Ekinia Unwrap je magische paard – een collectable toy

Ekinia van Splash Toys is voor mij een totaal nieuw merk speelgoed. Wij vonden het dan ook erg leuk dat we een set ontvingen om te reviewen en we mochten een volger van MamaScrapelle ook blij maken met een Ekinia paard. De winactie is afgelopen!

Ekinia
Ekinia

Het beste speelgoed van Nederland

Ekinia

Ekinia is genomineerd voor het beste speelgoed van Nederland en ik snap waarom!

Stel je een wereld voor waar paarden machtige krachten hebben. De paarden hebben wat weg van My Little Pony’s, maar dan vele malen mooier! In de verpakking zie je het huis van het Ekinia paard al. Maar van binnen zitten nog meer verrassingen!

Ekinia paarden uitpakken

paarden verrassing uitpakken

In eerste instantie zien we twee zakjes om uit te pakken en dochterlief is blij, het lijkt wel een unwrap feestje. Totdat zij verder op onderzoek gaat en de kast en kist openmaakt waar ook nog verrassingen uit komen om uit te pakken van Ekinia.

Schoenen worden aangetrokken en haren worden ingedaan. Er zit een ketting bij, maar daar lijkt een onderdeel te missen.

Wederom is het dochterlief die op onderzoek uitgaat en er achterkomt dat er een juweel bij de voordeur zit.

Pas bij het schrijven van deze review ging ik verder op onderzoek uit en kwam ik er achter dat elk paard ook nog een magisch geheim heeft! Sommige hebben een tattoo en anderen kunnen de manen van kleur veranderen. Of de accessoires geven licht in het donker. Dat moeten we nog even gaan uitzoeken dus!

Het is natuurlijk het leukste als je voor een verzameling Ekinia paarden gaat. Je kunt dan de verschillende accessoires met elkaar mixen en de paarden kunnen samen magische avonturen beleven!
Elk paard is verbonden aan de aardse elementen. Vuur, Aarde, Lucht en Water.

Ekinia

De enige grens is die van de verbeelding! Zijn jouw paarden zussen of vriendinnen, welk avontuur beleven ze om de wereld te redden? Wonen ze dicht bij elkaar of moeten ze lange afstanden reizen om samen op pad te gaan? En welke ouftit dragen ze? Er zijn 12 verschillende Ekinia paarden te verzamelen met diverse varianten in de aardse elementen: Vuur, Aarde, Lucht, Water.” Een leuk cadeau om te vragen voor de feestdagen of voor je verjaardagsfeestje!

Ekinia
Footer4 nieuw
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

35 reacties

 1. Wat een super leuke actie.. Ik doe heeeel graag mee voor mijn meisje.. Die is dol op paardjes! Ze zou dit fantastisch vinden. Ik volg je op Facebook en instagram en ook splash toys volg ik op beide. En ook volg ik je op pinterest.

 2. Aah zo leuk voor mijn dochtertje Evy! Als middelste tussen twee jongens in huis zijn er veel auto’s, vliegtuigen en dino’s hier, maar nog niet zoveel van dit echte meidenspeelgoed! Hoewel ik nu al weet dat de jongens er zeker ook mee willen spelen 🙂

 3. Als mijn dochter dit zou zien, zij zou dit helemaal geweldig vinden!!
  Voor haar waag ik graag een kans omdat zij zo’n goede zus is voor haar kleine broertje en wel wat extra’s verdient!

 4. Wat leuk, ook helemaal nieuw voor mij inderdaad! Zou onze 6-jarige meid ook vast helemaal geweldig vinden, dus doe graag mee voor haar ?? ? !!!

 5. Dit gaat onze elise heel leuk vinden. dat ‘unboxen’ is en blijft toch spannend en leuk. ik volg beide fb paginas en heb de actie geliked.

  • Dit lijkt me heerlijk speelgoed voor mijn dochters. Ze schelen 4 jaar, best wel veel maar met dit soort dieren spelen ze uren samen.

 6. Dit zou mijn oppas kindje van 2 geweldig vinden.
  Ik doe graag mee en vog beide Facebook pagina’s en Instagram accounts

 7. Oh man wat mega schattig weer! Daar wordt toch elk meisje verliefd op! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter

 8. Dit zou leuk zijn voor mijn dochter. Ze houdt van paarden en pony’s, die liefde heeft ze van haar moeder overgenomen. Haar verjaardag komt er zo langzamerhand aan, dus dat komt mooi uit!

 9. Ik doe graag mee voor ons jongste nichtje, tenzij 1 van mijn jongens er graag mee wil spelen, wat natuurlijk ook mag!

 10. Dit zou een heel mooi cadeautje zijn voor mijn beste vriendin haar dochter.
  Zij is dol op paardjes

 11. Voor mijn jongste kleindochter, een paardenmeisje en dol op frutselen net als oma! Wat zou het het heerlijk zijn om daar samen mee te spelen want eigenlijk vind ik het ook superleuk!

 12. Wat een pracht speelgoed. Dit zou geweldig zijn voor het kleine dametje dat eind van de maand 5 jaar word. Zo’n mooi speelgoed ik doe graag mee aan deze super mooie actie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.