Sieraden met de feestdagen voor haar met een My Jewellery Adventskalender

Ook al is het nu de tijd van de Sint toch kan ik niet wachten tot het kerst is. Op de radio heb ik de eerste liedjes al gehoord. It’s beginning to look a lot like Christmas! En dat betekent dat je je dierbaren weer kunt verwennen met mooie cadeaus. Heb jij nog geen idee wat je dít jaar onder de boom legt? Misschien sieraden met de feestdagen? Ga voor de My Jewellery Adventskalender en verras je moeder, zusje, dochter of vriendin met tien(!) items die stuk voor stuk een feestje zijn om uit te pakken. 

sieraden voor de feestdagen

Aftellen met een adventskalender

Een adventskalender geef je cadeau tien dagen vóór kerst – extra fijn, want zo kan de ontvanger vrolijk aftellen tot de feestdagen en hoef jij niet last minute stad en land af te struinen om een passend cadeau te scoren. Kortom: win-win! 

Er zijn heel veel verschillende soorten adventskalenders. Selena schreef er al eens een blog over. Van kinderchocolade tot Sieraden met de feestdagen in een adventskalender.

sieraden voor de feestdagen

Sieraden met de feestdagen

Mijn dochter begint steeds meer interesse te hebben in sieraden. En het is dan ook niet zo gek dat ze sieraden met de feestdagen krijgt van ons. Dan hoef ik namelijk niet bang te zijn dat ze mijn oorbellen gaat inpikken, en mijn kettingen en armbanden. Laat haar maar haar eigen voorraadje aan gaan leggen 😉

Bij My Jewellry hebben ze een mooi adventskalender gemaakt die wij mochten uitproberen. Nou ja ik heb hem uitgepakt 😉 Voor foto’s. En dan krijgt dochterlief straks als adventskalender de cadeautjes in een tasje. Twee keer uitpakpret dus eigenlijk voor mij.

De gouden sterrendoos waar de sieraden voor de feestdagen inzaten, bewaar ik trouwens. Daar gaan we vast wat moois met knutselen tijdens de kerstvakantie! Wat sneeuw en mos op de bodem, twee gaten aan de zijkanten voor een slinger met kerstballen en misschien wat verlichting rondom. Een paar geknutselde kerstengeltjes op de achtergrond dat wordt vast een heel leuk tafereeltje!

Ok ik wil je toch alvast laten zien wat voor moois er in de adventskalender zit. Je kunt kiezen voor een zilveren of gouden uitvoering.

Ok hier een paar foto’s. Ik zal niet alles laten zien. Veel plezier met sieraden voor de feestdagen geven als je dit net als ik een leuk idee vindt!

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.