel een switch worden wat snel en makkelijk is. Spiruella natuurvoeding helpt hier goed bij, dit is een website met allemaal lekkere en gezonde voedingsmiddelen.

Ik heb in mijn keuken allemaal leuke potjes verzameld en deze gevuld met van alles en nog wat. Denk aan kruiden, noten, zaden, pitten, gedroogd fruit en zoetstoffen. Elke ochtend schep ik wat kwark in een bak en dan vul ik het aan met allerlei lekkers en gezonds. Binnen no time, elke dag iets gezonds voor mezelf! En elke dag is weer anders doordat je kan afwisselen. Gooi dus niet je hele voorraad er elke keer op.

kind eet kwark met gedroogde vruchten en zaden

Niet alleen voor mezelf want mijn kinderen eten ook mee. Je kan niet alles zomaar geven aan je (met name jonge) kinderen, let goed op hiermee. Maar mijn oudste dochter is inmiddels 6 jaar en hapt lekker mee met de ontbijtbowl met Natuurvoeding producten. Ook is het ideaal om je havermoutpap op te leuken met lekkere items zoals gedroogd fruit en noten.

Waar ben ik enthousiast over?

Natuurvoeding

Ik heb de bananenchips besteld bij Spiruella natuurvoeding en dit is een heerlijk knabbeltje voor mezelf en oudste dochter van 6. Het is ook heerlijk om te verkruimelen over je ontbijtbowl. Ik heb dit dan ook gedaan en nog wat pompoenpitten, rauw cacao poeder, cashew noten en paranoten toegevoegd. Een restje verse aardbeien en binnen een paar minuten een lekker ontbijtje.

Natuurvoeding

Ook heb ik yacon wortelpoeder besteld bij Spiruella Natuurvoeding online. Dit is een gezonde zoetstof. Ideaal met bakken of over je ontbijtbowl. Ik ben niet tegen suiker, in tegendeel, maar ik ga wel bewust met het eten hiervan om. Zeker voor mijn kinderen. Zoet kan je vaak uit fruit halen in een ontbijtbowl, maar dit poeder is dus ook een goed alternatief!

Natuurvoeding

Neem vooral eens een kijkje op de website van Spiruella. Het aanbod is groot en divers, de levering is snel en de producten worden geleverd in handige (sta)zakken. Je hebt geeneens potjes nodig en kan meteen beginnen met je gezonde en lekkere voeding!

Footer2 nieuw
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.