Tekenen in 10 stappen Dieren

Hoe teken je een dier? In Tekenen in 10 stappen Dieren krijg je stap voor stap uitleg hoe je een dier kunt tekenen met behulp van cirkels, rechthoeken en andere basisvormen. Er staan maar liefst 75 dieren in dit boek en allemaal uitgelegd in 10 stappen. Altijd al een panda, paard of olifant willen tekenen? Met Tekenen in 10 stappen Dieren, moet dit gaan lukken.

Tekenen in 10 stappen Dieren

Indeling en benodigdheden

Het boek Tekenen in 10 stappen Dieren is onderverdeeld in 4 soorten dieren. Exotische dieren, waterdieren, bosdieren, huis- & boerderijdieren. Deze dieren hebben een kleurtje dus makkelijk terug te vinden. Ik lees wat ik allemaal nodig heb om het beste resultaat te krijgen. Papier naar keuze, potlood, gum en puntenslijper, een pen met dunne punt en een kleine liniaal. Als je schets goed gelukt is kan je hem natuurlijk mooi inkleuren. Ik blader even door het boek heen en ik begin maar eens met mijn lievelingsdier te tekenen: de Panda.

Tekenen in 10 stappen

De Panda staat ook op de kaft van het boek. Het ziet er eenvoudig uit. Ik begin met tekenen. Mmm, toch iets minder makkelijk dan het lijkt. Mijn gum is ook niet heel goed. Er stond ook bij benodigdheden dat je in een goede gum moet investeren. Ik snap nu waarom. Misschien even iets anders proberen. De blauwe vinvis moet toch wel lukken. Ik ga weer aan de slag. Deze is inderdaad iets makkelijker. Wat een leuk boek. Het leukste is dat je in Tekenen in 10 stappen Dieren al je lievelingsdieren terug vindt en dat ze met behulp van de stappen ook echt op het dier lijken. Iets wat ik normaal gesproken niet altijd kan zeggen.

Nog even oefenen

Tekenen in 10 stappen Dieren is niet geschikt voor hele kleine kinderen maar vanaf groep 7 is het goed te doen. Voor de juffrouw of meester is dit ook een leuk boek, omdat je de kinderen zo makkelijker iets kan laten tekenen. Dit tekenboek is erg handig en duidelijk uitgelegd. Zeker omdat alle stappen getekend zijn en ook kort is beschreven wat er in de tekening wordt toegevoegd. Ik ga nog wel even oefenen maar wat ik geprobeerd heb is redelijk gelukt, al zeg ik het zelf.

Specificaties Tekenen in 10 stappen Dieren

Tekenen in 10 stappen Dieren

Auteur: Heather Kilgour | Uitgever: Librero| 9789463591911 |128 pagina’s | meer informatie vind je hier

Rosalie
Delen is enorm lief

Rosalie

Hallo, ik ben Rosalie en ik ben 10 jaar en zit in groep 8. Ik hou van viool spelen, ballet en Tang Soo Do (koreaans karate). In de winter ski ik ook op de skibaan en ga ik elk jaar op wintersport. Verder speel ik graag buiten, hou van spelletjes, knutsel en ik teken heel graag. Ook lees ik veel verschillende boeken en daarom zal ik als gastblogger reviews gaan schrijven over diverse kinder- en jeugdboeken. Ik hou vooral van grappige, avontuurlijke en spannende boeken zoals bijvoorbeeld Superjuffie, Harry Potter, Leven van een Loser, Tom de Groot, De Gorgels enz. Ik vind het leuk om te horen of jullie mijn blogs leuk vinden.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.