Silverstar het vervolg van Whitestar opnieuw in de bioscoop!

Een paar jaar terug keken wij thuis de film Whitestar met Britt Dekker. Nog steeds heeft mijn dochter het er nog wel eens over dat ze het zo’n leuke film vind. Ik snap die hint wel want ze wil heel graag op paardrijden. Door corona was de release vorig jaar stopgezet, maar nu is 13 juli dan eindelijk het tweede deel weer in de bioscoop te zien! Silverstar, de zoon van Whitestar!

Silverstar

Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan. Samen moeten Esmee en Silverstar zien te overleven in de natuur.

Bioscoopuitje

Natuurlijk is de zomervakantie de beste tijd om lekker naar de film te gaan! Er komen hele warme dagen aan, maar binnen in de bioscoop zit je heerlijk koel te genieten van een mooie film op een extra groot doek.


Silverstar belooft een spannende film te worden en wij gaan hem deze zomervakantie ook zeker bekijken samen als moeder-dochter uitje.
Kijken naar die prachtige edele dieren en zwijmelen over dat je zelf ook zomaar een paard tegenkomt is toch voor elk paardenmeisje een droom die uitkomt?!

Winactie

winactie silverstar

Ik mag nog 2 mensen op pad sturen naar Silverstar! Ik mag twee vrijkaartjes weggeven om bijvoorbeeld samen met je dochter te genieten van een uitstapje naar de bioscoop. Ik hoor dan ook graag in je reactie waarom jij samen naar deze film wil gaan!

 • Gefeliciteerd Jolein

Lees ook deze blog over de bioscoopfilm Bellinga’s

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

28 reacties

 1. Wat gaaf!! Whitestar was een prachtige film. Met de kids veel gekeken! Deel 2 zal vast ook prachtig zijn. Ga er graag heen met mijn kids. Koop er gewoon kaartjes bij!!

 2. Ik zou graag winnen zodat ik met mijn dochter en de dochtet van mijn vriend naar de bios kan. Ze kennen elkaar sinds kort en zijn twee handen op een buik. Bijden dol op paarden en enorm lief. Ze verdienen dit leuke bioscoop uitje en laten mij enorm genieten. Wil graag samen met ze gaan.

 3. Ik zou de kaartjes voor mijn dochters wel willen winnen. Graag wilen ze samen naar deze film in de vakantie, ik vind het een erg leuk idee!!

 4. Super leuk om samen met mijn dochter naar de film te gaan in de zomervakantie.
  Ze is dol op paarden.
  Ze had het er al over deze film ook graag te willen zien

 5. Ik wil hier heel graag heen met mijn dochter, omdat ze super gek van paarden is en ze zooo graag deze film wil zien

 6. Heel erg bedankt voor de actie en succes voor de deelnemers ik maak graag kans voor mijn lieve nichtje.
  Ze gaat naar de brugklas en ik wil iets met haar dien maar helaas kan ik niet meer doen wat ik zou willen zoals paardrijden en zwemmen etc.
  Dit zou leuk zijn mocht dat me wel lukken

  Ik volg je al langere tijd 🙌

 7. Mijn dochter is dol op paarden en zou super graag deze film zien. Lijkt me heerlijk er samen met haar naar toe te gaan!

 8. Heel graag doe ik mee voor mijn twee kleindochters .
  Samen naar deze leuke film , waar Britt Dekker in speelt.
  Ik maak ze daar erg blij mee.
  Ik volg bloglovin, maar heb verder geen Social Media ( privéredenen) Heel graag loot ik mee.

 9. ik zou super graag deze kaarten willen winnen want ik heb met mijn dochtertjes deel 1 gekeken en daar zijn we helemaal fan van. geweldige film, dus kan niet anders dan dat dit ook weer een pareltje is…helemaal om in de bioscoop te gaan kijken! 🙂

 10. Wooowww mijn jongste dochter is een echt paarden meisje en hoe gaaf zou het zijn om met haar naar deze gave film te kunnen gaan ❤️ Hier zou Tess (en ik dan ook ) erg blij van worden !!!

 11. Graag zou ik met mijn eigen paardenmeisje naar de film gaan! Whitestar vond ze super en ze kijkt enorm uit naar Silverstar.

 12. Leu! We hebben Whitestar net gezien en mijn dochter was reuze enthousiast deze film wil ze dus heel graag zien.

 13. Hier een paardenmeisje in de dop! 🐎Die zou dit geweldig vinden om naar toe te gaan! Fingers crossed 🍀

 14. Hoi ik doe graag mee voor mijn zoontje Floris en dochter Amber. Zij willen deze film heel graag zien, groetjes Renée🎠

 15. Wat een leuke winactie! Ik zou graag samen met mijn dochter van 7 jaar willen gaan! Zij gaat binnenkort op paardrijden. Ze is zo fan van Britt!

 16. Ik doe graag mee voor mijn tante zegger Eva en haar 2 (tweeling) nieuwe vriendinnen die uit Oekraïne komen. Ze hebben wel een uitje verdient na alles wat ze hebben meegemaakt. Bovendien helpt dit ook bij het leren van de Nederlandse taal!

 17. Wauw, dit is een leuk verjaardagscadeau voor onze dochter die 31 juli 7 jaar wordt. En dan gaan mama en dochterlief samen, zodat we eindelijk een keer kwaliteitstijd samen hebben

 18. Wauw, dit is een leuk verjaardagscadeau voor onze dochter die 31 juli 7 jaar wordt. En dan gaan mama en dochterlief samen, zodat we eindelijk een keer kwaliteitstijd samen hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.