Met SuperWifi van KPN overal in huis goed internet bereik.

Heb je dat ook weleens? Dat je boven zit en je wifi weg valt? Of dat je niet overal in huis Wifi hebt? Ik ken het probleem en nu ik, vanwege ziekte, wat vaker in mijn slaapkamer ben, is dat niet erg fijn. Gelukkig heeft KPN daar een antwoord op! Zodat je overal in huis goed internet bereik hebt.

Waar is mijn Wifi nu?

Ons huis bestaat uit twee verdiepingen en regelmatig komt het voor dat ik boven geen goed internet bereik heb. Het downloaden van bestanden of het bekijken van een serie op Netflix gaat dan echt heel langzaam. Soms moet Netflix een aantal keer per serie opnieuw laden. Vooral in onze slaapkamer had ik daar last van.

Netflixen, Spotify en downloaden

Helaas ben ik door ziekte, ik heb borstkanker, aan huis gekluisterd en is mijn energielevel erg laag. Daarom is het erg fijn om lekker op bed te kunnen Netflixen, te luisteren naar muziek of gewoon te surfen online. Wanneer de pagina of Netflix elke keer moet laden is dat erg irritant. Soms moest ik zelfs mijn kamerdeur open zetten om ervoor te zorgen dat ik weer goed internet bereik had. Maar dankzij de SuperWifi heb ik daar geen last meer van.

Overal goed internet bereik

SuperWifi van KPN voor goed internet bereik

Zodra mijn man de SuperWifi punten had geïnstalleerd had ik er al gelijk profijt van. De snelheid die ik beneden had, heb ik nu ook in mijn slaapkamer. Nu kan ik lekker mijn series kijken zonder dat ze opnieuw moeten laden. En dat is erg fijn wanneer je het grootste gedeelte van je dag daar door brengt.

Geen onnodige grote dingen

De Wifi punten zijn mooie ronde bolletjes die prima staan op een kast of tafel. Ze zijn makkelijk te installeren en kunnen overal staan. Ze zijn niet groot, dus kunnen ook ergens achter of onder staan. Bij ons staat hij op de computertafel in de hoek. Zo neemt hij weinig ruimte in beslag en staat hij niet in de weg. Het enige dat je nodig hebt is een stopcontact. Dat moet lukken toch? Binnen no time heb ook jij goed internet bereik!

Genoeg punten voor elk huis

goed internet bereik met Superwifi KPN

Ons huis bestaat maar uit twee verdiepingen, maar je hebt natuurlijk huizen met drie verdiepingen of huizen met een grote tuin. KPN levert er twee zodat je zelf kan bepalen waar jij SuperWifi nodig hebt om overal goed internet bereik te hebben. Wil je achterin je tuin ook goede Wifi hebben? Dan kan je erover nadenken om hem bij je deur te zetten. Zo kan jij zelf jouw SuperWifi instellen en bepalen. Hoe fijn is dat?

Snel en makkelijk goed internet bereik

super wifipunten 2 stuks

Voor iedereen zijn ze makkelijk te installeren. Nu heeft mijn man het gedaan, omdat ik er te ziek voor was. Maar dankzij de app die je kan downloaden is het een fluitje van een cent. Ook jij kan dit. Binnen een kwartier ben je klaar! Dus moet je vaker thuis werken of wil je gewoon overal een goed internet bereik? Dan zijn de SuperWifi punten van KPN een aanrader! En lukt het echt niet? Dan schakel je gewoon een lokale systeembeheerder in!

Super Wifipunten

Tot stand gekomen door middel van een samenwerking

Review: Dankzij de SuperWifi punten heb ik nu overal de internetsnelheid die ik van KPN gewend ben. Overal Netflixen in huis waar ik maar wil. Makkelijk te installeren en geen extra kabels in huis.

Footer2 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.