Skip to Content

Vitamines en mineralen – een gratis ebook

Als je jezelf eens goed wilt informeren over hoe het nu zit met onze vitamines en mineralen en of we nog wel genoeg hiervan binnenkrijgen als we dagelijks volgens de schijf van 5 eten, dan kan ik je het e-boekje “De verborgen waarheid over vitaminen en mineralen” ten zeerste aanbevelen. Het is door Drs. Nick van Ruiten geschreven en door FreeChoice for your Health uitgegeven.

vitamines en mineralen

Vitamines en mineralen

In dit e-boekje wordt met name ingegaan op het belang van vitamines, mineralen en spoorelementen en zul je erachter komen waarom het belang hiervan verborgen is gebleven, wat mogen we dan niet weten? Drs. Nick van Ruiten onthult in heel begrijpelijke en simpele taal de verborgen waarheid over vitaminen en mineralen.

Het doel is met name om kennis over te dragen zodat je zelf weet hoe je je gezondheid kunt verbeteren en in stand kunt houden. Het is zeer feitelijk geschreven, waar ik zelf wel van hou. Het is helaas zo dat er veel onjuiste en verwarrende informatie verspreid wordt over gezondheid, ziekte, voeding, vitaminen en mineralen. Hoe weet je nu wat wel en wat niet waar is?

Daarom vind ik dit e-boekje er wel echt uitspringen. De uitleg is gelukkig met niet al te moeilijke woorden omschreven waarbij er ook brongegevens worden gebruikt. Het geeft zodoende de juiste informatie die je kan helpen om je gezondheid onder controle te houden en zelfs te verbeteren.

Er wordt ook echt ingegaan op het belang dat je zelf kennis opdoet over hoe het lichaam werkt en wat ervoor nodig is om je lichaam in een goede conditie te krijgen en te houden.

monkey platter gezond fruit groente

Gezondheid & levenskwaliteit

Het gegeven dat onze mentale gezondheid ook niet zomaar los te koppelen valt van een gezond lichaam, is in mijn beleving ook niet losmakend. Ik ben wel van het principe “een heldere geest in een gezond lichaam”.

Het e-boekje gaat ook dieper in op de noodzaak van het innemen van vitamines en mineralen. Je neemt deze echter niet zomaar klakkeloos in, maar wel in de juiste verhoudingen, zodat de vitaminen en mineralen elkaar helpen en versterken. Dit zorgt dan weer voor een optimalere gezondheid. Je ervaart dan echt dat je fitter bent, blijer, je kunt je beter concentreren, slapen gaat beter en je krijgt een goed uithoudingsvermogen. Met andere woorden, je gaat je gewoon “lekker in je vel” voelen.

De verborgen waarheid

In dit e-boek kom je zoal het volgende te weten:

  1. Bevat onze voeding voldoende vitaminen?
  2. Waarom worden we met z’n allen alsmaar zieker?
  3. Wat veroorzaken tekorten in ons lichaam en cellen?
  4. Hoe kunnen we tekorten voorkomen?
  5. Wat kan er gebeuren als we vitaminen beginnen in te nemen?
  6. Hebben we dagelijks extra vitaminen nodig?
  7. Welke vitaminen en mineralen zijn er extra nodig?
  8. Welke microvoedingsstoffen zijn dat?
  9. In welke balans moet je deze voedingstoffen dan nemen?
  10. En ten slotte, in welke hoeveelheden heeft mijn lichaam deze voedingsstoffen nodig?

Hierdoor kan je dan ook weer zelf betere keuzes maken.

Download hier het e-boekje met de titel De verborgen waarheid over vitaminen & mineralen.

Lees ook deze blog belangrijke vitamines voor kinderen

Footer3
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.