Moeder dochter sieraad – een uniek cadeau voor jezelf

Ik zal het eerlijk toegeven: ik ben een ekster… Ja echt.. als iets blinkt en glimt en glinstert en twinkelt en glitters heeft dan moet ik het gewoon hebben. Niet om te pikken, maar om te kopen of te krijgen. Het is zelfs zo erg dat kinderen uit mijn klas het weten en vriendinnetjes van mijn dochter. Ik word dan ook altijd zo blij als sieraden bedrijven vragen of ik met ze wil samenwerken, want dat betekent dat ik weer een uniek cadeau voor mezelf mag uitzoeken. Dit keer ging ik voor een moeder dochter sieraad en echt hele schattige oorbelletjes van Xoo!

Moeder dochter sieraad

Ik deel al wat sieraden met mijn dochter. Zo hebben we dezelfde oorbellen, samen vriendschapsarmbandjes, maar een mooie ketting samen hadden we nog niet. Ik koos voor een graveerbare ketting met 2 hartjes die je ook heel goed kunt delen met een BFF bijvoorbeeld. Ik heb wel lang zitten twijfelen wat ik op de hartjes gegraveerd wilde hebben. Uiteindelijk koos ik om mijn eigen naam op het grote hart te delen, dit is ook de langste ketting. En de naam van mijn dochter op het kleine hartje. Maar achterop haar hartje heb ik wel “x mama” laten graveren. Omdat haar hartje in mijn hart past staat dat prachtig symbool voor dat ik haar altijd in mijn hart draag. Ja ik hou wel van dat soort symbolen.

Prachtige sieraden bij Xoo

Het lijkt alsof mijn keuze van het moeder dochter sieraad een snelle keuze was, maar ik ben denk ik wel een uur aan het neuzen geweest op de website van Xoo. Wat hebben ze er toch veel prachtige sieraden. Zo heb ik heel lang zitten twijfelen tussen een ring en oorbellen. Maar omdat ik als ring eigenlijk nu vooral op zoek ben naar een anxiety ring, i.v.m. mijn rusteloze vingers, besloot ik toch te gaan voor deze superschattige oorbelletjes.

bijtjes oorbellen

Deze bijtjes zijn dan wel niet graveerbaar, maar zeg nou zelf… wat zijn ze leuk he! Ik draag de bijen een warm hart toe. Als mijn katten niet alles wat vliegt en zoemt dood zouden maken in de tuin had ik nog veel meer bloemen gehad speciaal voor deze vliegende vriendjes. Ik ben dol op hun product honing.
Ik draag eigenlijk heel veel zilveren sieraden, maar omdat het moeder dochter sieraad ook goud was besloot ik om voor de gouden variant te gaan. Het is gemaakt van 925 zilver en met 14K goud verguld.

Winactie

Nu ben ik heel benieuwd wat jij zou kopen als je voor 25 euro iets mocht uitzoeken op de website van Xoo. Waarom? Nou ik mag een shoptegoed weggeven ter waarde van 25 euro. Ga jij voor graveerbare sieraden zoals het moeder dochter sieraad, of kies je voor een armband of oorbellen? Er is nog veel meer leuks te vinden op de website dus kijk rustig rond voordat je antwoord geeft!

 • Laat in een reactie weten wat jij zou kopen van het shoptegoed
 • Volg MamaScrapelle en Xoo op Instagram
 • Like de post en laat daar een reactie achter
 • Voor extra lootjes tag je vriendinnen en deel je de post in stories. Vergeet ons dan niet te taggen!

Over ongeveer 2 weken maak ik de winnaar bekend! Succes met uitzoeken!

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

36 reacties

 1. Super leuke winactie ik doe graag mee met de loting!
  Ik zou gaan voor de KETTING MET BAR – KETTING MET INITIALEN – GRAVEERBAAR – RVS in het goud love it 😍

 2. Ik was meteen verliefd op de moeder dochter ketting uit je blog. Zoiets heb ik nog niet eerder gezien. Die zou ik dan uit kiezen met dit shoptegoed, maar dan wel de zilveren uitvoering. Mn dochter gaat door een lastige tijd. Ze woont helaas ook niet bij mij, maar bij haar vader. Met deze ketting zijn we altijd een beetje bij elkaar op een tastbare manier. Dat vind ik een mooie gedachte. Ze is binnenkort jarig en dit zou ook nog eens een prachtig kado zijn.

 3. De ketting v-shape vind ik prachtig! Met de namen van mijn kinderen erin gegraveerd, wauw!! Daarmee zou ik wel verwend willen worden.

 4. Ik doe graag mee met deze winactie en kies voor twee parelarmbandjes voor mijn dochter en ik.
  Ik heb om privéredenen geen Soc. Media , maar volg bloglovin.
  Hoop mee te mogen loten.

 5. Ik zou de KETTING LIEFDE – BIG HEART – KETTING MET NAAM – GRAVEERBAAR – RVS uitzoeken als kraamcadeau voor mijn nichtje. Kan ik de naam en geboortedatum van de baby erin laten graveren. Dat vind ik echt een persoonlijk, dierbaar en mooi cadeau.

  • Heel erg leuk, ik zou gaan voor de Moeder dochter sieraad, erg leuk om dit samen te dragen 😊😊 Groetjes Anneliese de Waal

 6. Ik zou kiezen voor ARMBAND MET SCHAKELS – COIN – MUNT – INITIALEN ARMBAND – GRAVEERBAAR – RVS met de Initialen I & B

 7. ik zou gaan voor OORSTEKERS FLOWER ZIRKONIA – 925 ZILVER,,mijn beide dochters van 21 en 26 jaar zijn ook mijn mooie bloeiende bloemetjes in mijn leven!

 8. Ik vind de armband met cointreau initialen , balletjes, graveerbaar heel erg leuk. Dus daarvoor zou ik gaan.

 9. Hoewel de ketting met het hart met kleine hartje wat duurder is zou ik met liefde wat bijleggen om deze bijzondere ketting te winnen. Mijn dochter woont aan de andere kant van de wereld, en hoe mooi is het om haar zo te laten weten dat we verbonden zijn. Dus ik zou dit er van willen kopen, wat een mooi cadeau zou dat zijn. Ik zou ook de grote zelf houden en de kleine aan haar geven, omdat ze in mijn hart zit.

 10. Wat een superleuke winactie. Ik zou gaan voor oorbellen met vlinder (dezelfde voor mij en mijn dochter) omdat vlinders een speciale betekenis voor ons hebben.

 11. Wat een super leuke actie is dit weer. Het is echt moeilijk kiezen uit zoveel mooie sieraden, maar mijn keuze zou vallen op een prachtige armband met munt!!

 12. Wat leuk! Misschien is het een beetje andersom, maar ik zou mijn moeder juist iets willen geven van Xoo. Ik vind dat ze het echt verdient!

 13. Leuk! Ik zou mijn dochter verrassen met dit shoptegoed. Ik weet bijna zeker dat ze oorbellen zou kiezen…

 14. Prachtige sieraden. Ik kan niet kiezen, ik vind alles waarachtig prachtig. Mijn dochter vindt dit ook prachtig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.