Skip to Content

Persoonlijke cadeautjes bestellen bij studentendrukwerk

Het is de tijd voor kerstpakketten. Als ondernemer geef ik mijn blogteam elk jaar een tof kerstpakket. Maanden van te voren ben ik hier al mee bezig. Iets bedenken, bestellen, regelen en natuurlijk leuk inpakken. Voor het eerst wilde ik dit jaar ook persoonlijke cadeautjes toevoegen. Iets met het logo van MamaScrapelle erbij bijvoorbeeld. Of van StoerLeesVoer de boekenblog die ik samen met Selena beheer.

studentendrukwerk
afbeelding van studentendrukwerk.nl

Studentendrukwerk

Ik kwam uit bij de site van Studentendrukwerk voor de persoonlijke cadeautjes. Ik herkende de site omdat ik hier een paar jaar terug ook mijn visitekaartjes had besteld. Van toen kon ik mij herinneren dat de service goed is en de bestelling snel werd geleverd. Ik was dan ook erg benieuwd of dat nu nog steeds was.
Al het drukwerk wordt geproduceerd in hun digitale drukkerij in Groningen met een state of art machinepark. Doordat ze alles in eigen huis produceren kunnen ze snel leveren, en kwaliteit waarborgen.

In tegenstelling tot andere bekende bedrijven is het drukwerk echt goedkoop. Het is ooit begonnen als een bedrijf met drukwerk echt voor studenten, denk aan je scriptie, verslagen of proefschriften. Maar inmiddels bieden ze zoveel meer.

persoonlijke cadeautjes
afbeelding van studentendrukwerk.nl

Persoonlijke cadeautjes

Mijn missie was dus persoonlijke cadeautjes voor mijn blogteam. Die meiden lezen natuurlijk ook mijn blogs, dus veel kan ik er niet over vertellen wat ik nu uiteindelijk heb gekocht. Wel kan ik natuurlijk vertellen waar ik in elk geval aan heb gedacht en over heb getwijfeld.

Een van de eerste dingen waar mijn oog op viel waren de notitieboeken. Ideaal als we een spel of film reviewen om tussendoor aantekeningen te maken. Maar ook voor de vele boeken die we lezen. Bij een prentenboek hoeven we vaak geen aantekeningen te maken, maar bij de dikke pillen die soms op onze deurmat vallen is dat wel erg handig.

Ik zag ook leuke bekers voor koffie en theeglazen. Mooie wijnglazen om het weekend in te luiden. En chocolade doet het altijd goed natuurlijk.

merci chocolade
afbeelding persoonlijke cadeautjes van studentendrukwerk.nl

Catsuit

Ooit kreeg ik een mail voor een samenwerking voor een catsuit. Niemand in het blogteam durfde het echter aan om deze te reviewen. Maar de grap van de catsuit bleef maar in het team hangen. Telkens als er iemand bijkomt wordt er gevraagd of medegedeeld dat er een catsuit uitgeprobeerd moet worden. Het is echt een teamgrap geworden.
Dit jaar moesten de dames ook allemaal hun kledingmaat doorgeven. Want dat ik hier nu eindelijk eens echt wat mee moest doen, dat mocht duidelijk zijn. Misschien heb ik wel t-shirts laten bedrukken?

Tevreden over de persoonlijke cadeautjes

Het bestelproces is heel handig. Zorg dat je afbeeldingen die je terug wil laten komen in je persoonlijke cadeautjes op je device hebt staan. Er zijn standaard voorbeelden die je verder kunt personaliseren, maar je kunt het ontwerp ook helemaal naar eigen wens invullen. Daarna vul je de rest van de gegevens in en voor je het weet is je bestelling al in huis.
Mijn bestelling was keurig verpakt en ik kan niet wachten tot het tijd is om de kerstpakketten te versturen!

persoonlijke cadeautjes
afbeelding van studentendrukwerk.nl

Geef jij wel eens persoonlijke cadeautjes? Bijvoorbeeld omdat iemand gaat trouwen, voor je personeel, een leuk straatfeest, studentenvereniging?

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.