Skip to Content

Een draagbare waterdichte luidspreker – Flip5 Eco van JBL

Een draagbare luidspreker is super handig om te hebben en in deze blog ga ik al die voordelen voor je op een rijtje zetten. En waarom ik dan extra blij ben met de draagbare waterdichte luidspreker dat vertel ik je ook! Ik kreeg de Flip 5 Eco van JBL en ben er meer dan blij mee namelijk dus die enthousiasme wil ik graag met jullie delen.

draagbare waterdichte luidspreker Flip 5 Eco JBL

Draagbare waterdichte luidspreker

De Flip 5 Eco is een draagbare waterdichte luidspreker. Ik ging vorig jaar altijd op de fiets naar het werk. Een fietstocht van een half uur door weer en wind. Tijdens een van die fietstochten was mijn draagbare luidspreker (niet van JBL overigens) het slachtoffer van een enorme regenbui die zo’n beetje de hele inhoud van mijn tas verwoestte. Het arme ding overleefde het niet.

Afijn corona kwam, afstandsonderwijs en halve klassen werden ingezet en ik dacht niet meer aan een bluethooth luidspreker.

Flip 5 Eco van JBL

Tot mijn oog viel op de Flip 5 Eco van JBL. De waterdichte JBL Flip 5 Eco edition is gemaakt van 90% gerecycled plastic en heeft een milieuvriendelijke verpakking. Hij is beschikbaar in twee kleuren en ik koos de blauwe variant omdat dat mijn lievelingskleur is.
De verpakking is trouwens ook prachtig en beschermt je JBL tijdens vervoer in volle tassen of scherpe spullen.

Met maar liefst 12 uur speeltijd perfect voor een lange dag op school om bijvoorbeeld bij een spel of bewegingsles te gebruiken. Hij kan hard zat namelijk met 80 dB!

draagbare waterdichte luidspreker Flip 5 Eco JBL

Kwaliteit van het geluid

Ik heb de draagbare waterdichte luidspreker voor het eerst gebruikt tijdens mijn hotelovernachting in het Hilton en ik was verbaasd over de kwaliteit van het geluid.
Vaak zet ik op mijn laptop wel even een muziekje aan, of via mijn telefoon via Spotify. Maar dat is vanaf nu echt verleden tijd.

Het geluid wat uit de Flip 5 Eco komt is heerlijk met een volle bas, Hij is zelfs waterdicht tot 1 meter diep dus kan prima op de rand van je bad staan als je rustgevende muziek wilt luisteren of naar een meditatie om weer op te laden bijvoorbeeld. Of bij je als je gaat douchen en lekker mee wilt zingen in de badkamer. Dat klinkt toch altijd het mooiste 😉

Heb je thuis 2 of meer JBL luidsprekers met de Party Boost knop? Dan kun je ze aan elkaar koppelen voor een stereogeluid, perfect tijdens een feestje! ( Na de lockdown dan)

draagbare waterdichte luidspreker Flip 5 Eco JBL

Een draagbare luidspreker van gerecycled plastic

Maar stiekem ben ik eigenlijk nog het meest blij dat deze draagbare waterdichte luidspreker gemaakt is van gerecycled plastic. Maar liefst 90%! Ik hoop dat er steeds meer producten gemaakt gaan worden die duurzaam zijn zodat onze kinderen en hun kinderen later ook nog een mooie wereld hebben om in te leven.

Vanaf nu geen Spotify, meer via mijn laptop of telefoon, maar via de Flip 5 Eco van JBL. En zodra het kan weer lekker in de tuin, een leuke bewegingsles op school of tijdens een picknick op het strand of in het bos / park luisteren naar de muziek uit deze draagbare waterdichte luidspreker!

En hoe je niet van de kleur blauw of groen, vind je deze luidspreker te groot of te klein? JBL heeft nog veel meer bluetooth speakers! Zoals de JBL Pop of de JBL Boombox 2.

ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.