Minimonkey tweeling draagzak – een draagdoek voor de zomer

Op de negenmaandenbeurs was ik uitgenodigd door MiniMonkey om de tweeling draagzak uit te proberen en mocht ik als test de Minimonkey MINI SLING mee naar huis nemen. Over beide draagzakken zal ik zo het een en ander vertellen maar zeker als je naar een pretpark met subtropisch zwembad gaat of een andere zon water vakantie is de MINI Sling een draagdoek voor de zomer om absoluut mee te nemen! 

Minimonkey

Minimonkey heeft twee prachtige nieuwe draagzakken ontwikkelt die zeker ook voor mensen in de kinderopvang en ouders van jonge kinderen ideaal is. Zo weet ik zeker dat mijn tante en een vriendin de Minimonkey tweeling draagzak absoluut hadden gekocht toen zij met een kleine tweeling in huis zaten, maar zelf als gastouder zou ik als ik 2 kleine kinderen tegelijk zou hebben ook tot koop over gaan. En de Minimonkey MINI SLING is ideaal om mee te nemen op vakantie naar de warme zon of naar het subtropisch zwembad.

Minimonkey tweeling draagzak

Minimonkey tweeling draagzak - een draagdoek voor de zomer. De mini sling is perfect voor gebruik in het zwembad. Baby veilig dragen

Deze tweelingdrager evenaart de ergonomie van het dragen in een draagdoek en wint het op comfort, gebruiksvriendelijkheid en veiligheid. In de Minimonkey tweeling draagzak zit een (pasgeboren) tweeling, of twee kindjes van bijna gelijke leeftijd, rechtop op je buik. Met de billetjes laag en de knietjes omhoog zitten ze keurig in de M-positie. De Twin is ontwikkeld in samenwerking met draagdoekconsulenten en ouders van tweelingen en is door het International Hip Dysplasia institute uitgeroepen als een hip-healthy product.

Minimonkey tweeling draagzak - een draagdoek voor de zomer. De mini sling is perfect voor gebruik in het zwembad. Baby veilig dragen

Comfortabel – Verrassend licht tillen door de schouderbanden en de stevige band om je middel. Voor Newborn tot kinderen van 12kg. Dus heb je er twee binnen een jaar is deze draagzak ook ideaal!

Ergonomisch – baby’s kunnen in de ergonomische M-positie gedragen worden waarbij de nek en de rug volledig ondersteund worden, vergelijkbaar met het dragen in een draagdoek.

Easy – Na het instellen van de juiste hoogte, zijn de babies makkelijk in de zakken te ‘hangen’ en met een clip stevig vastgezet. Je kunt dit best in je eentje doen na wat oefening.

Veilig – de band om je middel voorkomt dat de baby’s uit de Minimonkey tweeling draagzak kunnen glijden.

Minimonkey MINI SLING

Minimonkey tweeling draagzak - een draagdoek voor de zomer. De mini sling is perfect voor gebruik in het zwembad. Baby veilig dragen

Dit lieve kleine kereltje zit geregeld bij mij in de Minimonkey MINI SLING. Hij is ideaal snel om te doen en je krijgt het niet bloedheet van zo’n klein murmeltje tegen je aan.

Minimonkey tweeling draagzak - een draagdoek voor de zomer. De mini sling is perfect voor gebruik in het zwembad. Baby veilig dragen

Ook mama die actief draagster is met draagdoeken heeft hem getest en zei: “Ik had zo mijn twijfels maar het is best wel een fijne draagzak!”

Klein en waterproof

De Minimonkey MINI SLING is zo klein en licht en zo fantastisch dat ik hem iedereen wil aanraden om hem aan te schaffen ( en nee ik heb geen aandelen in Minimonkey maar ben oprecht enthousiast).

Voor mij zijn de belangrijkste voordelen  (ergonomisch dragen is natuurlijk het allerbelangrijkste) dat hij super compact is op te bergen, heerlijk luchtdoorlatend is in de warme zomer en hij mag nat worden!

Alle voordelen van de minimonkey MINI Sling even op een rij:

  • 0 – 2 jaar (newborn tot max 15kg)
  • One size fits all
  • Veilig: Conform EU veiligheidsnorm
  • Wassen op 40º (in waszak en op lage toeren)
  • Materiaal: mesh (lichte stof met kleine, luchtige gaatjes) 
  • Waterproof – ideaal onder de douche, in zwembad, op strand…
  • Super snel & makkelijk – als je de instructie goed opvolgt ?

Subtropisch Zwembad verhaal:

Minimonkey tweeling draagzak - een draagdoek voor de zomer. De mini sling is perfect voor gebruik in het zwembad. Baby veilig dragen
Minimonkey MINI Sling

Dit verhaal is verzonnen, maar zou zomaar eens waargebeurd kunnen zijn.

Eindelijk is het zover je bent met je gezinnetje heerlijk op vakantie naar een vakantiepark met een subtropisch zwembad. Je man heeft alle tijd voor jouw en je kinderen en jij voelt je naast moeder en huisvrouw even ook weer echt vrouw van. Als de kinderen ’s avonds heerlijk liggen te slapen wacht er geen huishouden maar gewoon samen voor een open haardje met een wijntje op de bank naar een film kijken.

De volgende dag gaan jullie naar het zwembad. Jij met een goed boek en een stapel tijdschriften op een stoel geparkeerd bij de baby die zich prima vermaakt in de box. Je hebt net even heerlijk wat baantjes gezwommen terwijl je man de kids een fruithapje gaf en nu is manlief er met je oudste vandoor. Samen qualitytime gek doen in het zwembad. Van de wildwaterbaan, de glijbaan en noem maar op.

Naar de wc en nu pak de Minimonkey MINI Sling

Je badpak/bikini is nog zeiknat en je voelt dat je opeens heel nodig naar de wc moet. Je wil de baby echt niet alleen laten in de box met al die vreemde mensen. Maar je wil hem ook niet op de vloer van het toilet zetten. Wie weet wat daar allemaal voor viezigheid te vinden is. Tillen is ook geen optie want dan wordt je draagdoek/ draagzak kleddernat. Benauwd kijk je of je je man ziet ergens maar hij is nergens te bekennen. Je wiebelt onbewust met je tenen heen en weer en bent diep aan het zuchten wat nu!?!

uitpakken draagdoek
uitpakken draagdoek zomer

Dan opeens staat een moeder vlak bij je op en loopt naar je toe met een mini tasje. Ze vraagt of je deze even wil lenen? Je kijkt haar vragend aan want je snapt er niks van. Wat moet je nu weer met een tasje? Ze pakt het tasje uit en het tasje blijkt een draagzak te zijn. “Hier doe je kleine hier maar in. Volgens mij moet je heel nodig naar de wc” zegt ze met een knipoog. Ze helpt je om de kleine in de Minimonkey MINI Sling, ja zo heet hij, te doen en vliegensvlug loop je naar de wc! Hup bikinibroek naar beneden/ of je badpak van onderen opzij zetten. Wat een opluchting!

Dankbaar loop je terug en die middag nog besluit je om er 1 te kopen!

~einde~

Draagdoek Hoog dragen

instructies draagdoek

Nog een laatste tip Draag je baby altijd hoog! Ook als je er twee in de Minimonkey tweeling draagzak draagt. Hoofdje op je borstbeen en de baby strak tegen je aan! Hierdoor krijgt de baby voldoende steun in zijn nek en rug. Kun jij je kind een kusje geven dan zit hij goed!

Minimonkey tweeling draagzak - een draagdoek voor de zomer. De mini sling is perfect voor gebruik in het zwembad. Baby veilig dragen
Minimonkey MINI Sling

De Minimonkey tweeling draagzak is te koop voor :  €130

De Minimonkey MINI Sling is te koop bij Bol in het zwart of in het wit

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.