Skip to Content

Bergstein, een happy to B movement

Bergstein, ik denk dat iedereen dit merk wel kent inmiddels. De iconisch gekleurde regenlaarsjes zijn bij velen geliefd. Maar wist je ook dat Bergstein sloffen maakt? Buiten dat het comfortabel en mooie items zijn zetten ze zich ook in voor een algeheel happy gevoel. Een missie om kinderen een vrolijk, kleurrijk leven te geven waarin ze zichzelf kunnen zijn. En daar kan ik me goed in vinden! Een happy to B movement zetten ze in en ik deel graag onze blije momentjes.

bergstein

Bergstein sloffen

Het populaire merk Bergstein heeft heerlijke sloffen in het assortiment; De Cozy sloffen! Van suikerspinroze, tot Kerstmis-groen, van kanariegeel tot Koningsdag-oranje; alle kleuren van de regenboog zijn vertegenwoordigd. Het is een duurzame slof gemaakt van zuivere scheerwol. Dat betekent lekker warm en zacht maar wel ademend. De buitenzool is gemaakt van een mix van vilt en latex, en dat zorgt weer voor een goede grip. Je glijdt niet uit en de slof kan naar buiten. Van kleine voetjes tot grotere.

Happy to B thuis

Het klinkt misschien raar, en het geld echt niet voor alle dagen. Maar mijn dochters zijn in het algemeen blij om zoveel thuis te zijn op het moment, samen met ons als ouders. Het is geen makkelijke periode en het is een echte uitdaging soms om op elkaars lip te wonen, werken, leven en leren. Maar aan de andere kant maakt het ons ook hechter als gezin. Mijn 2 dochters komen thuis heerlijk aan elkaar en al hun speelgoed toe. Soms gezellig en soms kibbelend. In deze koudere maanden zijn de zachte Bergstein Cozy sloffen heel fijn voor binnen. En zijn ze het binnen zat, dan heb ik gelukkig een ruime tuin.

Happy to B buiten

Zoals gezegd hebben de Bergstein Cozy sloffen een latex zool en dat is ideaal. Mijn dochters stappen zo naar buiten! Hun voetjes blijven heerlijk warm en de zool beschermt tegen de koude grond. Waar ze eerst schoenen aan moesten doen en geremd werden in hun spel, zo snel kunnen ze nu naar buiten stappen. Echt ideaal hoor en het zorgt voor zelfredzaamheid zodat ik als mama net even iets meer tijd hebt om thuis te werken. Elke minuut is meegenomen.

Happy to B zussen

Ik ben zelf niet opgegroeid met een broer of zus en heb dit ook niet gemist. Maar als ik nu mijn dochters zie vind ik het toch wel een mooie toevoeging. Zeker in deze gekke corona tijd waarin we heel veel thuis zijn. Het is uiteraard druk, maar samen snappen ze elkaar beter dan dat ik als volwassene kan. Laatst zei mijn oudste dochter nog dat ze blij is met haar zusje. Dan smelt mijn mama hart toch wel. Dat ze 10 minuten later huilend bij elkaar stonden omdat er maar 1 veertje was gevonden waar ze beide mee wilden spelen negeer ik dan maar even.

bergstein

Happy to B Bergstein

We moeten proberen om in deze gekke periode te kijken naar de momenten die ons happy maken. Ik vind de Happy to B missie van Bergstein dan ook echt goed. Mij helpt het heel erg om op lastige momenten iets te zoeken wat goed gaat. En dit spreek ik ook zo uit naar mijn dochters. Er is wel 1 iets waar ik nu iets minder happy van wordt.. Ik wil ook Cozy sloffen zoals mijn dochters! Ze zijn er echt gek op en staan nog leuk ook.

Benieuwd waar je ze kan kopen? Gebruik de storelocator op Bergstein. Kan je meteen kijken naar alle leuke producten die ze hebben.

bergstein

Wat is jouw Happy to B momentje of momentjes? #happytoB

Footer2 nieuw
Selena
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.