Skip to Content

Het winter puzzelboek voor kinderen van 7 – 9 jaar. Een activiteitenboek

Ben jij al klaar voor een winter waarbij de kans steeds groter is dat we weer met weinig mensen kunnen samenkomen? Een kerstvakantie waarin niks zeker gaat worden en die misschien zelfs langer gaat duren. De toekomst is al 2 jaar onzeker en dus wordt er extra geld gestoken in spelletjes, speelgoed en creatieve dingen om je thuis ook goed te vermaken. Met het winter puzzelboek is je kind in elk geval heel wat uren zoet! Ik mag er 1 weggeven!

Thuis vermaken

Of je het winter puzzelboek nu gebruikt voor thuis of onderweg. Je kind zal er uren zoet mee zijn. Mama ik verveel me is verleden tijd met een boek vol anti verveel activiteiten als spelletjes, kleurplaten en hersenkrakers. Pak je viltstiften, kleurpotloden en gelpennen er maar bij!

Samen met dochterlief begon ik voorin het boek. We gingen als eerste op zoek naar 5 verschillen. Dochterlief vond er al snel 3 dus mocht ik de overige 2 zoeken. Een schattig wintertafereeltje met een herten familie, vogeltjes, een kerstboom en cadeautjes. Mocht je er nu echt niet uitkomen, de antwoorden staan op de achterkant. Controleren mag, vooraf spieken niet natuurlijk.

Daarna een leuke tekening van een beker warme chocolademelk met marshmallows. Mhm die wilde dochterlief eigenlijk wel gelijk maken, maar die boodschappen waren helaas niet in huis. Halverwege de tekening was het geduld op. De nieuwsgierigheid over wat er nog meer in dit winter puzzelboek stond kon niet meer worden bedwongen.

Winter puzzelboek

Eigenlijk is het winter puzzelboek meer een winter activiteitenboek. Groepjes maken van 5 verschillende voorwerpen, kleuren op nummers, woorden zoeken, kleurplaten, geheimschrift, mandala tekeningen, doolhoven en ruimte om je eigen tekeningen te maken. Maar ook raadsels, moppen en nog veel meer kun je vinden.

Een super leuk boek voor je kinderen om alleen te maken, maar ook om samen mee aan de slag te gaan. Wie heeft als eerste het geheimschrift ontrafeld? Dochterlief dus, door mijn burn-out werken mijn hersenen nog steeds niet optimaal en daar maakt zij gretig gebruik van.

Het is rond, groen en heeft een gewei. Een herwt

Het Winter puzzelboek is een aanrader voor in de schoen in de zak, als verjaardagscadeau of voor onder de kerstboom!

Specificaties Winter puzzelboek 7-9 jaar

Winter puzzelboek

TDM Publishing | 9789464290134 |  oktober 2021 | 208 pagina’s | Meer informatie bij de lokale boekhandel of hier

Winter puzzelboek

Winactie!

Namens TDM publishing mag ik een exemplaar van dit winter puzzelboek weggeven!

  • Gefeliciteerd: Angela

Winnaars worden gemaild en dit wordt aangegeven op Facebook en Instagram. Reageer binnen 3 dagen anders zijn we genoodzaakt iemand anders uit te loten.

Footer5
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Iris Bakker

Thursday 9th of December 2021

Helemaal leuk, mijn zoon is gek op puzzelboeken. Ik denk dat lekker een filmpje kijken toch wel mijn favoriet is hoor. Maar dan wil ik die dag ook nog wel eventjes naar buiten, anders word ik helemaal duf

Jolijn

Wednesday 8th of December 2021

Helemaal leuk, ik maak graag kans ! Puzzelen is mijn favoriete bezigheid in de kerstvakantie.

Tamara

Wednesday 8th of December 2021

Ik doe mee voor Emma! We gaan in de kerstvakantie altijd wel keer schaatsen op de schaatsbaan in de buurt.

Anneliese de Waal

Sunday 5th of December 2021

Wandelen met de kinderen 😊😊, kerstfilm kijken en spelletjes doen, Groetjes Anneliese de Waal

Angela

Saturday 4th of December 2021

Graag doe ik mee voor mijn dochter van 13 jaar, zij heeft een verstandelijke beperking vanwege het 22q11 deletie syndroom en is erg dol op dit soort 'werkboekjes', zoals ze ze zelf noemt. In de vakantie gaan we lekker samen bakken en knutselen. Quality time.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.