Kinderondergoed kopen, als cadeau voor de feestdagen.

Onze dochter heeft vrij veel speelgoed in huis. Speelgoed wat geregeld gewisseld wordt door review items voor de blog, speelgoed wat het met grootste gemak weggegeven wordt aan vriendinnen of andere kinderen. En waar hier in huis geregeld 5 buurmeisjes zoet mee spelen. Maar wat geef je een kind met de feestdagen cadeau als het al zoveel speelgoed heeft. Hetzelfde als vorig jaar in elk geval en het jaar daarvoor. Deze mama koopt kinderondergoed voor de feestdagen en pakt dat feestelijk in!

kinderondergoed kopen

Kinderondergoed kopen

Om kinderondergoed te kopen heb ik 2 favoriete winkels om te shoppen. Het ene merk heeft rode letters en het andere merk heeft veel geel in het logo ­čśë Heb je het al geraden?
Jaarlijks koop ik een flinke nieuwe voorraad boxertjes en hemden bij de Zeeman voor dochterlief. Dat kinderondergoed heeft het zwaar te verduren immers en dat lijft groeit maar door.

kinderondergoed kopen

2 keer per dag een schone onderbroek

Al sinds dochterlief zindelijk is krijgt ze 2 keer per dag een schone onderbroek aan. Bij het opstaan en voor het naar bed gaan. Lekker fris en die kinderlijfjes zweten in de nacht ook wat af. Ik ken mensen om mij heen die dat onzin vinden om twee keer per dag een schone onderbroek aan te doen bij kinderen. Maar ik hou van fris, en die wasmachine die wast wel. Dat betekent dat ik per week minstens 14 onderbroeken in de was heb zitten van dochterlief, en ik ben zo’n loedermoeder die niet de was altijd goed op orde heeft ( lees het is gewassen maar moet nog in de kasten opgeruimd worden) dus 21 stuks kinderondergoed moet er minstens in haar lade liggen.

Kinderondergoed iets nieuws

Mijn dochter gaf aan dat ze weer een maatje groter nodig had en nu zitten we aan de maat 134/140. Dat was even slikken voor deze moeder, want dan zijn er opeens geen ondergoedsetjes met hemden meer bij de Zeeman, maar met topjes! Maar dochterlief was superblij en trots want ze wil zo graag groot zijn en dat werd ze nu met deze kinderondergoed topjes als voorloper van de kinderbeha.

Ik moest wel even slikken hoor, want ik zie haar zo nog in een romper rondlopen. De overstap van romper naar onderbroek en hemd was ik trots op, en nu ben ik ook wel trots, maar ook een soort verdrietig. Wat worden ze snel groot he!

Paar extra dingen

Terwijl we samen rondliepen in de Zeeman zag dochterlief nog een paar andere dingen die ze echt heel erg nodig had, aldus de kleine grote dame.. Nieuwe handschoenen want die kon ik, ohw loedermoeder, niet meer vinden. Een maillot want dat zit zo lekker, en een stoer legerjurkje voor bij haar nieuwe zwarte laarzen en de maillot. Ja over haar kledingsmaak valt niet te twisten, van zoet roze naar stoer legeroutfit alles kan en mag van mij! En sinds deze mama tegenwoordig haar scrunchies ook inpikt heb ik daar ook nog maar een paar van meegenomen ­čśë

Nu nog even al dat nieuwe kinderondergoed netjes inpakken voor de feestdagen. Ze krijgt het meeste met de kerst, want ze was erbij toen ik het kocht. Stiekem hoop ik namelijk dat ze het geheim van de Sint nog een jaartje niet hoeft te weten.. maar misschien groeit ze daar ook wel sneller in dan ik verwacht.

Krijgt jouw kind 1 of 2 keer per dag een schone onderbroek aan?

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.