Skip to Content

Rhino Horn met een neusdouche kom je van je verkoudheid af!

Of in mijn geval van mijn voorhoofdsholteontsteking. 3 weken lang heb ik met hoofdpijn rondgelopen. Beter gezegd, gezeten op de bank. Dan even lezen, dan even tv kijken, ogen dicht even achter de laptop en een beetje wandelen in huis. Tot ik de Rhino Horn kreeg! Heerlijk binnen 4 dagen was ik van mijn voorhoofdsholteontsteking af!

neusdouche

Rhino Horn

rhino horn

Een Rhino Horn heeft de vorm van een theepot of Aladdin olielamp. Daar vond mijn dochter het in elk geval op lijken en het klopt wel. Er zit een grote opening in waar je water ingiet op ongeveer 37 graden. Lekker je lichaamstemperatuur dus. Daar los je een maatschepje zout zonder jodium bij. Je handen even goed op de grote opening en op de opening van het tuitje en goed schudden zodat het zout goed is opgelost.

Geen selfie

Toen ik de Rhino Horn binnen kreeg zei ik al direct, ik maak geen selfie. Het ziet er namelijk best gek uit, en het voelt ook gek! Ik zal je uitleggen hoe de neusdouche werkt.

Nadat je het zout hebt opgelost ga je boven de wasbak staan. Je houdt je hoofd boven de wasbak en iets schuin. In je ene neusgat giet je dan het warme zoutwater en dat loopt er dan via je andere neusgat weer uit. Tenminste als je neus en je holtes open zijn. Zijn ze dicht dan zal je merken dat het water niet mooi stroomt, en soms zelfs even sputtert. Geef niet op, maar laat het warme zoute water zijn werk doen in je neus. Het slijm lost op en op een gegeven moment gaat het water dan mooi stromen.

rhino horn

Met 1 gevulde Rhino Horn kun je het water in beide neusgaten gieten. Zodra het ene neusgat mooi stroomt ga je over op het andere neusgat.

In het begin duurde het vaak even voordat beide neusgaten mooi stroomden bij mij, maar na 2 dagen begon ik al verschil te merken en na 4 dagen waren mijn holtes schoon en mijn hoofdpijn weg! Heerlijk!

Het werkt!

De Rhino Horn werkt goed bij een voorhoofdsholteontsteking of een verkoudheid. Leuk was dat ik na mijn instagram storie allemaal privéberichten kreeg van mensen die er ook 1 hebben en er heel erg blij mee zijn. En ik had er dus nog nooit van gehoord!
Ik heb chronische sinusitis, wat inhoudt dat mijn holtes vaak geïrriteerd / ontstoken zijn. Maar een voorhoofdsholteontsteking had ik nog nooit gehad.

Als ik nu weer eens last heb van een verkoudheid weet ik dat ik direct de Rhino Horn kan gebruiken. Zoveel fijner dan een neusspray vind ik!

Sowieso hou ik wel van een goed paardenmiddel tegen verkoudheid. Stomen is natuurlijk ook heerlijk bij een verkoudheid.
Heb jij ook last van koorts en wil je Citrosan zelf maken dan staat hier een goed recept.

De Rhino Horn koop je onder andere bij de Online Drogist. Hij is er in het blauw of in het rood. Er is ook een kinder neusdouche. En vergeet niet om zout zonder jodium te gebruiken!

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.