Skip to Content

Kleding voor moeders – een hippe outfit

Voor jou als mama gaat er veel tijd van jouw dag naar het verzorgen van jouw kleintjes. Je moet ze te eten geven, ze moeten zich vermaken en natuurlijk wil je ze met heel jouw hart beschermen. Dat lukt je allemaal best aardig, maar wanneer is er eigenlijk tijd voor jóú en jouw uiterlijk? Sinds je kinderen hebt heb je immers minder tijd voor jezelf, maar alsnog is het belangrijk om jezelf te verzorgen. Lees daarom verder voor wat leuke hippe outfits!

hippe outfit
Foto door Darina Belonogova via pexels

What to wear?

Om elke dag als modepop de deur uit te gaan, is waarschijnlijk niet echt haalbaar met de beperkte tijd die je hebt als moeder. Ondanks dat kun je alsnog een hippe outfit samenstellen binnen een korte tijd. Ga bijvoorbeeld voor een comfortabele jumpsuit in combinatie met een paar stoere sneakers. Populair zijn tegenwoordig de spierwitte sneakers; je komt ze steeds vaker tegen in het straatbeeld. Ook leuk zijn witte sneakers met subtiele details, zoals een klein stukje panterprint of bijvoorbeeld een aantal stroken in felle accentkleuren.

Als moeder is het niet ideaal om te strakke kleding te dragen gezien je al zoveel in de weer bent. De jumpsuit bied je daarom de ideale basis om uren met je kinderen te spelen in de speeltuin, samen een potje te voetballen in de tuin of bijvoorbeeld te springen op de trampoline. Naast een jumpsuit is ook de combinatie van een trendy jeans met een leuk t-shirt voorzien van opdruk een goede toevoeging aan de garderobe. Kijk bijvoorbeeld eens naar de shirts van een merk als Jane Lushka. De items van dit merk kenmerken zich door hun vrolijke kleuren, subtiele opdruk en hippe uitstraling. 

jumpsuit
Foto door SHVETS production via pexels

Hippe outfit die lang meegaat

Helaas krijgt je kleding het als moeder zwaar te verduren. Het kan vies worden en scheuren. Denk bijvoorbeeld aan het klimmen van je kinderen, waarbij zij met hun kleding over je broek en blouse schuren. Of denk aan het ravotten in de tuin. Investeer wat meer in kwalitatief goede kleding, zodat het een lange tijd mee kan! Het is zonde wanneer de kleding al na een paar keer te hebben gedragen vervangen moet worden.

Daarnaast kom je wellicht een paar kilo’s aan of val je juist af als je net bevallen bent, waardoor jouw favoriete kledingstukken niet meer zullen passen. Het is echter nog steeds belangrijk om dan alsnog te zorgen een hippe outfit die van goede kwaliteit is gemaakt. De kleding die je dan niet meer past, kun je gemakkelijk doorverkopen. Niet alleen de dameskleding van Jane Lushka is kwalitatief goed. Hetzelfde geldt namelijk ook voor kleding van bijvoorbeeld Baron Filou voor vaders.

Waarom tijd voor jezelf nemen als moeder belangrijk is

Als moeder ben je dus erg veel in de weer om jouw kinderen op te voeden en te laten genieten van het leven. Echter, naast het opvoeden ben je ook bezig met het huishouden, jouw eventuele partner en andere verplichtingen. Zorg dus dat je regelmatig momenten hebt waar het allemaal om jou draait. Zo kun je jouw lichaam en geest even tot rust laten komen van het drukke leven dat je hebt als moeder. Je komt op adem en je krijgt dan weer energie om er weer tegenaan te gaan als de tijd voor jezelf erop zit. Laat de kinderen lekker bij papa, breng ze naar de oppas of naar opa en oma. Zorg voor jezelf door een prachtige outfit aan te trekken van Express Wear en tut jezelf op. Doe wat je leuk vindt en geniet van de vrijheid die je hebt in je hippe outfit.

Neem dus vooral een kijkje op de site van Express Wear en laat jezelf weer shinen als de prachtige mama die je bent!

Footer3
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.