Skip to Content

Ready2Robot een L.O.L. bal voor jongens

Tijdens het XL UnboxingEvent waar ik voor Meisje-Eigenwijsje naar toe ging, heb ik kort even kennis kunnen maken met de nieuwste rage van de makers van L.O.L. Surprise. De Ready2Robot! Gelukkig zat er in de goodiebag die we meekregen een verpakking zodat we deze thuis eens rustig konden uitproberen.

Ready2Robot

mga entertainment

Ready2Robot is nieuw voor mij en komt van dezelfde makers van L.O.L. Surprise en Poopsie Slime Surprise. De robots zijn de enige verzamelreeks voor jongens waarmee ze hun eigen robots kunnen maken. Hoe meer robots je uit pakt hoe gaver je vechtrobot wordt. Speel je met vrienden dan kun je een heel robotgevecht houden!

Ready2Robot zorgt ervoor dat ook jongens hun eigen verrassingspakket hebben maar meer! Want met alle onderdelen die ze  uitpakken kunnen ze duizenden verschillende combinaties maken. Zo maken ze de ultieme robot voorzien van wapels en accessoires. Er zijn 19 verschillende robots en piloten.

Ready2Robot verpakkingen

Er zijn verschillende soorten Ready2Robot verpakkingen. Bijvoorbeeld een singel serie met 1 robot pop en een Ready2Robot-vechtpakket met 2 poppen.

In de Single serie zitten:

speelgoed voor jongens
 • 5 geheime compartimenten
 • 18 stijlen
 • Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid en is heel gedetailleer
 • Inhoud: 7 unieke robotonderdelen, 1 unieke piloot en slijm
 • In 1 op de 1000 capsules vind je een zeldzaam figuurtje

In het Ready2Robot-vechtpakket zitten:

Ready2Robot
 • 2 robots
 • 4 piloten
 • 20 onderdelen in totaal
 • Bevat exclusieve Ready2Robot-capsule en Bot Blaster
 • Extra robot om meteen uit de verpakking mee te vechten
 •  5 verschillende opties uit het assortiment

Hoe werkt het?

ready2robot

Eerst moet je de plastic verpakking eraf halen en daarna heb je een soort capsule liggen. Die maak je open en hier vind je allemaal zakjes in. In de bovenste laag zit in slijm de piloot verstopt. Die moet je er uit schieten! De verpakkingen maak je vervolgens open en nu kun je je eigen robot in elkaar knutselen!

ready2robot

Wat vinden wij ervan?

ready2robot

Ik denk echt dat Ready2Robot de nieuwste rage voor jongens gaat zijn! Het enige grote nadeel vind ik zelf wel is de hoeveelheid plastic die in de prullenbak verdwijnt en dat de eerste twee lagen met plastic voor kinderen eigenlijk niet open te maken zijn. Dit gaat erg lastig en heb je minstens een schaar en een volwassene bij nodig. Maar voor de rest bouwen en bouwen en bouwen! Helemaal leuk!

Ready2Robot kopen

Lees ook STEM

Footer4 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.