Kinderboekenspel in het kader van de Kinderboekenweek – een ontwerpwedstrijd

Speelgoed van het Jaar gaat voor het derde jaar aan de slag met kinderen die speelgoed ontwerpen. Nieuw dit jaar is de samenwerking met de Kinderboekenweek. Daarom is er een nieuwe naam gekomen, namelijk kinderboekenspel. Vanaf nu krijgen kinderen en scholen de kans om hun eigen spel te ontwerpen met kinderen dat past bij een kinderboek. De Nederlandse speelgoedmarkt is voor iedereen toegankelijk; spellen ontwerpen is voor iedereen mogelijk en welkom!

kinderboekenspel speelgoed van het jaar 2022 winactie

Alle ingezonden ontwerpen worden beoordeeld door de vakjury van de verkiezing. Het winnende kinderboekenspel kan zelfs geproduceerd en in de winkels worden verkocht! Doe mee aan Kinderboekenspel! P.S. Ik mag hele gave speelgoedpakketten voor thuis, de klas, Kinderdagverblijf of de BSO, weggeven de komende maanden dus hou deze blog goed in de gaten. Ik deel steeds nieuwe informatie en nieuwe winacties!

De eerste 4 ronde’s zijn voorbij maar er staat weer een nieuwe ronde online!

Kinderboekenspel schetsen en overleggen
Kinderboekenspel. Begin met een brainstorm sessie!

Kinderen die spellen ontwerpen, kan dat echt?

Ambassadeur van de ontwerpwedstrijd Maxim, nu 9 jaar, bedacht in 2021 het spel MaXimaal. Dit spel heeft de Speelgoed van het Jaar Verkiezing 2021 in België gewonnen en is inmiddels al meer dan 40.000 keer verkocht. Daarom weet Maxim als geen ander dat je ook vanaf je keukentafel succesvolle spellen kan bedenken, die vervolgens ook nog in de winkels komen te liggen. Dus ja kinderen kunnen als geen ander een gaaf Kinderboekenspel ontwerpen!

Kinderen ontwerpen speelgoed werkt samen met CPNB
Links Emile Kalis (Organisatie verkiezing Speelgoed van het Jaar Marketing-communicatie Stichting Speelgoed Nederland) en rechts Eveline Aendekerk (Directeur Stichting CPNB).

Emile Kalis van Speelgoed van het Jaar: ‘Het is uniek dat Speelgoed van het Jaar kan samenwerken met de Kinderboekenweek. Lezen en spelen vormen de basis voor de ontwikkeling van ieder kind. Samen zetten we ons in voor wat voor ieder kind in Nederland belangrijk is.’

Eveline Aendekerk, directeur Stichting CPNB: ‘Wat geweldig dat kinderen voor deze wedstrijd actief en creatief aan de slag gaan met het verhaal en de karakters van hun favoriete boek om zo hun eigen spel te ontwerpen. We zijn blij dat we met Speelgoed van het Jaar deze extra dimensie toevoegen aan de Kinderboekenweek en zo nog meer kunnen inzetten op het vergroten van leesplezier. 

Om vernieuwend te zijn en wat meer kaders aan de wedstrijd te geven is het concept kinderboekenspel bedacht als samenwerking tussen Speelgoed van het jaar en Stichting CPNB. Kinderen moeten nu echt nadenken over een spel dat past bij hun favoriete boek bijvoorbeeld. Dit kan natuurlijk een kinderboek zijn van de Kinderboekenweek 2023, maar kan ook een totaal ander boek zijn.

Kinderen hebben een onbeperkte verbeeldingskracht en kunnen geweldige spellen bedenken. Door hun frisse kijk op de wereld kunnen ze unieke en innovatieve ideeën bedenken. Elk kind groot of klein wordt uitgedaagd om mee te doen aan kinderboekenspel. Of dat nu alleen is, thuis aan de keukentafel met de hulp van papa of mama. Of in de klas, scouting of BSO.

klei model maken
Maak een demo model van klei bijvoorbeeld

Waar moet je op letten als je een kinderboekenspel ontwerpt?

Wil jij thuis, in de klas, BSO of scoutingclub aan de slag met kinderboekenspel, dan heb ik wel een aantal tips voor je!

 1. Stimuleer creativiteit: Moedig kinderen aan om hun verbeelding de vrije loop te laten en onconventionele ideeën te verkennen. Creativiteit is de sleutel tot het ontwerpen van origineel en boeiend speelgoed.
 2. Leer over gebruiksgemak: Leg uit dat het kinderboekenspel gebruiksvriendelijk moet zijn en gemakkelijk te begrijpen voor andere kinderen. Houd rekening met hun leeftijd en vaardigheidsniveau bij het ontwerpen.
 3. Materialen en veiligheid: Bespreek het belang van het gebruik van veilige materialen die geschikt zijn voor kinderen. Vermijd scherpe randen, giftige stoffen en potentieel gevaarlijke onderdelen.
 4. Functionaliteit en speelwaarde: Moedig kinderen aan om na te denken over de functionaliteit en speelwaarde van hun ontwerpen. Hoe kan het kinderboekenspel leuk, educatief en uitdagend zijn?
 5. Duurzaamheid en milieuoverwegingen: Wijs op het belang van duurzaamheid en milieuvriendelijke ontwerpen. Moedig kinderen aan om gerecyclede materialen te gebruiken en na te denken over de levensduur van hun spel.
 6. Prototyping en testen: Help kinderen bij het maken van prototypes van hun ontwerpen. Moedig hen aan om het spel uit te proberen en feedback te verzamelen van andere kinderen.
 7. Begeleiding en ondersteuning: Als begeleider is het belangrijk om kinderen aan te moedigen, vragen te stellen en hen te helpen bij het oplossen van problemen. Laat hen hun eigen beslissingen nemen en fouten maken.
 8. Begrijp de behoeften en interesses: Neem de tijd om de behoeften en interesses van het kind te begrijpen. Dit zal helpen bij het creëren van kinderboekenspel dat aansluit bij hun eigen favoriete boek.

Inspiratie Kinderboekenspel Lees, ontwerp en Speel. Word jij ook een winnaar Speelgoed van het Jaar?

Ben jij een leerkracht, pedagogisch medewerker of ouder dan heb je wellicht zelf al wel een aantal ideeën om kinderen te inspireren. Maar wellicht ben je zelf helemaal blanco.

De winnende school krijgt een vet speelgoedpakket.

Creatief brein als ik ben help ik je graag een eindje op weg met wat voorbeelden voor een kinderboekenspel. Met deze voorbeelden hebben kinderen snel genoeg door wat ze allemaal zouden kunnen maken.

 • Maak een memory van je favoriete kinderboek, of pak hem wat breder met voorwerpen “bij mij thuis”, het thema van de Kinderboekenweek 2023.
 • Ben jij fan van het spel Spookslot? Maak dan je eigen spelvariant. Bijvoorbeeld in het kasteel van Harry Potter of het huis van nijntje.
 • Maak een bordspel met als achtergrond de omgeving van je favoriete prentenboek. Bijvoorbeeld in de sfeer van ganzenbord waarin je als muis door het bos loopt en de verschillende personages van de Gruffalo tegenkomt.

Schrijf je nu in voor kinderboekenspel!

Kinderen hebben het potentieel om geweldige speelgoedontwerpers te zijn. Door hun creativiteit te stimuleren en hen te begeleiden bij het begrijpen van belangrijke aspecten zoals gebruiksgemak, veiligheid en functionaliteit, kunnen we hen helpen hun ontwerpen tot leven te brengen. Laten we de verbeeldingskracht van kinderen omzetten in een kinderboekenspel dat anderen inspireert en plezier brengt.

 • Ontwikkel een spel op basis van jullie favoriete kinderboek vanaf 1 september tot 15 oktober 2023 (Begin nu vast met brainstormen!)
 • Vanaf 15 oktober kunnen jullie je spel pitchen tijdens een interactieve Zoom-presentatie.

Ga jij meedoen met je klas, scoutingclub, BSO of gewoon thuis? Schrijf je dan nu in via

deze knop

Kinderboekenspel
Kinderboekenspel , schetsen en weer uitgummen

Speelgoed van het jaar 2023

Inmiddels zijn alle genomineerden bekend voor de speelgoed van het jaar 2023 wedstrijd. Ik schreef er met de hulp van Selena een uitgebreide blog over en natuurlijk proberen we zoveel mogelijk speelgoed te recenseren met het team om jullie op de hoogte te houden.

Lees de blog met al het genomineerde speelgoed hier
Stemmen en kans maken op geweldig speelgoed doe je hier

Speelgoed Festival en spellenspektakel

De grote finale van Kinderboekenspel, vindt plaats op 4 november tijdens het speelgoed festival in de Jaarbeurs in Utrecht. Lees, ontwerp en Speel. Word jij ook een winnaar Speelgoed van het Jaar?

Het 1ste Speelgoed Festival vindt plaats samen met het Spellenspektakel in de Jaarbeurs, op 4 en 5 november. Uitgebreid met een derde hal komt een groot aantal speelgoedbedrijven er nu bij. We streven naar een groot jaarlijks nationaal speelgoedfestival. Dat gaat lukken. Doe mee, meld je aan.

Via de lespakketten van de Kinderboekenweek worden basisschoolleerlingen in Nederland opgeroepen om mee te doen met de ontwerpwedstrijd voor hét Kinderboekenspel, een eigen spel gebaseerd op een favoriet kinderboek. Ieder kind en iedere klas kan meedoen. De genomineerde ontwikkelaars komen op 4 november naar het Speelgoed Festival in de Jaarbeurs voor de grote finale. Hier kiezen professionele spellenexperts van Nederland de grote winnaar. Het spelidee van deze winnaar wordt door een speelgoedbedrijf ontwikkeld en uitgegeven. Ja het het winnende spel wordt echt geproduceerd en verkocht dus!

Het leukste en beste spel dat wint, wordt daadwerkelijk geproduceerd door een Nederlands spellenbedrijf en verkocht in de winkel. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan de school.

Speelgoed van het jaar 2023

Vanaf 5 september worden de winnaars van Speelgoed van het jaar 2023 bekend gemaakt. Dan start ook het stemmen voor de Publieksprijzen. Hier zal ik je in een apart blogartikel van op de hoogte houden!

Speelgoedweek

Tijd om aandacht te geven aan goed speelgoed tijdens de speelgoedweek, de laatste twee weken van oktober.

Goed Speelgoed is:

 • Veilig & getest. Voldoet aan alle wetgeving.
 • Origineel & geen namaak. Wordt door de aanbieder op een eerlijke manier verkocht.
 • Kwalitatief & optimaal speelplezier biedend. Dit speelgoedartikel is zijn geld meer dan waard.
 • Zo Duurzaam mogelijk. Duurzaamheid speelt een steeds belangrijkere rol bij de productie van een artikel.
 • Inclusief. Goed Speelgoed sluit niemand uit.

Lees ook deze blog met keurmerken voor goed speelgoed en de winnaars van de gouden publieksprijzen

footer-7
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

112 reacties

 1. Ik doe heel graag mee voor het pakket D voor de school van mijn kinderen GBS WINDROOS , hier hebben ze het hard nodig aangezien ze hier altijd tekort hebben aan materialen voor de kinderen, dus de kindjes en de juffen zouden het geweldig vinden en blij mee worden.

 2. Hele gave actie. Ik ga de juffen van de klas van mijn dochter de blog toesturen zodat ze mee kunnen doen met de ontwerp wedstrijd.

  Daarbij zit mijn dochter op een kleine school die gaan verbouwen en aan vernieuwing toe zijn. De docenten zijn allemaal zo betrokken en vol passie. Mijn dochters voelen zich gehoord en mogen zichzelf zijn. Hoe tof is het om iets terug te kunnen geven aan haar school?! Welk pakket maakt niet uit. Het is voor groep 4 (na de zomer) 5 en de microscoop staat wel heel hoog op mijn dochters verlanglijstje.

  Wij doen mee voor Den Bijstere in Tilburg!

 3. Ik wil graag pakket D winnen voor de nieuwe school (Het Palet) waar de meisjes na de vakantie heen zullen gaan. Ze vinden de overstap allemaal best spannend dus dit zou gelijk een goede binnenkomer zijn

 4. Alle pakketten zijn fantastisch. De voorkeur gaat uit naar pakket B. Ik doe mee voor mijn eigen school, daar zullen de kinderen blij mee zijn.

 5. Wat een gave actie, ik ga volgend jaar zeker mee doen met mijn groep 5.
  Die microscoop van pakket D is wel heel tof.
  Maar ik ben al blij als ik pakket A zou winnen.

 6. Wat een gave actie! Ik doe heel graag mee voor de HB+-klas die volgend jaar bij basisschool De Spits in Utrecht zit. Ze hebben in ieder geval op iedere woensdag een moment om spellen te spellen (en tussendoor vaak ook nog), dus zo’n pakket zou mooi van pas komen. Plus de juf is ook een echte spelletjesfanaat, zou een leuke verrassing voor haar zijn ☺️.

 7. Graag doe ik mee voor de nieuwe klas 3/4 van mijn zoon op de Freinetschool in Delft. Zou een goede start zijn van het volgende schooljaar! Graag pakket B

 8. Leuk! Leuk! Wat een geweldige pakketten! Heel graag doe ik mee voor de Pieter de Jongschool, Kempenaer uit Arnhem. Ik weet dat ze als voormalige zeer zwakke school de laatste tijd hard hebben geknokt. Inmiddels loopt alles weer lekker en is het wel tijd om de juffen en de leerlingen een positief in het zonnetje te zetten. Een van deze pakketten zouden ze vast echt te gek vinden

 9. Ik doe mee voor de Mient dat is de school van twee kleindochters en alle pakketten zijn gaaf om te winnen dus maakt niet uit welke!

 10. Wauw wat een gave pakketten! Ik doe graag mee voor BSO Dapper uit Erica. Al ruim 8 jaar lang laat ik mijn kinderen daar met een gerust hart achter.
  Aangezien de kinderen wat groter worden en binnenkort niet meer naar de opvang hoeven, zou dit een geweldig afscheidscadeau zijn!

 11. Ik doe heel graag mee voor de school van mijn oudste zoon die op sbo Westerwel zit.
  Ze hebben allemaal een rugzak en kunnen niet mee komen op gewoon basisonderwijs maar spelletjes spelen dat vindt iedereen geweldig natuurlijk. En op speelse wijze leer je natuurlijk met zo veel of misschien wel meer. Een spellen pakket is gaaf om te winnen zodat ze ook op zijn tijd kunnen ontspannen.

 12. Wat een mooie pakketten! 🤩 Ik doe graag mee voor IKC Het Plankier in Zoetermeer. Een hele fijne school voor mijn dochters. De school is wat kleiner (volgend jaar starten ze met 7 klassen). Met zo’n pakket zullen alle klassen er plezier van hebben!

 13. Wat een leuke actie!!
  Heel graag doe ik mee voor Het Plankier in Zoetermeer. De school van mijn zoon en mn dochter. Het is een kleine school met 7 klassen met hele leuke en lieve leerkrachten! Zij kunnen zo’n pakket wel gebruiken.! Het maakt echt niet uit welk pakket ze zijn blij met alles!

 14. Wat gaaf!! Ik doe mee voor kindcentrum ‘de Wegwijzer’ in Winssen!
  Geen voorkeur voor een bepaald pakket, ik denk dat ze overal super blij mee zijn!

 15. Graag voor mijn dochter Melissa Albers die juf is van Oranje Nassau school in Geldermalsen. Pakket D aub

 16. Ik doe heel graag mee voor de ervaringsgerichte school waar mijn 3 kinderen gaan. Dit is een hele kleinschalige school met minder dan 90 leerlingen en maar 5 klassen en daardoor weinig budget. Maar ze bloeien er zo open en dit zou een leuke manier zijn om hen te bedanken.
  Ze gaan naar De Witte Merel (België).

  Ze zouden met elk pakket wel ontzettend blij zijn, dus ik heb geen voorkeur.

 17. Wat een onwijs leuke actie. Ik doe graag mee voor de BSO van mijn kinderen . Zon kinderopvang is een groene bso waar ze veel ontdekken met de kinderen. Ik vind pakket A met het spel met die boom daar echt bij passen. Ik ga thuis in de zomervakantie eens met de kinderen aan de slag om een tof kinderboekenspel te maken!

 18. Wat leuk ik heb hier nog nooit eerder over gehoord. Bij mijn dochter op school op de JFK doen ze veel aan leesbegeleiding. Ik zal ze eens tippen om mee te doen volgend jaar aan deze actie. De kinderen vinden het vast leuk om een spel te maken bij een kinderboek. Mag dat eigenlijk ook met een paar kinderen of moet dat met de hele klas?
  Ohw ja alle pakketten zien er tof uit. Ik denk dat met pakket B er voor meerdere klassen wat leuks bij zit.

 19. Ik zou graag mee willen doen voor onze dochter die na zomervakantie naar groep 7 gaat. Ik heb geen voorkeur voor een pakket. Gave actie

 20. Leuk om mee te doen voor kleinzoon Kees die zal de interactieve microscoop ook heel interessant vinden en zal z’n klas en bso groep ook ermee verblijden kunnen! Alle pakken zijn welkom hoor!

 21. Super leuk ik doe graag mee voor pakket d. Super leuk voor onze school. Basisschool het prisma te Doetinchem.

 22. Met pakket C zou de basisschool van mijn kinderen wel erg blij zijn. De 3de graad bestaat uit 18 kinderen en weinig budget. Deze tieners zouden hier erg fijne uren mee kunnen beleven. (De Witte Merel in Ekeren – Antwerpen)

 23. Wat een toffe pakketen! Ik zou graag mee willen doen voor pakket B voor mijn groep 6 van komend schooljaar in Rotterdam. Kuddegedrag lijkt me een erg leuk spel om te spelen in de gouden weken om te kijken welke gedachtes er op zullen komen bij een stelling. Dit spel zit overigens in alle 3 de pakketen maar Lego en Robin hood moeten het ook erg goed gaan doen met een klas van 24 leerlingen waarvan 20 jongens.

 24. Wat een toffe win-winactie voor zowel mijn tiener thuis en voor op mijn school! Fingers crossed 🍀 Super leuk quality time met elkaar ipv een scherm voor je neus! 😉

 25. Wow wat een toffe spellen zeg. Ben ik nog op tijd om mee te doen.
  Het eerste pakket vind ik er prachtig uit zien ( allemaal overigens) maar die boom intigreert mij wel.
  Ik zag dat er een recensie van op je site staat en dat ik dit spel kon winnen. Dat er dan ook nog andere spellen bijkomen is een leuk pluspunt!
  Ik doneer graag een paar spullen bij de BSO van mijn zoon en de rest gaan we lekker met familieweekenden spelen!

 26. Dat zou leuk zijn voor de basisschool van mijn dochters. Hun oma (mijn moeder) is juf op hun school, hoe leuk is dat.

 27. Dit is wel erg leuk! Eerst kunnen onze peuter en kleuter thuis spelen met dit te leuke pakket. Daarna mogen ze hem mee naar school nemen zodat er nog meer kindjes mee kunnen spelen. En dan kunnen de kids het natuurlijk zelf uitleggen.

 28. Wat een mooi pakket zeg!!
  Zelf werk ik op een groep met kinderen met trauma / hechtingsproblematiek. Kinderen van ongeveer 4-7 jaar. Vooral de Playdoh is er altijd erg favoriet! Zou dus erg leuk zijn voor de groep, een leuke verrassing na de vakantie!😚

 29. Oh wat gaaf dit! Hier kan ik mijn dochter en de buurkinderen die regelmatig over de vloer komen erg blij mee maken. Ik zie er sowieso al een paar dingen tussen staan die al op de verlanglijst staan hier ☺️

 30. Wat leuk! Ik doe graag mee met het spel pakket voor kleuters/ peuters. Een hoop nichtjes in de familie die ik hier mee blij maak!

 31. Mag ik ook meedoen voor mezelf. Als oma van 5 kindjes onder de 4 waar ik 3 dagen per week op mag passen lijkt het hier soms wel een kleine opvang. Nieuw speelgoed is dan ook heel welkom

 32. Het laatste jaar kleuteren voor mijn jongste. Hoe cool zou het zijn om zo een prachtig pakket cadeau te kunnen geven aan de kleuterjuffen die hij (en zijn broer en zus) gehad heeft. Ideaal om thuis was mee te spelen en in de klas in te zetten. De Witte Merel in Ekeren zou hier dolblij mee zijn!

 33. Ik heb al heel veel toffe pakketten voorbij zien komen de afgelopen weken, maar doe nu toch maar heel graag mee! Weet zeker dat mijn dochter dolgelukkig zou worden van pakket 2 met de Puppycorn, die zeker weten weer op haar verlanglijstje staat dit jaar!

 34. Doe heel graag mee in de hoop mijn dochtertjes te verrassen, vind beide pakketten prachtig en bij ze passen. Uren dagen weken maanden lang, al spelend genieten ze dan.

 35. Pakket 1 lijkt me geweldig voor mijn dochters, ook neefjes en nichtjes maken we hier heel graag blij mee!!

 36. Wauw wat gaaf, we volgen altijd speelgoed van het jaar en dit is helemaal een leuke actie. We doen graag mee voor pakket 2 voor mijn kinderen en de neefjes

 37. Wat een leuke acties, pakket B past het beste bij de interesses van mijn kinderen en haar vrienden op de BSO dit pakket zal dan ook goed verdeeld worden

 38. Super leuk!!! Ik doe heel graag mee voor pakket B voor mijn dochtertje Isabella. Ze zal dit speelgoed geweldig vinden!

 39. Mijn dochter is de grootste creatieveling die ik ken. Daar waar haar broers dit niet leuk vinden, kan zij zich echt uren verliezen in dingen bedenken, tekenen, knippen, plakken,… Heerlijk om te zien en dit pakket zou haar hierin alleen maar stimuleren.

 40. Super gaaf pakket B zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochters. Allebei houden ze van knutselen, zijn heel creatief!! Ook de dots, geweldig om hun verzameling mee uit te breiden.

 41. Wat een fantastische pakketten! Ik doe graag mee voor pakket B voor Helena en al haar vriendinnetjes. Zij kleuren steeds samen als de grotere broers en zussen volleybalmatch hebben. Zou een leuk pakket zijn om hen te entertainen, zeker nu het slechter weet zal beginnen worden.

 42. Wat een leuke acties zeg. Ik doe graag mee voor het peuterpakket voor mijn 4 kleinkinderen. Dan kan ik ze eens goed verwennen in de decemberperiode. Een prachtig pakket dus ik ga duimen groetjes jopie

 43. Oh wat gaaf weer! Het creatieve pakket is wel heel tof en zeker welkom met de feestdagen voor de deur en de meer binnen dagen. Heel tof dat je dit weer mag delen.

 44. Wat mag je altijd toffe dingen weggeven. Ik doe graag mee voor creatief pakket. Lekker aan de knutsel met de kinderen! Vind mama stiekem ook leuk

 45. Ook alweer zo’n tof pakket! Mijn meiden zijn hier inmiddels te groot voor, maar weet zeker dat je hier een paar kindjes heel gelukkig mee gaat maken!

 46. Goedemorgen zonder zorgen
  Wat ziet mijn oog daar
  Het is toch niet waar
  Alweer een mooie prijs
  Ik ben helemaal van de wijs
  En doe graag mee
  Geen voorkeur, een van de twee!

  Vriendelijk groeten uit Leiden
  Ook van mijn 3 meiden

 47. Wauw wat een geweldige winactie ik ga voor pakket A dreumes peuter en ik doe mee voor mezelf en voor andere moeders die bij Amarant ouder kind in Tilburg wonen . Ik volg een traject samen met mijn dochtertje van 2 jaar begeleid wonen in Tilburg . Wij zijn allemaal alleenstaande moeder en hebben niet veel te besteden zou fantastisch zijn als ik hun kindjes ook kan verassen met een mooi cadeau

 48. Wat super leuk! Ben ik nog op tijd? Ik ben dit weekend tante geworden en dit zou echt een supertof kraampakket worden!

 49. Mijn 4 kleinkinderen zijn helemaal weg van de serie gabby poppenhuis dus doe graag mee voor dit geweldige poppenhuis, kunnen ze de verhalen zelf samen na spelen

 50. Heel hard duimen voor gabby poppenhuis. Die stond vorig jaar al op het lijstje maar vond de sint helaas te prijzig, nu is hij weer uitgeknipt dus als ik dit zou winnen zou ik ze echt heel blij maken

  • Wat een toffe actie! Onze meiden zijn dol op fantasiespel, zeker onze jongste kan daar helemaal haar rust in vinden (die ze heel hard nodig heeft). Het Wiltopia dierenverzoringscentrum of het poppenhuis gaan beiden enorm in de smaak vallen 🙂 De monstertruck zullen ze overigens ook fantastisch vinden, maar dat brengt wat minder rust met zich mee 😉

  • Super gaaf Gaby’s Dollhouse voor onze dochter Lotte. Deze staat groot op haar verlanglijstje en ik weet zeker dat ze hier uren mee kan spelen met haar grote fantasie. Deze past ook perfect op haar nieuwe wandplanken op haar slaapkamer, zodat ze er nog vaker mee kan spelen. Wij gaan duimen 🙂

 51. Moeilijk kiezen met 3 kinderen in huis, maar dan zou ik toch voor het dierenverzorgingscentrum gaan. Dat geeft toch wat meer rust in huis en stiekem wil deze mama dan ook wel graag meespelen.

 52. Wat een toffe producten weer die je weg mag geven. Hoewel ze allemaal leuk zijn zou ik graag of Gabby’s poppenhuis voor onze dochter winnen of de monstertruck voor onze zoon. Of zou wildetopia ze stimuleren samen te spelen? 🙈🤣 Nee, ik doe echt graag mee voor poppenhuis of de monstertruck. 🤞🏻

 53. Mila doet heel graag mee voor Gabby’s poppenhuis. Ze is helemaal om. Op tv kijkt ze dit het liefste en toen ze het poppenhuis zag staan stuiterde ze het hele huis rond.

 54. Super leuk!! 😍 Ik doe graag mee voor het Gabby’s poppenhuis! 💕Mijn dochtertje Isabella is helemaal gek van Gabby en dit is echt haar droomhuis. Ik zou haar hier heel gelukkig mee maken!! 🐱

 55. Wat een feestje met deze mooie prijzen! Ik doe mee voor mijn jongste dochter al zullen er vast al snel meer kinderen heel graag mee spelen (haar zus, neefjes, nichtje en vriendjes). Feline wordt over twee weken 4 jaar en viert dit in thema Gabby’s poppenhuis. Dit is dan ook echt een top cadeau wat bij haar past. Zelf heeft ze met hulp van mama, kleine cadeautjes hiervan uitgezocht (ivm de prijs) en op haar lijstje gezet. Dit ziu het feestje compleet maken 🥰

 56. Wat een super leuke actie Ellen!

  Ik doe graag mee.
  Met 3 kinderen van verschillende leeftijden maakt het me niet uit voor welk cadeau. Ze zijn alle 3 super leuk voor mijn kinderen. En met 5 december in aantocht met 3 kinderen is een extra cadeautje altijd mooi meegenomen ☺️.

  Nou ben benieuwd 🤩.

 57. Wat een leuke blog 😄. Gelijk ook even gestemt op het speelgoed van het jaar. Ik doe graag mee voor mijn dochter, ze zou helemaal blij worden van het wiltopia dierenverzorgingscentrum ♡.

 58. Wat een leuke blog en wat een geweldige actie😍! Onze dochter Isa had vorig jaar en heeft tevens dit jaar weer Gabby’s Poppenhuis bovenaan haar lijstje staan🥰. Ik doe dus heel graag voor haar mee 💕!

 59. Ik doe heel graag mee voor het poppenhuis voor mijn meisje omdat we nu midden in een verbouwing zitten en zij zich onwijs goed gedraagd zou ik haar met deze poppenhuis heel blij kunnen maken.
  Zoiets moois kost veel centjes en die heb ik nu niet dus waag ik een kans mee

 60. Hoi ik vind al het speelgoed prachtig maar dat poppenhuis😍. En ook die van Playmobil echt beeldschoon. Ik doe graag mee. Naast de kinderen vinden de demente bejaarden dit ook fantastisch, mijn moeder zou er ook uren mee spelen. ❤️

 61. Onze kleine dierenvriend zou ik heel graag verrassen met de Wildtopia dierenverzorgingsset 😍 zeker uren speel plezier en echt eens iets voor zichzelf 😍

 62. Zo gaaf.! Anne heeft voor de tweede keer Gabby’s poppenhuis op haar verlanglijstje staan , zou heel gaaf zijn als ze zoon groot mooi cadeau mag krijgen.🍀😍

 63. Heerlijke blog om te lezen! Ik doe graag mee voor onze dochter en haar vriendinnen als ze komen spelen want laat die fantasie maar nog meer tot leven komen met Gabby’s poppenhuis. Samen spelen, samen elkaars fantasie verreiken!

 64. Ohw wat een leuke winactie zeg! Ik was aan het zoeken op gabby’s poppenhuis en kwam op je site terecht. Mijn dochter wil deze heel graag, dus ik doe graag een poging om te winnen.

 65. Die monstertruck is toch geweldig! Nu met de winter voor de deur is het zelfs tof om door de sneeuw te rijden ( als we die al krijgen in Nederland dan…

 66. De stoere monstertruck win ik graag voor mijn zoon Kasper. Hij is 8 december ook nog jarig. Dus het is altijd lastig leuke cadeautjes te vinden na de Sinterklaas. Lekker racen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.