Mooie merken sieraden en horloges voor een fijne prijs bij Starlounge

Op de website van Starlounge vind je mooie merken sieraden en horloges, voor een fijne prijs. Ik vind het altijd leuk om dit soort websites te bekijken op zoek naar leuke sieraden. En zo heb ik ook de site van Starlounge doorgespit. Op deze site vindt je heel veel merken, van Tommy Hilfiger tot Esprit en van Icewatch horloges tot Hugo Boss. Met goede aanbiedingen, en daar hou ik van!

Mooie sieraden

Op de site staan meer dan 2000 mooie merken sieraden, in alle vormen en maten. Ik heb natuurlijk eerst de sieraden voor dames bekeken. Ik denk dat er voor iedereen wel wat tussen zit, omdat de keuze ruim is. Van titanium ringen die je prima als verlovings/trouwring kan gebruiken, tot aan meer hippe armbandjes en sjieke oorbellen met zirkonia’s (diamant- lookalikes). Ik zie een mooie hanger van het, voor mij, onbekende merk Engelsrufer. Als ik naar de aanbiedingen kijk, dan denk ik dat sommige sieraden uit de collecties komen van vorige jaren. De meeste sieraden op deze site zijn tijdloos, minder trendgevoelig. Dus daarmee kun je een mooi sieraad aanschaffen voor een lagere prijs.

Mooie merken sieraden

Ook voor mannen zijn hier mooie merken sieraden te vinden. Ringen, armbanden en ook kettingen. Ik vind zelf kettingen bij mannen minder aantrekkelijk, dus die sla ik even over. Maar ik zie wel wat stoere armbanden staan, die zijn hartstikke leuk. Er staan ook wat unisex sieraden op, dus dat zou je ook als een setje kunnen kopen voor jouw partner en jezelf.

Mooie merken sieraden

Horloges van kwaliteit

Ook bij de horloges is er veel keuze. Sportieve horloges, met leren band of juist van metaal. En ik zie ook mooie merken sieraden van Esprit waarbij je een bijpassend armbandje bij het horloge krijgt (staan verschillende soorten op de site), zoiets wil ik wel hebben. Er staan horloges voor dames en heren, maar ik zie ook leuke horloges die voor wat oudere kinderen ook goed zouden passen, zowel voor jongens als meisjes. In de foto hieronder zie je wat mooie voorbeelden, ook van die setjes van Esprit. Het horloge van bijvoorbeeld Lacoste (ik zag meer voorbeelden) heeft een echte retrolook, superleuk!

Als je op de specificaties klikt, kun je ook zien of de horloges bijvoorbeeld waterdicht zijn, en welke garantie er op zit. Daarnaast werkt Starlounge samen met het Horloge & Sieraden Center Nederland, die alle reparaties (als er wel/geen garantie op zit) uitvoert.

De Kortingen op Starlounge

De website van Starlounge is vol mooie producten, maar ook vol aanbiedingen. Ik zie kortingen van 30% tot meer dan 60%, dus dat scheelt al snel veel geld. Mooie merken sieraden en horloges voor een fijne prijs dus bij Starlounge. De producten op de foto’s die ik laat zien zijn hierdoor allemaal goed betaalbaar en het is dus ook een geschikte website voor een mooi cadeau. Voor iemand anders, of voor jezelf!

Footer3
Anouk
Delen is enorm lief

Anouk

Leuk dat je mijn blog hebt gelezen! Ik schrijf met veel plezier mee op MamaScrapelle over reizen en uitjes, films of andere leuke dingen die voorbij komen. Samen met mijn zoon Mels trek ik er graag op uit, en we vinden het altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Naast MamaScrapelle schrijf ik ook mee op stoerleesvoer.nl, want lezen is mijn favoriete hobby. Ik werk verder in de zorg en probeer sportief te zijn en blijven door naar de sportschool te gaan of te gaan hardlopen.

1 reactie

  1. aanbiedingen zijn nep, zijn normale prijzen.
    jammer dat je hier in mee gaat. je zal er wel wat aan over houden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.