Met een plussize onesie ook twinning voor bourgoundische dames mogelijk.

Nog nooit eerder terwijl ik moeder was kon ik mee doen aan Twinning. Oftewel dezelfde outfits dragen als je dochter om er als een tweeling uit te zien. Ik vind het er altijd super leuk uit zien en was eigenlijk best wel jaloers dat dat voor mij niet was weggelegd. Immers bestaan er voor bourgoundische dames gewoon niet van die leuke dingen. Sportkleding hangt niet in de gewone kledingwinkels, en leuke twinning outfits ook niet. Maar toen kwam er hoop met plussize onesies!

plussize onesie

Plussize onesies

Ik zei tegen mijn schoonzus dat ik niet dacht dat er plussize onesies waren, een paar jaar terug had ik daar al eens op gezocht en zo teleurgesteld geraakt. Zij moedigde mij aan om toch weer eens te gaan zoeken, en ja hoor het kan! Wat ik zeer fijn vind is dat je ook echt plussize modellen op de foto ziet staan. Zo weet je dat een bedrijf echt serieus is met de plussize en dat de verhoudingen ook kloppen. Ik heb namelijk wel eens wat plussize modellen uit een bekend bedrijf uit verweggistan geprobeerd. Maar dan is alles met een keer factor groter gemaakt. Enorme mouwen en beenlengte krijg je dan. De plussize onesies bij onesieskopen.nl zagen er goed uit gelukkig.

Samen met mijn dochter dook ik achter de laptop en zochten we een leuke uit. Er was best veel keuze, helaas geen leuke gekke dieren, maar wij vonden toch een erg leuke. Toen het bedrijf voorstelde om dezelfde in de maat van mijn dochter te maken was ik in de wolken zo blij!

Matching onesies voor het hele gezin: Alle katoenen onesies van het label Sofa Killer zijn in alle maten leverbaar. Er is daarom voor iedereen een geschikte maat, en anders kan er eentje op maat gemaakt worden. Ze zijn alleen bij OnesiesKopen.nl verkrijgbaar.

dieren onesie

Allerlei soorten onesies

Voor wie van lekker gek houdt zijn er enorm veel dieren onesies in het assortiment. Helaas niet in plussize onesie, maar als we maar met genoeg gaan vragen hierom dan komt dat misschien ook nog wel? Echt zo zacht als een dier maar kan zijn! Ze zijn verkrijgbaar in een zachte fleece, coral fleece of micro fleece uitvoering. Een rits of knopen met zakken of zonder zakken, voor ieder is er wel wat leuks te vinden. Ik hoop ooit op een plussize onesie in berenmodel. Een lekkere knuffelbeer 🙂

suit onesie

Voor mannen is er bijvoorbeeld ook een gave suit onesie. Ideaal voor als je thuiswerkt. Zet je camera wat verder weg en het lijkt net of je in je pak achter de laptop aan het werk bent haha Een leuk cadeau voor hem onder de kerstboom!

plussize onesie

Twinning met mijn dochter

Ik moest even geduld hebben omdat het natuurlijk helemaal op maat gemaakt werd voor ons, maar eindelijk zou ik dan twinnig kunnen doen met mijn plussize onesie. Een moeder – dochter outfit. ’s avonds en in het weekend douchen we vaak samen gezellig en daarna zitten we dan nog in onze pyjama op de bank jeugdjournaal te kijken of een filmpje in het weekend. Nu kunnen we samen in onze onesie.

Omdat we helemaal blauw zijn zetten we de smurfen aan en dansen erop los. Mijn man filmde dat stiekem terwijl ik alleen om foto’s vroeg haha wat een dolle pret hebben we!

Ik wilde graag een plussize onesie met zakken om toch ergens mijn telefoon ook kwijt te kunnen, ja ik ben verslaafd aan dat ding. En ben je echt een koukleum dan kun je hem dus helemaal dichtritsen! Niet dat je dan nog wat ziet overigens haha, maar warm is het wel.

Ik ben blij met mijn blauwe smurfen plussize onesie en dat ik nu ook eindelijk kan twinnen met mijn dochter. De stof is heerlijk zacht en de maten kloppen. Al zijn de mouwen en beenlengte misschien iets te lang, maar stiekem vind ik dat niet erg, want ik kan er echt helemaal in wegkruipen op de bank. Heerlijk!! Naar de wc gaan was wel even wennen, want dan moet alles uit haha Maar een weekje elke avond mijn smurfenpak aan te hebben gehad is ook dat weer gewend.

Ik hoop dat ik meer mede bourgoundische dames kan laten zien met deze foto’s dat er hoop is! Ook jij mag in een heerlijke onesie chillen op de bank deze feestdagen!

ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.