Crazy Chic Parfumset van Clementoni – een geurfestijn met sieraden

Dochterlief houdt wel van een beetje experimenteren met pipetjes en geuren. Dus toen ik van Clementoni de Crazy Chic parfumset zag wist ik gelijk dat dat een schot in de roos zou zijn. Niet wetende dat ik na afloop van de eerste ronde zelf volledig naar bloemetjes zou ruiken. Maak je op voor een geurfestijn met sieraden!

Crazy Chic Parfumset van Clementoni

Crazy Chic

De Crazy Chic lijn van Clementoni is voor stoere meiden. Het staat volledig in het teken van mode en ontwerpen. Van je eigen sieraden, nagels en haren.

Met de Crazy Chic parfumset kunnen kinderen hun eigen geurende sieraden maken! In deze set zitten verschillende kettingen, armbandjes en hangers die jij met jouw favoriete geur kunt gaan bedekken. Neem de parfumfles erbij, doe een paar druppeltjes op de bijgeleverde pads en steek deze in de hangers en kralen om de sieraden geurend te maken. Zo hoef jij de parfum van jouw moeder nooit meer stiekem te stelen!

Inhoud verpakking

De Crazy Chic parfumset bevat 2 geuren waarvan je een heel klein beetje in een buisje doet samen met gedemineraliseerd water. Waarom dit speciale water, dat je simpel bij de supermarkt kunt kopen overigens. Dat is omdat hier geen kalk en metalen inzit waar je geur vies van gaat ruiken. We willen natuurlijk wel lekkere parfum maken! Dit water hebben we al eerder gebruikt toen wij het biocosmetica laboratorium van Clementoni reviewden.

Daarnaast zitten erin:

 • een hoop plastic hangers in waar je stickers nog op moet plakken
 • een hoop plastic kralen waar je een wit papiertje in kunt doen, haal wel het binnenste rondje eruit, waar je de geur op kunt druppelen.
 • 2 prachtige zilveren hangers, het hartje kun je een stukje vilt indoen waar je ook parfum op kunt druppelen.
 • Paars satijnlint
 • Roze gaaslint
 • 2 geuren
 • Ringetjes en haakjes
 • 2 hulpstukken om de plastic kralen mee open te krijgen
 • een parfumflesje die je open kunt doen als een kastje om alle spullen netjes in te bewaren
 • 2 pipetten
 • 2 buizen om je gemaakte parfum in te bewaren.

Aan de slag met de Crazy Chic parfumset

Terwijl ik met engelengeduld alle witte rondjes uit het papier drukte ging dochterlief aan de slag met de stickers plakken op de bedels. Alle plastic kralen moesten losgedraaid worden en de parfumfles moest in elkaar gezet worden. Een leuk voorbereidend klusje wat je al een dag van te voren kunt doen mocht de concentratieboog van kindlief wat laag zijn, of als je wat krap in je tijd zit. Om met de Crazy Chic parfumset aan de slag te gaan moet je natuurlijk wel ontspannend en geconcentreerd aan het werk gaan. Sieraden maken en je eigen parfumlijn is een serieuze aangelegenheid.

Sterke parfum of niet?

Als alles klaar staat is het tijd om haar eigen parfum te maken. Maar kies je dan voor sterke parfum of juist niet. Er gaat natuurlijk maar een klein beetje op het papiertje in zo’n kraal. En dochterlief is bang dat je het niet goed ruikt. Dus in plaats van de aangeraden 1 druppel op de hoeveelheid gedemineraliseerd water, komen er 3 druppels in. Ik vind het allemaal prima er is genoeg en experimenteren met de Crazy Chic parfumset is de bedoeling.

Wel raad ik je aan om niet te luisteren naar het advies zoveel water in het flesje doen tot net onder de rand. Je hebt namelijk maar echt heel weinig nodig om de papiertjes te laten doorweken en als de fles te vol zit dan krijg je de dop er niet goed ingedrukt.. doe je dit met teveel geweld of let je niet op, dan zit je zelf ook onder de parfum… Gelukkig was ik thuis die dag haha Ik rook heerlijk zoet de rest van de dag.

Omdat dochterlief ziek was besloten we op het viltje in de harten hanger eucalyptus olie te druppelen. Zo kon ze er lekker naar ruiken als ze het wat benauwd kreeg. Hij moest zelfs mee naar school vanmorgen, wat een goed idee!

Keuzestress

Met zoveel kralen was het wel even keuzestress voor dochterlief hoe ze haar sieraden in elkaar ging zetten. Maar het mooie is eigenlijk dat je het altijd weer uit elkaar kunt halen, de papiertjes weer kan voorzien van wat nieuwe druppels parfum en dan weer een ander sieraad ervan maken.

Een klein nadeel, de ringen zijn net te dik om door het oog van de sluiting te doen, gelukkig heb ik een megavoorraad dus was dit snel opgelost. Een sieradentang is niet meegeleverd, dat is wel handig om die te hebben.

Mijn parfum is weer van mij, en zij heeft haar eigen. Als het niet op de sieraden wordt gedruppeld, dan kan ze het ook op haar lichaam dragen.

Crazy Chic Parfumset van Clementoni

Crazy Chic parfumset is een aanrader voor kleine diva’s vanaf 8 jaar!

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.