Skip to Content

Norah activewear: ik heb een fijne nieuwe sportoutfit gevonden!

Ik ga sinds 1,5 jaar weer trouw elke week naar de sportschool. Niet mijn favoriete bezigheid, maar als ik er eenmaal ben, valt het best mee, zullen we maar zeggen. Qua sportkleding had ik nog steeds een hele oude outfit in de kast hangen. Eigenlijk was het al lang tijd voor een nieuwe outfit, maar het kwam er niet van om iets nieuws te zoeken. En toen kwam Norah activewear op mijn pad!

close up

Sportief voor de dag met Norah activewear

Ik moet eerlijk zijn, voor ik tegen mijn toffe sportoutfit van Norah activewear aanliep, had ik nog nooit van het merk Norah gehoord. Maar dit merk heeft ruim 80 winkels in Nederland. Alleen helaas niet bij ons in de buurt! Anders was ik er al zeker vaste klant geweest. Gelukkig hebben ze ook een webshop, daar is de volledige collectie op te verkrijgen.
Nu heeft Norah een nieuwe collectie gelanceerd: een activewear collectie voor vrouwen die graag comfortabel willen bewegen. De collectie bestaat uit een aantal soepele en ultracomfortabele leggings in fraaie prints. Mix & match met tops in bijpassende prints of varieer met ademende shirts van katoen en modal. Om je ook goed warm te houden vind je bovendien een aantal fijne jumpers van natuurlijke materialen in de collectie. Een compleet beeld dus in verschillende kleuren en prints die goed met elkaar te matchen zijn.

Mijn nieuwe sportoutfit

Al jaren sport ik dus in mijn oude kloffie. Ik heb al vaker naar een nieuwe sportoutfit gekeken, maar vond het dan toch niet bij me passen. Te kort, te strak of te oncomfortabel. Ik heb niet meer een strak figuur waarbij alle strakke sportpakjes leuk staan, dus wil dan graag ook een sportoutfit waar ik me prettig in voel. Niet dat het te strak zit, of ik het idee heb dat ik de hele tijd mijn buik in moet houden. En toen ik op de site van Norah deze Norah activewear collectie tegenkwam, wist ik meteen dat dit iets voor mij was! Ik heb ook niet lang na hoeven denken, want ik ben gek op panterprint. Ik zeg weleens lachend dat ‘panter mijn lievelingskleur’ is. Dus het shirt met panterprint moest er komen! Daarbij heb een zwarte sportlegging gekozen om de outfit af te maken.

sportoutfit
In mijn nieuwe sportoutfit!

Heerlijk comfortabel sporten in Norah activewear

Oké, zelf op de foto gaan vind ik wel heel ongemakkelijk. Ik maak liever foto’s dan dat ik zelf op de foto sta, en poseren vind ik heel ongemakkelijk. Maar toch wil ik mijn nieuwe outfit graag even showen, want ik ben er echt héél blij mee! Het shirt vond ik al geweldig toen ik het voor het eerst op de site zag, maar in het echt is de kleur nog veel mooier. Maar waar ik vooral blij mee ben, is dat het shirt niet zo strak zit om je buik én gewoon je billen bedekt! Een ideaal shirt voor vrouwen die niet een totaal afgetraind lijf hebben, en toch een beetje leuk voor de dag willen komen in de sportschool. Ook is het shirt gemaakt van een mooie, stevige stof. En de legging zit gewoon heerlijk! Deze zit stevig, maar niet te strak. Ik heb ook weleens een keer een legging gehad, die ik gewoon bijna niet over mijn kuiten kreeg. Kleding moet niet in de weg zitten bij het sporten, en deze outfit van Norah activewear voldoet aan al mijn wensen!

Nog veel meer leuks op de website

De Norah activewear is een nieuwe collectie, maar op de site van dit merk is nog veel en veel meer te vinden. Toen ik op zoek was naar mijn sportoutfit, kon ik het niet laten om toch ook even bij de andere kleding te kijken. En ook daar zat heel veel leuks bij! Je kunt het zo gek niet bedenken, of het is wel te vinden van dit merk. En ik vind het fijn dat het gemaakt is voor vrouwen van alle leeftijden en maten. De blouses en sweaters zitten bijvoorbeeld niet te strak op de buik, en op de foto’s zijn verschillende modellen te zien. Zo is het ook wat beter voor te stellen hoe het bij jou staat. Uiteindelijk heb ik ook nog een fijne sweater en broek in mijn bestelling meegenomen. Qua broeken is het voor mij vaak lastig, omdat ik vrij klein ben. Maar op de site zijn ook de afmetingen te vinden, dus meten is weten!

Norah activewear

En past het?

Als ik een pakketje binnenkrijg, vind ik dat altijd even een spannend moment. Gaat het wel passen? Maar gelukkig heb ik alles even van tevoren gemeten en past het gewoon! Yes! Dus niet alleen de items van de Norah activewear lijn, maar ook mijn nieuwe broek én sweater. Ik heb voor de winter dus een fijn setje in de kast. Nu heb ik vandaag nog even op de site gespiekt, en zie ik dat er echt heel veel nieuws op de site staat. En allemaal weer zo leuk! Het blijkt dus dat er wekelijks nieuwe items bij komen, vaak hele nieuwe lijnen! Ik heb deze site dus aan mijn favorieten toegevoegd. Want zolang Norah hier nog niet in de buurt zit, ga ik gewoon af en toe even een bezoekje brengen aan de website….

Footer2 nieuw
Kelly
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.