Bing en zijn vriendjes – een bioscoopfilm voor de jongsten

Voor de allerkleintjes is er een bioscoopcompilatie gemaakt van Bing en zijn vriendjes om een geweldige bioscoopervaring te beleven op het grote scherm. Deze speciale vertoning bevat de volgende Bing-afleveringen: Hartjes, Kwijt, Van mij, Een ijsje, Logeren, Parkeergarage, Smoothie. Vanaf 21 mei is deze speciale vertoning te zien tijdens de minimorning van Vue en de kleuterbios van Pathé en Kinepolis.

Bing en zijn vriendjes leuke kinderfilms

Bing en zijn vriendjes

Beleef een onvergetelijke eerste bioscoopervaring met ‘Bing en zijn vriendjes in de bioscoop’! Neem je kleintje mee op avontuur en geniet van zeven speciaal geselecteerde Bing-afleveringen, speciaal gemaakt voor een jong publiek. Reis samen met Pico de Postmuis door de betoverende wereld van Bing terwijl ze haar unieke Bing-puzzel probeert op te lossen.

Tijdens deze bijzondere voorstelling kunnen jij en je kind deelnemen aan interactieve spelletjes vol plezier. Denk aan Memory, Help Hoppity Naar Huis Vliegen en Bings Raceauto’s! Hup, hup, hup, wees erbij!

Deze speciale bioscoopcompilatie bevat de volgende hartverwarmende Bing-afleveringen: Hartjes, Kwijt, Van mij, Een ijsje, Logeren, Parkeergarage, Smoothie.

Informatie Bing en zijn vriendjes
Releasedatum: 24 mei | Speelduur: 60 minuten | Taal: Nederlands |Classificatie: AL | Genre: pre-school | Regie: Nicky Phelan.

Volledige stemmencast: Viggo Neijs, Juus Piek, Gioia Parijs, Joanne Telesford, Manou Jue Cardoso, Cas de Bruin, Cystine Carreon, Poppy Hendley, Beatrijs Sluitjer, Jelle Amersfoort en Peggy Vrijens.

Over Bing

Bing, een geliefde kinderserie geproduceerd door Acamar Films, is onderdeel van het in Dublin gevestigde Brown Bag Films. Deze prachtige animatieserie, gebaseerd op de boeken van auteur Ted Dewan, heeft zowel nationaal (VK) als internationaal veel erkenning gekregen, met talloze prijzen op zijn naam. Bing heeft de prestigieuze International Emmy Award for Best Children’s Series gewonnen, de Writer’s Guild Award voor het beste Kinderprogramma. Ook was hij was genomineerd voor een BAFTA in de categorie ‘Beste kinderprogramma’.

De avonturen van het vrolijke konijntje Bing worden uitgezonden in maar liefst 130 landen over de hele wereld. In de serie gaat Bing samen met zijn vrienden Sula, Coco en Pando op ontdekkingstocht, waarbij ze samen de meest leuke dingen beleven. Gelukkig is Flop er altijd om problemen op te lossen wanneer ze zich voordoen. Op een speelse, chaotische en vrolijke manier neemt Bing zijn jonge kijkers mee in de avonturen van het dagelijks leven. De film Bing en zijn vriendjes is een compilatie van afleveringen.

De populariteit van Bing heeft de afgelopen jaren geleid tot een breed scala aan films, boeken, tijdschriften, apps en consumentenproducten, zoals speelgoed, theatershows en zelfs bioscoopfilms.

Lees ook deze blog over Bing het konijn

winactie bing en zijn vriendjes

Winactie Bing en zijn vriendjes

Namens In the Air mag ik 3 vrijkaarten en een activiteiten/kleurboekje weggeven voor Bing en zijn vriendjes

  • Gefeliciteerd Fanny!

Kijk hier voor meer leuke kinderfilms! En let op er komen deze zomer nog meer leuke winacties aan. Hou MamaScrapelle dus zeker in de gaten!

footer-7
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

6 reacties

  1. Dit zou ontzettend leuk voor onze dochter zijn die dol op Bing is! Ze slaapt zelfs met een Bing pyama aan. Omdat ze nu net naar school gaat wat best even een spannende periode is, zou een middagje film superleuk voor haar zijn♡

  2. Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Sepp. Hij is een hele grote Bing fan en het zou super leuk zijn als mams en Sepp voor het eerst naar de bioscoop kunnen naar deze film.

  3. Wij doen graag mee. Onze 2 kids (3 en 4 jaar) kijken heel graag naar bing. Dat niet alleen. Ze spelen ook graag met de trein en het speelhuis van Bing! Naar de bioscoop zijn ze nog niet geweest….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.