Cadeautips voor een vriend met een avontuurlijke geest

Een goede vriend of vriendin die avontuurlijk is ingesteld, kun je natuurlijk het beste verrassen met cadeautjes voor dames en heren die van actie houden. Cadeaus die goed passen bij zijn of haar avontuurlijke karakter en stijl. Toch kan het best lastig zijn om voor avontuurlijk ingestelde personen een origineel presentje te vinden. Om je te helpen, hebben we hieronder de leukste avontuurlijke cadeautjes voor dames en heren voor je verzameld. Zoek je inspiratie voor de gaafste actieve cadeaus? Dan ga je die hieronder hoe dan ook vinden! 

Een indoor skydive sessie

Een van de gaafste doe-cadeaus om aan een avontuurlijke vriend(in) te geven, is hem of haar verrassen met een indoor skydive sessie. Een indoor skydive avontuur biedt een vergelijkbare ervaring als parachutespringen, maar dan op minder grote hoogte. Weet je niet zeker of jouw avontuurlijke vriend of vriendin wel of niet durft te parachutespringen? Dan is een indoor skydive cadeau een prima alternatief. En een bijkomend voordeel voor jezelf is dat indoor skydiven een stuk voordeliger is dan een parachutesprong cadeau geven. Degene die je dit avontuurlijke presentje geeft, krijgt een speciaal pak aan met een bril en ervaart hoe het is om in de lucht te zweven. Ket op: indoor skydiven staat garant voor een enorme adrenalinestoot en kan een verslavende werking hebben op degene die aan deze activiteit mee gaat doen. 

Een potje racen of karten als avontuurlijke cadeautip

Tot de gaafste cadeautjes voor dames en heren die van avontuur houden, behoort zonder twijfel een potje racen. Woon je in de buurt van ene circuit, zoals Zandvoort of Assen? Dan kun je en vriend of vriendin een groot plezier doen met één of een paar uurtjes crossen op het circuit in een racewagen. Is een circuit waar geracet kan worden in de regio niet aanwezig? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een gezellig potje karten. Als het maar snel gaat, dat is het belangrijkste!

avontuurlijke cadeautips
Afbeelding door sandid van Pixabay 

Lekker racen over het water in een speedboot 

Op allerlei plekken in ons land waar meren en grote rivieren zijn, kun je als avontuurlijke activiteit iemand een snelle vaartocht, of beter gezegd: racetocht, op het water geven. In Rotterdam en omstreken is dat bijvoorbeeld de beroemde gele watertaxi, terwijl je in Tholen (Zeeland) kunt kiezen voor een zogenoemde ‘Shark Experience’. Daarbij race je als een haai door het water heen. Een superervaring om weg te geven aan een goede vriend of vriendin. Binnen vier seconden trekt deze speedboot op van 0 naar 100 kilometer per uur, terwijl deze bijzonder snelle boot in staat is om sprongen tot wel 6 meter te maken. 

Of geef een toffe en uitdagende slipcursus weg

Een tip om als cadeau aan een avontuurlijk ingesteld persoon cadeau te doen, is om een slipcursus als verrassing te geven. Natuurlijk moet hij of zij wel van autorijden houden, anders is dit cadeau weggegooid geld. Gemiddeld duurt een slipcursus zo’n 1 tot 2 uur, waarbij de deelnemer alle kneepjes leert om slippende voertuigen te controleren.

Footer3

Delen is enorm lief

Gastblog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.