Skip to Content

Louis Widmer zonnebescherming en huidverzorging, een tweetal fijne producten

Een stralende zomer met Louis Widmer zonnebescherming! Ook al is onze lente en begin zomer verre van stralend… Wie denkt dat een goede SPF alleen nodig is wanneer de zon schijnt loopt wel een beetje achter qua feiten. Ook als de zon niet schijnt is het een goed idee om een verzorgingsproduct te gebruiken met SPF op huid wat bloot is. De stralen van de zon gaan namelijk ook door de wolken heen. Stralen die je huid ouder maken, uitdrogen en beïnvloeden. Ik heb twee producten van Louis Widmer getest voor jullie, een zonnebescherming en huidverzorging in één!

Louis Widmer zonnebescherming en huidverzorging in 1 verpakking foto in de tuin

Zonnebescherming en huidverzorging in één

Louis Widmer introduceert deze zomer een geavanceerd NIEUW zonneproduct dat niet alleen ongeëvenaarde bescherming biedt tegen UV-stralen, maar ook een aangename zonervaring garandeerd. En met aangenaam mag je zeker denken aan fijn smeren, mooie verpakking en doen wat het beloofd. Louis Widmer zonnebescherming en huidverzorging in één was zelfs nog nooit zo makkelijk aan te brengen.

Met de nieuwe Clear & Dry Sun Spray 50 in combinatie met de vertrouwde All Day 30 (en ook nog tal van andere hoogwaardige zonneproducten) biedt Louis Widmer deze zomer een zorgvuldig samengestelde zonnebeschermingslijn aan. Nieuwsgierig naar welke Louis Widmer zonnebescherming en huidverzorging ik heb getest? Lees dan snel verder.

Louis Widmer zonnebescherming: ALL DAY 30

All Day 30 is een liposomale zonnemelk. Een wat? Dat is een mooi woord voor ‘goed opneembaar’. Voor wie de voorkeur geeft aan smeerbare zonnebescherming is er de vertrouwde All Day 30. Deze liposomale zonnemelk is gemakkelijk over de huid te verdelen, trekt snel in en heeft een niet-vette formule die geschikt is voor elk huidtype, inclusief de (allergie)gevoelige huid. Louis Widmer zonnebescherming komt in een handige tube die je makkelijk meeneemt.

  • € 20,50 – 100 ml
  • € 30,90 – 200 ml / 2 x 100 ml
all day 30 SPF 30 zonnebrand liposomal

CLEAR & DRY SUN SPRAY 50

Verfrissende bescherming met Dry Touch-technologie. Voor wie op zoek is naar een doeltreffende zonnebescherming die zeer handig in gebruik is introduceert Louis Widmer de Clear & Dry Sun Spray 50. De innovatieve formule met Dry Touch textuur zorgt voor een droge, onzichtbare film op de huid die snel intrekt en niet vet of plakkerig aanvoelt. Louis Widmer zonnebescherming is nog nooit zo makkelijk geweest.

Dankzij de 360°-spray kun je de zonnespray gemakkelijk vanuit elke hoek vernevelen, zelfs ondersteboven, waardoor het snel en handig aan te brengen is. Niet morsen, niet lekken, wel op je huid en meer dan makkelijk aanbrengen.

  • € 26,90 – 100 ml
clear en dry sun spray SPF 50 zonnebrand

Tijdelijke winactie

Louis Widmer en Corendon slaan de handen ineen om jou te bedanken voor de aankoop van een zonneproduct van Louis Widmer! In de periode van 1 april tot en met 30 juni 2024 maak jij kans op één van de twee reischeques ter waarde van maar liefst € 2.000. Deze reischeque kun je vrij besteden bij Corendon voor een heerlijke zonvakantie naar keuze. En dan is een Louis Widmer zonnebescherming meenemen wel zo geschikt natuurlijk :).

Mijn ervaring Louis Widmer zonnebescherming

Louis Widmer zonnebescherming is inmiddels niet meer weg te denken hier in huis. Mijn huid is gevoelig maar verbrand niet snel. Wel is het snel geïrriteerd door parfum en bepaalde toevoegingen. Een tijd lang ben ik overgestapt op minerale natuurlijke zonnebrandproducten. Maar een groot nadeel van die producten vind ik dat het een witte waas achterlaat en slecht smeert. Louis Widmer zonnebescherming kwam op een juist moment en sindsdien ben ik fan van dit merk.

Er zit geen sterke geur aan, dus dat is goed. Het zit niet vol met irriterende parfum. Maar het heeft wel een eigen unieke geur, iets wat ik toch graag wil. Geur dat koppel ik dan aan de zomer en dat werkt gewoon goed bij mij. Als de Louis Widmer zonnebescherming dan ook nog eens huidverzorging in één is, dan ben ik helemaal een gelukkig mens. En die nieuwe spray! Voor mij is dit concept helemaal nieuw en ik ben echt enthousiast. Eerst schrok ik wat, er komt een wat gelige, olie-achtige substantie uit die lekker koel aanvoelt. Maar echt binnen een seconde smeren en het is gelijk verdeeld over de huid en het plakt al niet meer. Wel geeft het een prachtige glow. Voor een factor 50 zonneproduct echt heel uniek hoe goed dit smeert en intrekt.

Maar ook de “klassieke” All Day 30 zonnemelk die wit is, neemt ontzettend snel op, smeert goed uit en beschermt me zoals ik wil. Wederom weet Louis Widmer zonnebescherming waar te maken wat het beloofd en ben ik enthousiast!

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.