Skip to Content

Hippe printjes in de protest kinderkleding! – een meidenoutfit

Mijn dochter komt op zo’n leeftijd dat ze meer en meer wil bepalen welke kleding ze aan gaat doen. Maar ook in welke kleding mama besteld. Hierbij heeft zij echt een mix tussen vrouwelijk/ schattig en stoer /sportief. Gelukkig voor haar ( en mij) zijn er veel merken met toffe kinderkleding en kwamen we terecht bij de hippe printjes in de zomerkleding van Protest!

Nieuwe badmode met hippe printjes

Een van de dingen die mijn dochter absoluut nodig heeft dit jaar is een nieuwe badpak en bikini. En aangezien de zomer veel sneller zijn intrede maakt dit jaar zat daar wel een beetje haast achter. Want er moet gezwommen worden natuurlijk! De zwembaden zijn ook weer open en ze wil heel graag haar nieuwe zeemeerminnenstaart uitproberen. Wat mij opviel is dat de kleding van Spring/Summer 22 van Protest matching outfits heeft. Je kunt bij de badpakken en bikini’s bijpassende jurkjes en outfits kopen.
En ondanks dat de ruglijnen niet helemaal hetzelfde zijn van deze badpak en jurk staat het wel heel tof als 1 geheel. Perfect voor een zomers dagje op het strand met hippe printjes in de zomerkleding dus!

Lees ook deze blog van 2023 met een kortingscode van Protest!

Hippe printjes met protest kinderkleding

En zo shopten we samen uitgebreid op de site van Protest voor een paar hippe printjes in de zomerkleding. Er zijn naast de vele Protest rokjes en jurkjes ook leuke shirts en korte broeken te vinden.
Dit setje met blauw witte strepen geeft mij altijd het gevoel van vakantie en de zee. Ook zeer geschikt om aan te doen naar school waarbij ze nog spelen in het duikelrek. Want eerlijk is eerlijk, soms zijn jurkjes met actieve kinderen die buitenspelen niet altijd handig. Door de palmbomen print krijg ik nu al zin in een boottochtje trouwens!

Kortingscode en matching outfits

Ben jij nog op zoek naar hippe printjes in de zomerkleding voor jezelf of voor je kinderen? Of misschien wel voor je partner? Bij Protest kun je zelfs matching outfits scoren! Hoe leuk is dat als jij dezelfde print op je kleding hebt als je dochter? Samen de show stelen terwijl je in matching Protest jurkjes een wandeling maakt op de boulevard, langs het strand of als je een pittoresk dorpje bezoekt als je op vakantie bent? Of je zoon dezelfde shirt heeft als zijn vader?

De kwaliteit van de kleding is goed en heerlijk zacht. Mijn dochter kan niet wachten tot het warm genoeg is om deze kleding aan te doen. De lente doet in elk geval goed haar best.

Protest kortingscode

Namens Protest mag ik mijn volgers een kortingscode aanbieden van 10% met code: mamascrapelle10 Deze code is geldig tot en met 31-10-2022. Deze kortingscode is zowel op de nieuwe als oudere collecties geldig. Ga jij hippe printjes scoren?

Lees ook deze blog over Protest badkleding en bikini voor tiener meiden

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.