Skip to Content

Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel een XL puzzel

Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel is een puzzel van 300 stukjes. Maar dat is nog niet alles. Bij de puzzel zit tevens een poster met opdrachten waar Pierre, zijn vriendin Carmen en de hond Dolly hun weg moeten vinden. Op de poster vind je zoekopdrachten. Gelukkig kan je de oplossingen op de achterzijde terugvinden. Met een speciaal vergrootglas helpt je de route door het doolhof te vinden.

Een puzzel detective

Wanneer wij Pierrre de doolhofdetective- De Snoepwinkel binnen krijgen valt ons direct op hoe vrolijk en gezellig de puzzel eruit ziet. Rosalie ( 10 jaar) opent direct de doos en pakt de poster en het vergrootglas uit de doos. De poster heeft 2 zijdes. Op één kant staat De Snoepwinkel afgebeeld en aan de andere kant is de gehele afbeelding enkel in rood afgebeeld. Deze kant behoort bij het speciale vergrootglas wat het doolhof onthult. Op de poster wordt in het kort het verhaal verteld wat bij de puzzel Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel hoort.

Het verhaal

Rechts boven op de poster Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel vind je een krantenkop. Hierin staat: Detectives komen samen in Snoepwinkel, Mr. X laat van zich horen. Het verhaal is dat alle detectives samen komen in de snoepwinkel van Nieuw Doolhofstad. Een zenuwachtige winkelier legt uit dat hij een boodschap heeft gekregen van de geheimzinnige Mr. X. Hij heeft in het doolhof vijf van zijn chocoladerepen verstopt. Als beloning voor het vinden van de repen en het vinden van drie speelgoedpaarden in de kasten, krijg je gratis kaartjes voor het pretpark. Kunnen Pierre, Carmen en Dolly al eerste deze puzzel oplossen?

Boeken, puzzels en snoepjes

Wie ook de boeken van Pierre de doolhofdetective kent, ziet direct de leuke tekeningen en vrolijke kleuren terug in de puzzel. De magische doolhoven in de boeken en ook in de puzzel, zijn voor kinderen vanaf 8 jaar goed te doen en zorgen voor urenlang zoek plezier. De puzzel zelf bevat 300 stukjes en heeft enorm veel details. Extra leuk om te zoeken naar de speelgoedpaardjes en chocoladerepen. De poster geeft net dat beetje extra fun aan de puzzel. Zo wordt het niet alleen leuk om de puzzel te maken, maar ook de poster met het speciale vergrootglas bestuderen is geweldig. Kom jij uit het doolhof? Help Pierre, Carmen en Dolly door het doolhof heen en beleef veel plezier aan deze puzzel.

Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel

Rosalie (10 jaar) is vol enthousiasme begonnen aan de puzzel en na een paar uurtjes was de puzzel af. De vele kleuren en leuke afbeeldingen maken deze puzzel tot een feestje. Vooral het speurwerk in het doolhof en de opdrachten vinden wij een leuk extraatje. Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel geeft meer plezier en beleving dan een normale puzzel. Het zoekplezier in het doolhof, het verhaaltje en de opdrachten maken het interessant. Echt een aanrader voor puzzelaars en speurders.

Deze puzzel kun je kopen bij Spellenrijk .

Winactie Pierre de doolhofdetective – De Snoepwinkel

Wil jij ook aan de slag met de puzzel van Pierre de doolhofdetective doe dan mee aan de winactie!

Wat te doen?

  • Laat een reactie achter onder deze blog voor wie je mee zou willen doen, laat een geldig emailadres achter zodat ik contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen.
  • Voor een extra kans: Volg Mamascrapelle op PinterestFacebook en Instagram
  • Elke like, tag van een vriendin/vriend en reactie op social media is ook een extra lootje

Succes en over ongeveer 2 weken op 19 maart maken we een winnaar bekend! Reageer binnen 2 dagen anders loot ik opnieuw!

Andere lopende winacties op MamaScrapelle:

Footer4
Esther
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Iris

Friday 14th of May 2021

WoW dit ziet er heel leuk uit!

Patrick van Wanrooij

Wednesday 14th of April 2021

Dit ziet er echt top uit. Wist niet dat dit bestond, maar super leuk en mooi voor de kinderen. UItdagend en dan ook nog leuke opdrachten erbij

Daniëlle van de Donk

Wednesday 17th of March 2021

Heel graag voor onze kinderen die dit echt geweldig gaan vinden. Ze houden van puzzelen en de opdrachten zouden ze zeker ook heel leuk gaan vinden

Marian

Monday 15th of March 2021

Wat een superleuke puzzel. Deze vormt weer een hele nieuwe uitdaging dan een standaard puzzel en het extra spelelement met opdrachten is een extra motivatie om door te puzzelen tot ie af is. Mijn dochter van bijna 7 zou dit vast superleuk vinden om samen te doen :-)

Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook)

Sunday 14th of March 2021

Wat een leuke manier van puzzelen. Mijn dochters zijn sinds de lockdown druk aan het puzzelen. Het extra spel element in deze puzzel vind ik wel echt een hele leuke toevoeging die vooral mijn dochter van bijna 8 erg leuk zou vinden. Leuk extra verjaardagscadeautje dus ik doe graag mee.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.