Voor papa, een boekje over ons – Elma van Vliet

Voor papa; de titel zegt al meteen voor wie dit lieve schattige boekje bedoeld is. Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor je papa of vind je het leuk om zomaar tussendoor iets te geven? Dit DIY-boekje kan het cadeautje zijn waar je naar op zoek was! Ook beschikbaar in andere edities als voor mama, voor opa en voor oma!

voor papa

Voor papa

Het boekje voor papa begint met een lief titelblad met de tekst ‘Voor een bijzondere vader’. Iedereen zal dit natuurlijk zeggen over zijn of haar vader en daarom spreekt het boekje denk ik ook heel veel mensen aan. Het formaat van het boekje doet me denken aan een agenda die je makkelijk in je (hand)tas stopt; ideale grootte als je het mij vraagt.
De schrijfster Elma van Vliet heeft een mooi voorwoord erin gezet en het boekje echt opgedragen aan alle vaders.

voor een bijzondere vader

DIY-cadeau

Zoals ik hierboven al aangaf is dit echt een DIY-cadeau voor papa. Het boekje bestaat uit 4 hoofdstukken met vragen die gaan over verschillende dingen; herinneringen aan vroeger maar ook over waarom je vader belangrijk voor je is. Dit invulboekje laat je nadenken over vroeger en kijken naar en dromen over de toekomst. Er worden vragen gesteld, maar ook spreuken gedeeld en daarnaast is er ruimte voor extra dingen, zoals verhalen of foto’s. Het is dus niet alleen maar snel wat vragen invullen en inpakken dat cadeau. Dit boekje vraagt wel even je aandacht en is het wel iets waar je even voor gaat zitten met een glas drinken en iets lekkers. Het is immers een persoonlijk cadeau voor papa en daar wil je natuurlijk alle tijd en aandacht aan besteden.

voor papa

Wie heeft er een superheld nodig als je een vader hebt?

Dit is één van de spreuken die terug te vinden is in het boekje voor papa. In mijn ogen helemaal waar; mijn vader is echt mijn superheld! Ook al ben ik inmiddels volwassen, ik zou me geen raad weten zonder mijn vader.
Dit boekje biedt iedereen de kans om echt te laten weten aan zijn of haar vader wat je voor hem voelt en hoe je tegen hem opkijkt. Door deze vragen oprecht in te vullen, vorm je een mooi beeld van en voor je vader. Wanneer hij dit boekje opendoet en leest, zal hij meteen weten en voelen wat je voor hem betekent. Het is een echte ‘keeper’ dit cadeau; het is persoonlijk, lief en gemeend en door het kleine formaat fijn en gemakkelijk op te bergen voor later.

wie heeft er een superheld nodig als je een vader hebt

Cadeau voor papa

Bijzonder aan dit boekje voor papa vind ik ook de vormgeving en lay out. Het zijn de details die het hem doen; kleine hartjes op de pagina’s, wikkel om het boekje (waarvan de achterkant van de wikkel kan dienen als cadeaupapier) en de sfeer die het boekje uitstraalt. Ik vind het een heel schattig boekje en kan er zeker mijn vader blij mee maken!

voor papa

Specificaties Voor Papa, een boekje over ons

Auteur: Elma van Vliet | 2017 | Uitgeverij: Spectrum

Footer1
Chantal
Delen is enorm lief

Chantal

Hoi ik ben Chantal, getrouwd en moeder van een prachtige dochter genaamd Nora. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs en het lezen van een boek staat altijd standaard op het dagprogramma. Lezen is ook mijn ontspanning aan het einde van een lange dag. Samen met mijn gezin ben ik graag actief bezig en knutsel ik graag met mijn dochter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.