Skip to Content

Harry Potter Mirror Coin – een munt voor fans

Koninklijke Nederlandse Munt en Warner Bros hebben samen iets geweldigs gemaakt! De Harry Potter Mirror Coin. Heb jij een tovenaarsleerling in huis? Een echte Harry Potter fan? Een muntenverzamelaar?

Harry Potter Mirror Coin

Harry Potter Mirror Coin

Op de voorzijde van de ‘Harry Potter Mirror Coin’ staat: niets! Dochterlief kon het niet geloven en bleef op zoek naar iets! Zelfs met haar magische lichtpen waar je de inkt ook alleen van kan zien als je er met dat lampje op schijnt. Het is een lege zijde waar, om de reflectie te ontdekken, een licht op moet worden geschenen.  Wanneer u bijvoorbeeld een lamp van uw mobiele telefoon op deze zijde schijnt onthult het beeld van het Zweinstein kasteel zich in de reflectie van de lichtstraal. Maar het werkt niet in het daglicht! Je moet dus echt op avontuur in het donker hiervoor.

De keerzijde toont het Zweinstein kasteel met de karakters Harry Potter, Hermelien en Ron Wemel. Deze samenstelling zal op de muur verschijnen wanneer er met een licht geschenen wordt op de lege zijde van de ‘Harry Potter Mirror Coin’.

Hoe werkt dat dan?

Ga naar een donkere kamer of gebruik de ‘Harry Potter Mirror Coin’ ‘s nachts. Perfect om voor het slapen gaan samen te ontdekken met een zaklamp erbij! Schijn met een licht op de lege kant van de ‘Mirror Coin’ en ontdek het beeld van Zweinstein in de reflectie van een lichtstraal!

Deze eerste editie munt is een unieke samenwerking tussen de Koninklijke Nederlandse Munt en Warner Bros. De munt heeft een innovatie reflectie techniek waar je prachtig mee kunt spelen en tegelijk ook een verzamelitem is.

Als Harry Potter fan/ muntenverzamelaar een echte must have om te hebben!

De munt is gemaakt van staal en weeg 15 gram. De diameter is 41 mm en de oplage is ongelimiteerd!

Harry Potter Mirror Coin
Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Katrijn

Tuesday 17th of November 2020

leuk ik doe graag mee

Mirte

Saturday 12th of January 2019

Heel bijzonder! Meegedaan op IG :)

Helma Keijzer

Thursday 10th of January 2019

Wat gaaf... zo mooi. Ik doe graag mee voor mijn nichten (mijn dochters zijn nog te klein) Allebei groot van fan van Harry en alles wat erbij hoort. Ik zou ze graag namens jullie enorm verrassen met zo iets unieks.

Oma Will

Thursday 10th of January 2019

Ik ben een echte Harry Potter fan. Heb alle films gezien in de bios en heb alle dvd's en boeken. Wat lijkt het mij leuk om deze magische munt ook te hebben, echt Harry Potter mysterie. Ik ben gek op Fantasy films. Als er eentje draait dan ben ik er. Ik heb alleen geen Facebook en Instagram, maar volg Bloglovin. Mag dat ook? Heel graag doe ik mee.

Lynn Mahieu

Thursday 10th of January 2019

Ik doe graag mee voor mijn grote Harry Potter fan hier in huis! Hij zou zo blij zijn als ik hem hiermee kan verrassen! :D

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.