Harry Potter Mirror Coin

Koninklijke Nederlandse Munt en Warner Bros hebben samen iets geweldigs gemaakt! De Harry Potter Mirror Coin. Heb jij een tovenaarsleerling in huis? Een echte Harry Potter fan? Een muntenverzamelaar? Lees snel verder hoe je kans maakt op ook zo’n munt! 

Harry Potter Mirror Coin

Harry Potter Mirror Coin

Op de voorzijde van de ‘Harry Potter Mirror Coin’ staat: niets! Dochterlief kon het niet geloven en bleef op zoek naar iets! Zelfs met haar magische lichtpen waar je de inkt ook alleen van kan zien als je er met dat lampje op schijnt. Het is een lege zijde waar, om de reflectie te ontdekken, een licht op moet worden geschenen.  Wanneer u bijvoorbeeld een lamp van uw mobiele telefoon op deze zijde schijnt onthult het beeld van het Zweinstein kasteel zich in de reflectie van de lichtstraal. Maar het werkt niet in het daglicht! Je moet dus echt op avontuur in het donker hiervoor.

De keerzijde van de ‘Harry Potter Mirror Coin’ toont het Zweinstein kasteel met de karakters Harry Potter, Hermelien en Ron Wemel. Deze samenstelling zal op de muur verschijnen wanneer er met een licht geschenen wordt op de lege zijde van de ‘Harry Potter Mirror Coin’.

Hoe werkt dat dan?

Ga naar een donkere kamer of gebruik de ‘Harry Potter Mirror Coin’ ‘s nachts. Perfect om voor het slapen gaan samen te ontdekken met een zaklamp erbij! Schijn met een licht op de lege kant van de ‘Mirror Coin’ en ontdek het beeld van Zweinstein in de reflectie van een lichtstraal!

Deze First edition Mirror Coin is een unieke samenwerking tussen de Koninklijke Nederlandse Munt en Warner Bros. De Harry Potter Mirror Coin heeft een innovatie reflectie techniek waar je prachtig mee kunt spelen en tegelijk ook een verzamelitem is.

Als Harry Potter fan/ muntenverzamelaar een echte must have om te hebben!

De munt is gemaakt van staal en weeg 15 gram. De diameter is 41 mm en de oplage is ongelimiteerd!

Winnen

Harry Potter Mirror Coin

Wil jij kans maken op je eigen Harry Potter Mirror Coin? Doe dan mee met de winactie!

Hoe kun je winnen?

Gefeliciteerd Riekie Bos!

  • Volg MamaScrapelle en @RoyalDutchMint op Facebook
  • Doe je met de winactie mee geef het actiebericht op Facebook dan een like
  • Laat weten waarom jij wil winnen.
  • Tag vrienden voor een extra winkans.
  • Delen van de actie levert je een extra winkans op!
  • Heb je geen Facebook volg bovenstaande stappen dan op Instagram. Mag ook allebei uiteraard voor extra winkans!
  • Meedoen kan tot 20 januari

Ps. Vergeet niet mee te doen met de andere winacties! JBL Bluetooth speler,Rituals verwenpakket100 % Biologisch afbreekbare billendoekjes Toegangskaarten Monkey Town Delft  Prentenboekje van Sep

Facebook Comments

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben behoorlijk creatief en dol op prentenboeken en op stap gaan met mijn man en 6 jarige dochter!