Telefoonhoesje met koord, waarom ik een liefhebber ben

Een tijd terug was daar opeens de trend van telefoonhoesjes mét koord. Ik vond het simpel gezegd belachelijk. Als je al te lui bent om je telefoon gewoon te dragen, waar moet het dan heen met de wereld? Maar deze zomer ben ik actief festivalfotografie gaan doen, draag ik meer jurken én is mijn telefoon ook mijn pinpas geworden. Opeens zag ik de toegevoegde waarde van een koord en ben ik deze gaan bestellen. En ik kan alvast verklappen: ik wil niks anders meer!

regenboog

Telefoonhoesje met koord

Mijn telefoon is tegenwoordig ook mijn pinpas, en dat vind ik echt een geweldige stap. Ik raak altijd alles kwijt, ook gewoon als ik het bij me draag. Mijn geheugen mist een kamertje waar ik dingen opberg. Dus vaak is het zoeken naar mijn sleutels, pinpas, telefoon, bril en noem maar op. Sinds mijn telefoon ook een pinpas is, gaat betalen relaxter. Want mijn telefoon is groter om te vinden. Mijn mobiel heeft dus een belangrijke functie als mobiel, maar ook als pinpas en camera. Als content maker, fotograaf en mama moet ik snel mijn camera kunnen pakken.

Tel daarbij zomerkleding (zonder zakken) op in de bloedhete zomer die we dit jaar hebben en ik ben overstag gegaan voor een telefoonhoesje met koord. Je kan het koord naar de gewenste lengte verstellen en op twee manieren dragen. Om je nek, of over je schouder. Alles waarvoor ik het heb gekocht wordt naar verwachting vervuld plus nog zoveel meer! Ik ben mijn mobiel minder vaak kwijt, heb mijn handen vrij als ik een trap op loop. Ook het volume van mijn playlist pas ik eenvoudig en veilig aan op de fiets. En ik laat mijn mobiel beduidend minder op de grond stuiteren. Het is ook meteen een soort van safety koord voor mij!

Welke telefoonhoesje met koord kies je?

Mijn dochters mogen zelden mijn mobiel, maar soms willen ze ook even mijn camera gebruiken. En dat levert leuke plaatjes op. Dus dan mogen ze heel soms hun gang gaan. Dankzij het telefoonhoesje met koord gaat dit met een fijn gevoel. Ik ben niet bang dat mijn mobiel op de grond klettert. Ze zeggen wel dat de Iphone 11 een zo goed als onbreekbaar scherm heeft. Mijn kras die erop zit denkt daar toch anders over. Dus safety boven alles, 1 kras is meer dan voldoende.

Er is heel veel toffe keus in “telefoonhoesje met koord land”. Bij Phone Factory ben ik verliefd geworden op de hoesjes met koord, die je ook nog eens los kan koppelen! Dat is handig. Daarbij zijn ze één van de weinige websites waar je een hoesje kan personaliseren. De voorbeelden laten initialen en namen zien. Maar ik ben voor een quote gegaan! Het aanpassen en designen is heel simpel. En de kwaliteit is goed. Ik ben blij ermee. En ik kon ook niet het regenbooghoesje met koord laten liggen. Love it!

Leuke bijkomstigheid, op de kermis en in pretparken blijkt dit ook onmisbaar! Voor die selfies en leuke filmpjes in attracties. Een onverwachte beweging en je mobiel ligt niet op de grond! Het telefoonhoesje met koord houdt je telefoon veilig en dicht bij je.

Airpods

Sinds kort ben ik ook onwijs blij met mijn echte airpods. Het is even een investering maar ze werken zoveel beter dan al die goedkopere. Ik luister graag muziek ter ontspanning, maar ook gebruik ik het om thuis te werken. Omdat ze zo duur zijn wil ik ze goed beschermen. Bij Phone Factory blijken ze hele toffe cases te hebben. Ik ben dus in één keer geslaagd voor een telefoonhoesje met koord en toffe airpod cases.

Ik ben blij met mijn items. Let wel even op dat de airpodcases die ik heb gekozen van hard materiaal zijn. Wil je zachter materiaal ga dan voor siliconen cases. Ook hebben de hoesjes met afneembaar koord niet een heel hoog bumperrandje. Dat staat daardoor ook mooier, de kans op vallen is kleiner dankzij het koord, maar wel goed om te weten.

Alles was de volgende dag al in huis en het was allemaal goed verpakt. Ik heb alleen wel één probleem nu… Keuzestress! Welk hoesje en welke case zou ik nou eerst gaan gebruiken. Mijn hoesje met David Bowie quote? Vurig rood of toch de regenboog? Welke zou jij kiezen?

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.