Skip to Content

Scentsy geuren: een verrassende ontdekking

Kortgeleden maakte ik kennis met Scentsy geuren, dat was een verrassende ontdekking! Ik had weleens eerder de waxbranders gezien met de verschillende bars, maar Scentsy heeft nog wel meer producten. Van de bekende branders tot aan schoonmaakproducten, wasmiddelen en lichaamsverzorging. Ik ben er in gedoken en heb verschillende geuren uitgeprobeerd. Helaas is er geen geur-blog!

huisgeuren

Wax en warmers

Ik heb bij tuincentra weleens van die kleine witte branders gezien waar je wax op kunt branden, en ik heb zelf een diffuser die op oliedruppels werkt. Maar er zijn veel meer mogelijkheden in de Scentsy geuren, zowel qua branders als qua geuren wax. Zelf kocht ik een kleine witte brander met een kanten laag waardoor het licht mooi uitkomt. Sfeer in huis dus, op een veilige manier. Deze kun je in het stopcontact steken zodat de wax warm wordt en zijn geur afgeeft. Maar er zijn ook branders met een glazen kap, gekleurd, glitters enz. En naast de branders die je direct in het stopcontact doet, zijn er ook modellen die je op een tafel of kastje kunt neerzetten. Voor kinderen (of kinderkamers) zijn speciale Scentsy modellen, van Starwars bijvoorbeeld. Al zijn de varianten voor volwassenen ook mooi voor op een kinderkamer vind ik, sommige hebben sterretjes of juist een zachte kleur, met bloemen of vogels.

Ik heb het aantal geuren niet geteld, maar het zijn er veel. Met mijn kleine brander en wax bar, geurt mijn hele woonkamer en keuken. Dus de geur verspreid zich echt verder dan alleen om de brander. Veel fruitige geuren en bloemige geuren. Ik vind de houtachtige geuren van Scentsy zoals satin sheets met sandelhout erg lekker ruiken.

Andere producten

Ik was verrast door het grote assortiment huisgeuren, naast deze waxbranders. Dezelfde geuren zijn verwerkt in schoonmaakproducten zoals wasmiddelen en reinigers. Maar er is bijvoorbeeld ook badzout en handcrèmes. Ik heb ook een geur in de auto hangen (die is daarvoor bedoeld). En ik zag nog een mooi (moederdag)cadeau: een geurbloem. Deze bloem zit in een speciaal vaasje met geurolie. De bloem absorbeert de olie en verspreid de geur 60 dagen. Ziet er erg leuk uit!

Scentsy uitproberen

Omdat er zoveel verschillende producten en geuren zijn om uit te proberen heeft Scentsy naast haar webshop ook een box. Deze box ontvang je elke maand met verschillende (seizoens)producten. Een leuke manier om steeds een andere geur te gebruiken in je huis. Ook kun je een party geven waarbij je de producten live kunt ruiken. Leuk om de geuren echt te ervaren!

Footer2 nieuw
Anouk
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.