Skip to Content

Losse thee van Dilmah – Een heerlijk kopje thee

Als je hoofdpijn hebt, of moe bent van een lange dag werk, of gewoon lekker voor bij het ontbijt dan ben je toe aan thee! Met Losse thee van Dilmah zet je een heerlijk kopje thee! Dat kan op verschillende manieren en ze zijn allemaal even ontspannend!

Dilmah thee

Dilmah Thee

Ik ben een echte theeleut zoals ze dat noemen. Ik heb allemaal verschillende smaken thee in huis en ook van allemaal verschillende merken. Losse thee, zakjes thee, buideltjes met thee en zo af en toe ook verse munt voor thee. Losse thee van Dilmah is een van de merken die ik regelmatig in huis haal.

Thee voor elk moment van de dag

Voor elk moment van de dag heb ik mijn eigen thee favoriet. In de ochtend hou ik van munt, groene thee, en pepermunt smaken. Ik was blij verrast met de Dilmah Thee Peaceful. Groene Rooibos, Gember en Peperpunt is een geweldige smaaksensatie!

Alle thee van Dilmah is luchtdicht verpakt waardoor je niet aan het doosje kunt ruiken hoe het zal zijn. Een echte verrassing dus als je de verpakking open maakt. Een zeer aangename verrassing en heerlijk om bij te ontspannen.

De Dreamy Dilmah thee is zelfs nog lekkerder. Deze smaak drink ik in de avond graag. De combinatie van gember en kardamom kende ik al. De combinatie daarvan met sinaasappel en groene rooibos nog niet. Verrukkelijk! Slaap lekker daarna 😉

Een omhelzing in een kopje

een omhelzing in een kopje

Thee, een omhelzing in een kopje. Ja zo voelt dat voor mij echt. Ik lust geen koffie, anders dan dat ik 2 keer per jaar opeens zin heb in een cappucino. Ik drink echt liters thee en heb zo mijn voorkeuren. Het liefst drink ik kruidenthee. Zwarte thee vind ik niks, en fruit thee is ook niet mijn favoriet. Die vindt dochterlief dan wel weer lekker en zo drinken we dan samen gezellig een kopje Dilmah thee af en toe.

Dilmah thee

Losse thee van Dilmah

Dilmah thee
Losse thee van Dilmah

Maar mijn echte favoriet is toch wel de Losse thee van Dilmah van de t-series.

Dilmah t-Series presenteert een collectie theeën die over de hele wereld alleen bekend staan ​​om hun voortreffelijkheid. Het assortiment Losse thee van Dilmah biedt een breed scala aan designer-gastronomische theesoorten, waaronder Very Special Rare Tea zoals de Ceylon Silver Tips en Seasonal Flush en mijn favoriet Moroccan Mint met groene thee. 

En die heb ik de afgelopen 2 weken met al mijn hoofdpijn heel veel gedronken en gebruikt voor stomen! De thee zit verpakt in een zakje in de blikjes. Even open knippen en er in gooien dus! Het dekseltje is precies 2 theelepels, al is een halve bodem perfect voor gebruik met het kleine glazen theepotje met roestvrijstalen zeef.

Bij de groene Losse thee van Dilmah is het af te raden kokend water erover te gieten. Daardoor verbrand de thee. Ik laat meestal het water in mijn waterkoker even staan voordat ik mijn thee bereid. Perfect is om water van ongeveer 70 á 80 graden te gebruiken. Voor de Kamille kun je wel kokend water gebruiken. en even goed laten trekken dan heb je 2 heerlijke glazen thee. Kamille thee en ik waren echte vrienden. Nadat ik er 2 potjes mee had gezet, gebruikte ik de kamille thee van Dilmah Thee in een bak stoomwater met eucalyptus erbij.

Wat is jouw favoriete smaak thee? En welke merken drink jij graag? Hou jij ook van Losse thee van Dilmah?

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.