Skip to Content

Een amfibievoertuig voor kinderen – Exost RC Rhino Wave Monstertruck

Wie had dat gedacht, mijn dochter wilde een op afstand bestuurbare auto. Niet zomaar een, nee het moest wel een amfibievoertuig voor kinderen zijn, want die zijn extra stoer.. Afijn sinds kort is ze de eigenaar van de Exost RC Rhino Wave 4×4 Off Road Monstertruck en ik vertel je alles over dit lichtgewicht voertuig. Een alleskunner maar of hij nu ook geschikt is voor meisjes.. P.s. Ik vertel je ook hoe jij er eentje kunt winnen….

Wat is een amfibievoertuig?

De Rhino Wave, is dus een amfibievoertuig voor kinderen. Een fantastisch speelgoed dat de verbeelding van jonge avonturiers prikkelt. Als een combinatie van een boot en een terreinwagen, biedt dit voertuig kinderen de mogelijkheid om zowel op het land als op het water te verkennen.

De Exost RC Rhino Wave 4×4 Off Road Monstertruck is niet alleen een krachtpatser op het land, maar ook een avonturier op het water! Met een schaal van 1:8 biedt dit amfibievoertuig een opwindende speelervaring. De duurzame, lichtgewicht banden met anti-shock vering zorgen ervoor dat de Rhino Wave moeiteloos alle soorten terreinen aankan.

Amfibievoertuig voor kinderen – Rhino Wave gaat hard!!

Met zijn indrukwekkende capaciteiten maakt de Rhino Wave moeiteloos 360 graden spins en bereikt hij snelheden tot wel 30 km/u. Dankzij de twin turbine heeft dit voertuig extra kracht en snelheid wanneer het zich op het water bevindt. Met de 2,4 GHz-transmissie geniet je van een stabiele verbinding en de ingebouwde oplaadbare batterij zorgt voor langdurig speelplezier.

Het is dan ook geen verrassing dat de Rhino Wave in 2022 is verkozen tot Speelgoed van het Jaar. Dit amfibievoertuig voor kinderen combineert op indrukwekkende wijze prestaties en veelzijdigheid, waardoor kinderen eindeloos speelplezier kunnen beleven. Of het nu op het land of op het water is, de Rhino Wave staat garant voor spannende avonturen en opwindende speelmomenten.

Enthousiast of toch meer speelgoed voor jongens?

Ten eerste wil ik graag de aandacht vestigen op het ontwerp van de Rhino Wave. Het is opvallend en stoer, met levendige kleuren en gestroomlijnde vormen die kinderen zeker aanspreken. Het amfibievoertuig voor kinderen is gemaakt van duurzaam kunststof dat bestand is tegen ruw spel en de tand des tijds, waardoor het geschikt is voor avonturen zowel binnen als buiten.

De Rhino Wave is eenvoudig te bedienen. Met de gebruiksvriendelijke knoppen kunnen kinderen gemakkelijk schakelen tussen de verschillende modi: land- en watermodus. In de landmodus beweegt het voertuig soepel over verschillende ondergronden, zoals gras, zand en zelfs oneffen terrein. Het heeft voldoende kracht om kleine hellingen te beklimmen en obstakels te overwinnen, waardoor het de verkenning van de natuurlijke omgeving stimuleert. Of de drempels in huis zoals je ziet op de foto’s. Niks is moeilijk voor deze krachtpatser.

En ja dochterlief vind het leuk! Ze kan niet wachten om er mee naar de Vliet te gaan en te kijken of hij de overkant kan halen, en dan natuurlijk ook weer terug. Naar het park is ze er al mee gereden en dat was cool. Als je hem voluit laat rijden dan moet je wel een sprintje trekken dus het is ook nog een hardloop uitdaging voor kinderen.

Met een amfibievoertuig voor kinderen spelen op het land en in het water

Wat de watermodus betreft, de Rhino Wave stelt niet teleur. Met zijn drijfvermogen en waterbestendige behuizing kan het voertuig veilig in vijvers, zwembaden en andere ondiepe waterlichamen drijven. Het is een geweldige manier voor kinderen om hun speeltijd naar het water te brengen en te leren over de dynamiek van drijvende voertuigen.

Wat betreft de speelduur van de Rhino Wave, is het belangrijk op te merken dat dit kan variëren afhankelijk van het gebruik en de batterijen die worden gebruikt. Over het algemeen vond ik dat de accu redelijk lang meegaat en voldoende speeltijd boden voor meerdere avonturen. Het amfibievoertuig voor kinderen wordt geleverd met een oplader, dus je kunt de accu gemakkelijk opnieuw opladen voor het volgende gebruik.

Al met al is de Rhino Wave een geweldig speelgoedvoertuig dat kinderen veel plezier biedt. Het amfibische ontwerp, duurzame constructie en gebruiksvriendelijke bediening maken het tot een uitstekende keuze voor jonge avonturiers. Het stimuleert actief spel, verkenning en de ontwikkeling van de verbeelding van kinderen. Als je op zoek bent naar een speelgoedvoertuig dat de grenzen van land en water doorbreekt, dan is de Rhino Wave zeker de moeite waard om te overwegen.

*Let op: bij het spelen in de buurt van water moeten kinderen te allen tijde onder toezicht van een volwassene staan.

Meer informatie over de Rhino Wave* vind je hier

Binnenkort te winnen op MamaScrapelle!

Zoals elk jaar ga ik jullie weer op de hoogte houden van speelgoed van het jaar. Maar ook van kinderen ontwerpen speelgoed. Dit jaar is dat kinderboekenspel geworden. Een competitie waarbij kinderen op de basisschool of thuis aan de slag kunnen om een spel te ontwerpen dat past bij een kinderboek. Super leuk. Ter ere van dat mag ik gaaf speelgoed van vorig jaar weggeven aan mijn volgers.

Hou het artikel over kinderboekenspel in de gaten want over een paar weken mag ik dit amfibievoertuig weggeven!! Of kijk regelmatig op onze winacties blog voor alle winacties er komen er veel online namelijk deze zomer!

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mark

Friday 30th of June 2023

Wat gaaf!! Leuk voor mijn jongens om buiten én in het zwembad mee te spelen!! We houden em in de gaten!

elisabeth maria martina

Friday 30th of June 2023

dit zou mijn kleinzoon wel heel GAAF vinden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.