Skip to Content

Philips ventilator een 3-in-1 luchtreiniger met verwarming

Hittegolf, gasprijzen omhoog, virussen, pollen, andere luchtvervuiling zoals fijnstof van buiten… wat hebben die dingen gemeen met elkaar? Nou ja het klimaat natuurlijk en de crisis die er is. Maar ik doel nu eigenlijk op iets kleiners, iets tastbaarders. Namelijk de Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming! Ik heb namelijk een perfect match gevonden met een prachtig Nederlands design item voor in huis. En ook voor de kinderkamer.

Philips ventilator een 3-in-1 luchtreiniger met verwarming is sinds kort in mijn huis. Complete review met alle informatie. Airco

Philips ventilator 3-in-1 Luchtreiniger en verwarming

Hieronder zal ik een officiële productbeschrijving toevoegen, zodat al jouw informatie compleet is. Maar ik zal eerst uitleggen waarom ik voor de Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming heb gekozen. Ik woon in het zuiden en daar zijn de zomers best behoorlijk heet. Ik heb een verkoelend opzetzwembad maar ook mijn huis wil ik koel. Ben jij op zoek naar meer hittegolf kinderen tips lees dan de blog van Cheryl

Daarbij heb ik een hitteplan waarbij ik in de ochtend lucht, de luiken dicht doe bijtijds en heb veel zonwering. Een airco is financieel geen optie nu en een goedkopere airco vind ik niks met een buis uit mijn raam.

Dus een fan it is! Ik heb al veel geprobeerd en ga vaak voor goedkoop. Die geven best verkoeling maar hebben ook wel een beperkte duur. Of zijn luidruchtig. Of nemen veel plek in. Een zuil is handig maar nadat fan nummer zoveel kapot was ben ik eens gaan speuren en struikelde over de Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming in een toffe aanbieding.

Een groot voordeel vind ik al dat het niet werkt met roterende bladen, veilig en fijn met kinderen. Tegelijk blaast het koele lucht maar kan het in de winter ook warme lucht blazen. Ideaal met die idiote gasprijzen en als je gewoon even een kamer alleen wil verwarmen. Als het dan ook nog een de lucht zuivert van bijna alles, dan ben ik als hooikoorts patiënt erg happy.

display do not touch
Cover wordt alleen hot bij verwarmingsstand

Zuivere lucht uit de Philips ventilator

De Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming heeft een superfilter systeem wat ook meteen de temperatuur weergeeft en de kwaliteit van de lucht. Dat heeft mij het laatste zetje gegeven. Ik woon in een oud huis en twijfel vaak over de luchtkwaliteit. Zeker als m’n dochters hoesten of snotten. Daarbij zijn we allemaal gevoelig voor pollen en hebben we wat pech gehad qua gezondheid en moeten we alert zijn. Hoe fijn is het dan als de lucht thuis optimaal kan zijn.

Daarnaast is het design ook prachtig. Ik vind het net een Dalek uit Dr. Who maar ik zal weinig medestanders hebben die dat überhaubt kennen haha. Doet er ook niet toe, het is Philips dus kwaliteit en mooie vormgeving. Ik had dit veel eerder moeten kopen in plaats van steeds een goedkopere die kapot gaat en niet al die handige functies heeft.

Er zit bijvoorbeeld een handige afstandsbediening bij, geeft blauw licht voor koele lucht, rood licht bij warmte, heeft een timer en een slaapstand. Dat laatste betekend dat alle lichten uitgaan.

temperatuur regeling

Enthousiast over de Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming

Ik kan kort en krachtig zijn… wij zijn enthousiast en oprecht heel blij met dit product. Eens in de 24 maanden moet je de filter vervangen en dat was het. Ik kijk nu al uit naar de winter en dat ik mijn eigen kacheltje heb zonder dat het hele huis hoeft te stoken. Ook ben ik best wel gerustgesteld omdat de kwaliteit van de lucht in huis over het algemeen goed is!

Ik heb er dus één in de slaapkamer, één in de kinderkamer en die voor de woonkamer is onderweg. Het is niet goedkoop maar telkens een nieuwe goedkope ook niet. Daarbij wil ik gewoon goede lucht in huis en dat heb ik nu. Plus verkoeling of warmte. Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming is voor mij de investering waard.

Dat gezegd, ik ga wel voor een aanbieding en heb dan ook niet de volle prijs betaald. Ik had een mooie aanbieding bij Bol en heb hem in mijn favorieten gezet. Die check ik regelmatig om te zien of er een prijsdaling is. Net zoals met de filter, die staat in mijn favorieten en als de prijs laag is koop ik het. Ook kan je natuurlijk gaan googlen voor de beste aanbieding.

Ik heb ook het idee dat ik veel fijner slaap en dat mijn huid fijner aanvoelt. Maar dat kan tussen mijn oren zitten, geen garantie dat dit ook daadwerkelijk komt van de zuivere lucht die in mijn huis rondwaart.

Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming review airco

Producteigenschappen Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming

Uiteraard heeft Philips zelf ook alles mooi omschreven van de Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming en ik zal hieronder hun productspecificatie delen. Zo heb je alle informatie om een weloverwogen keuze te kunnen maken.

HEPA-filter

Zorg voor een gezonde en comfortabele woning met de Philips 3-in-1 luchtreiniger AMF220/15. Het HEPA-filter zuivert de lucht van virussen, allergenen en verontreinigende stoffen, en de 350° draaiende ventilator verspreidt de schone lucht door de kamer.

Daarbij beschikt deze luchtzuiveraar over een koel- & opwarmfunctie, waardoor jouw kamer lekker wordt verwarmd bij koude dagen of juist een verfrissend briesje geeft tijdens de warme dagen. Dit multi-functioneel zorgt dus in korte tijd voor een optimaal leefklimaat in je woon- en/of slaapomgeving! De 3-in-1-luchtzuiveraar heeft geen afneembaar waterreservoir

Verwijdert tot 99,9% van virussen en aerosolen uit de lucht
Het HEPA filter in Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming vangen de kleinste ronddwarrelende deeltjes uit de lucht zoals bijvoorbeeld fijnstof maar ook virussen en aerosolen (kleine druppeltjes die bijvoorbeeld bij het hoesten of niezen vrijkomen en virussen kunnen bevatten).

Gebruikerstip
Wist je dat de luchtkwaliteit binnenshuis slechter kan zijn dan buiten? Dit kan 2 tot 5 keer slechter zijn. Gezonde lucht is voor iedereen belangrijk, maar voor sommige mensen is het nog belangrijker waaronder zwangere vrouwen, kinderen, ouderen, mensen met longaandoeningen (astma of COPD) of allergieën merken het eerder als de lucht vervuild is en ondervinden veel last van een slechte luchtkwaliteit.

Op warme dagen kan de luchtkwaliteit sterk achteruit gaan door het ontstaan van smog. De droogte zorgt er ook voor dat er meer fijnstof in de lucht zit. Let wel: voor het optimaal functioneren van de Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming is het van essentieel belang dat er geen ramen en/of deuren openstaan. Geniet in slechts 17.5 minuten van schone lucht in een ruimte van 20 m².

Philips ventilator een 3-in-1 luchtreiniger met verwarming is sinds kort in mijn huis. Complete review met alle informatie. Airco
Filter zit achter dit magnetische compartiment

Effectieve zuivering met de 3-in-1 luchtreiniger met verwarming

Effectieve zuivering
Het systeem heeft drie lagen: een voorfilter, een HEPA-filter en een actievekoolstoffilter. Het voorfilter houdt de grote deeltjes tegen, zoals stof en haar. Daarna vangt het HEPA-filter schadelijke stoffen op zoals virussen, bacteriën, huisstof, huidschilfers van huisdieren, pollen, vervuiling van buitenshuis, huisstofmijt, schimmelsporen, rook en andere allergenen en verontreinigende stoffen. Tot slot verwijdert het actievekoolstoffilter schadelijke gassen en onaangename geuren. Langdurige prestaties van de Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming.

Modus zuiverende ventilator & verwarming
Hiermee zorg je voor een zachte stroom aan frisse lucht: ideaal om kamers bij hogere temperaturen comfortabeler te maken. De ventilatormodus blaast alleen gezuiverde lucht uit, zodat je thuis kunt genieten van het inademen van schone en frisse lucht. Het keramische element verwarmt de lucht in slechts 3 seconden, zodat koelere omgevingen snel warmer aanvoelen.

De verwarmingsmodus blaast alleen gezuiverde lucht uit, zodat je thuis kunt genieten van het inademen van schone en behaaglijke lucht. Kies uit 3 ventilatorniveaus: 7,5 W, 15 W en 25 W of 3 verwarmingsniveaus: 1250 W, 1500 W of 2200 W. Bij iedere stand komt er gezuiverde lucht uit, zodat je kunt genieten van het inademen van pure en schone lucht.

Philips ventilator een 3-in-1 luchtreiniger met verwarming is sinds kort in mijn huis. Complete review met alle informatie. Airco

Het mooie en handige design van de Philips ventilator

Lichtregeling en slaapmodus
3 standen voor het verlichte display. Bij volledige verlichting brandt een lichtring om de verwarmings- of ventilatormodus en de luchtkwaliteitsensor aan te geven. Bij gedeeltelijk verlichting wordt alleen de luchtkwaliteitsensor weergegeven. En bij de slaapstand worden alle lampjes op het apparaat uitgeschakeld.

Luchtkwaliteit in beeld
Bekijk in één oogopslag de realtime luchtkwaliteit in uw huis. Het display toont het niveau van allergenen, gassen en PM2.5 in numerieke vorm en met een intuïtieve kleurenring. De kleurenring geeft extra visuele informatie, variërend van blauw (goede luchtkwaliteit) tot rood (slechte luchtkwaliteit).

Oscillatie van 350°
Het design van de Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming is zonder bladen produceert een constante stroom gezuiverde lucht zonder blootliggende, sneldraaiende bladen voor meer veiligheid. Door de instelbare oscillatie van 350° kan je de lucht naar behoefte door de kamer laten circuleren.

Ideaal voor kleine tot medium kamer
De Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming is perfect bij elke plek in je huis. De Philips luchtreiniger is ontworpen voor kleine ruimtes tot 49 m², zoals de slaapkamer of de babykamer van je pasgeboren kindje.

Specificaties 3-in-1 luchtreiniger met verwarming:

Performance

 • Geschikt zuiveringsgebied: 39 m2
 • CADR (deeltjes): 150 m³/u
 • Filtratie van deeltjes: 99,95% (0,003 μm)
 • Aanbevolen levensduur van het filter: 24months
 • Virusfiltratieniveau: 99,9%
 • Geluidsniveau: 47-61 dB(A)

Kenmerken

 • Luchtkwaliteitssensor: Deeltjes (PM2,5)
 • Luchtkwaliteitsfeedback: In cijfers en met kleurcode
 • 360°-zuivering
 • Slaapmodus
 • Timer voor automatisch uitschakelen
 • Veiligheidsvergrendeling voor kinderen
 • Gebruikersinterface

Filtratielagen

 • Actieve koolstof
 • HEPA-filter
 • Voorfilter

Ontwerp en afwerking

 • Kleur(en): Metallic zwart
 • Type bedieningspaneel: Contact
 • Materiaal hoofdunit: Plastic
 • Display: LED-scherm

Inhoud

 • 3-in-1 luchtzuiveraar
 • Geïntegreerd filter
 • Afstandsbediening

Technische specificaties

 • Voltage: 220 – 240 volt
 • Frequentie: 220 – 240 Hz
 • Snoerlengte: 1,8 m
 • Ventilator met 3 standen: 7,5-15-25 W
 • Verwarming met 3 standen: 1250W-1500W2200W

Gewicht en afmetingen

 • Productgewicht: 4,9 kg
 • Gewicht (incl. verpakking): 7,2 kg
 • Afmetingen van product (l x b x h): 25 x 25 x 59 mm
 • Afmetingen van verpakking (l x b x h): 31 x 30 x 64 mm

Philips ventilator 3-in-1 luchtreiniger met verwarming

Meer informatie kan ik je niet geven over de Philips 3-in-1 Luchtreiniger, ventilator & verwarming dan mijn eigen ervaring plus alle technische dingen. Nog wat foto’s, ah en weet je wat ik voeg nog een filmpje toe 🙂

Ken je de Shoefresh al om je schoenen weer fris te laten worden?!

Footer1
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.