Skip to Content

Janzen geurstokjes – een heerlijk gevoel van thuiskomen

Een lekkere geur in huis doet misschien wel meer dan we denken. Want je krijgt direct een fijn gevoel als je thuis komt en je ruikt een lekkere frisse geur. Maar dagelijks schoonmaken met een lekker geurend middeltje, dat is niet echt haalbaar voor veel gezinnen. Dus geurstokjes zijn dan een snelle en handige manier om je huis een heerlijk geur te geven. We hebben de White Lily/Cherry Blossom geurstokjes van Janzen mogen uittesten. Alsof je in een bloemenveldje loopt!

janzen geurstokjes

Een geurende accessoire in huis

Een lekker geurtje in je hal, woonkamer, toilet of badkamer. Dat geeft direct een fijn gevoel als je binnenkomt. Geurstokjes zijn dan ook bij veel mensen een standaard accessoire in het interieur. Maar de geur moet natuurlijk wel een beetje bij je passen. Want als je dan een variant hebt die niet zo lekker is, dan kun je je daar echt aan ergeren.

Janzen heeft een groot aanbod geurstokjes waar vast en zeker eentje tussen zit waar je blij van wordt. White Lily en Cherry Blossom is dat in ons geval. Echt de geur van een bloemenvelden, zonder dat het te overheersend wordt. En dat is zeker belangrijk bij de keuze voor een geurstokje.

hal
Geurstokjes in de hal geven direct een fijn gevoel als je binnenkomt of naar beneden komt!

Janzen geurstokjes – een leuk cadeau

De geurstokjes van Janzen bevallen hier in huis erg goed. De tip met geurstokjes is wel om ze regelmatig even om te draaien, zo blijven ze goed de lucht van de olie verspreiden. En als de geur te licht of te zwaar is, kun je natuurlijk altijd de hoeveelheid stokjes aanpassen. Een heerlijke aanrader dus wat ons betreft. Bijvoorbeeld als:

  • Een snelle en relatief goedkope accessoire om je interieur op te frissen.
  • Een leuk cadeau voor een verjaardag of voor moederdag.
  • Een fijne geef-je-humeur een boost tip!

Nieuwgierig naar de verschillende geuren die er te koop zijn? Janzen heeft een uitgebreid aanbod van heerlijke geuren, niet alleen in geurstokjes maar ook bodyproducten en autoparfums. Denk daarbij aan fruitige, bloemige en kruidige geuren zoals saffraan, amber, bergamot en jasmijn. Heerlijk toch? Leuk om te vermelden dat je op de website een test kan vinden om jouw perfecte geur te vinden. Dit doe je door je voorkeuren te kiezen. Toch benieuwd of dat lukt middels een digitale lijst!

De verpakkingen van de Janzen geurstokjes zijn ook erg stijlvol, dus dat maakt het extra leuk om cadeau te geven. En met de mooie vormgeving past het in ieder interieur. Er is ook een samenwerking met Magazine &C, in de vorm van een aparte productlijn. Met puur toeval dat Janzen geuren en Chantal Janzen dezelfde naam dragen én allebei een voorliefde hebben voor heerlijke huidverzorging.

Geuren hebben een grote invloed op menselijke emotie en gevoel. 75% van menselijke emoties zijn gebaseerd op wat we ruiken in plaats van wat we zien en horen. Dat komt doordat geurstimuli direct worden verwerkt in gebieden van de hersenen die een emotionele functie vervullen.

Onderzoek Breinwijs
Janzen geurstokjes
Footer4 nieuw
Lianne
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.