Skip to Content

Doggy Style, een hilarische film voor volwassenen

Anders dan dat de poster doet vermoeden, sorry dochter, is Doggy Style echt voor volwassenen. De filmposter laat twee lieve honden zien en dan wil mijn dochter de film al zien. Maar helaas, dit is echt alleen voor volwassenen! Ze zeggen namelijk dat honden dol zijn op hun baasjes. Maar wat als één van die baasjes een enorme hufter is? In dat geval wordt het misschien tijd om wraak te nemen.

Doggy Style movie film

Film Doggy Style voor volwassenen

Ze zeggen dat honden dol zijn op hun baasjes, maar wat als dat baasje een enorme hufter is? In dat geval wordt het misschien tijd om wraak op hem te nemen. De film Doggy Style, van Universal, is met de stemmen van o.a. Will Ferrell en Jamie Foxx. Dit is een ongepolijste versie van de hondenfilms waar we allemaal zo dol op zijn. Maar dan met een grote hoeveelheid rauwe humor.

De film is geregisseerd door Josh Greenbaum (Barb and Star Go to Vista Del Mar) met een sterke komische supporting cast waaronder:

  • Grammy-winnaar Josh Gad (Beauty and the Beast)
  • Harvey Guillén (Puss in Boots: The Last Wish)
  • De voor een Emmy genomineerde Rob Riggle (The Hangover)
  • Brett Gelman (Stranger Things)
  • Jamie Demetriou (The Afterparty)
  • En de voor een Emmy genomineerde Sofia Vergara (Modern Family)   

Doggy Style draait vanaf 17 augustus a.s. alleen in de bioscoop.

Waar gaat Doggy Style over?

Als de naïeve, altijd optimistische borderterriër Reggie (Will Ferrell) door zijn onsympathieke eigenaar Doug (Will Forte; The Last Man on Earth, Nebraska) in de achterbuurt van de stad wordt achtergelaten, is hij er van overtuigd dat zijn geliefde baasje dat nooit met opzet zou doen. Maar wanneer Reggie kennismaakt met de snel pratende, grofgebekte bostonterriër Bug (Oscar®-winnaar Jamie Foxx). Dit is een zwerfhond die erg gesteld is op zijn vrijheid. En hij vindt dat een hond met een baasje maar een loser is, realiseert hij zich dat hij in een giftige relatie zat en dat Doug eigenlijk een egoïstische schoft is.

Reggie, Bug en Bugs vrienden Maggie (Isla Fisher; Now You See Me, Wedding Crashers), een slimme Australische herder die door haar baasje aan de kant is gezet voor een nieuwe puppy, en Hunter (Randall Park; Always Be My Maybe, Aquaman), een angstige Deense dog die gestrest is geraakt door zijn werk als therapiehond, zijn vastbesloten om wraak te nemen. Ze bedenken samen een plan en beginnen aan een episch avontuur om Reggie te helpen de weg terug naar huis te vinden en Doug te laten boeten door zijn favoriete ledemaat er af te bijten. (Hint: het is niet zijn voet).

Onze ervaring

We kunnen er kort en krachtig over zijn. Doggy style is super grappig. Echt een film die je in een volle zaal moet kijken omdat je elkaar dan aansteekt qua lach. Dat, of gewoon chill op de bank met je vrienden. Dat kan ook prima natuurlijk. Gek genoeg voelt het realistischer door de humor voor volwassenen. Maar ook doordat ze de simpele gekke handelingen van honden, zoals het urineren tegen alles en het rondjes draaien voordat ze gaan liggen met humor invullen.

Het kawaii-gehalte blijft gelukkig ook nog ondanks de grove humor. Verder rolt het verhaal lekker, wordt het geen enkel moment saai. En de grote hoeveelheid aan absurde situaties volgen elkaar constant op. Je kan goed merken dat de mensen van The Hangover aan Doggy Style gewerkt hebben.

Ook stammen wij uit de tijd van Animal Crackers met André van Duin. Pratende dieren zitten altijd op de grens van die humor met pratende mondjes. Maar niet bij Doggy Style. De film is gewoon echt heel tof gemaakt en klopt voor mij helemaal.

Chris is namens MamaScrapelle naar de persvoorstelling gegaan van deze film

honden film

Lees ook deze blogs

Footer 6 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.