Een fotocadeau voor een creatieveling – Diamond painting!

De feestdagen zijn in zicht en sommige mensen weten nog steeds niet wat ze moeten geven. Hier op MamaScrapelle kun je heel wat cadeau inspiratie vinden voor hem, haar en de kinderen. Tijd voor een nieuwe tip: Een fotocadeau voor een creatieveling. Wat dacht je van een fotopuzzel of een diamond painting van een prachtige foto?

fotocadeau voor een creatieveling

Fotopuzzel als fotocadeau voor een creatieveling

Kies bijvoorbeeld voor een puzzel van 120, 252, 315, 500, 1000 of 1500 stukjes. Een fotocadeau voor een creatieveling die wel van een uitdaging houdt kies je natuurlijk voor 1500 stukjes. Beetje bij beetje komt er een prachtige foto tevoorschijn. Kies je voor een gezinsportret? Of een mooie vakantieherinnering?

Wil je de puzzel vereeuwigen als echt kunstwerk? Kies dan voor puzzellijm. Met puzzellijm kun je tijdens het leggen van de puzzel de stukjes aan elkaar lijmen waardoor er één geheel ontstaat. Ben je uit gepuzzeld? Plaats jouw kunstwerk in een lijst en hang het op!  

Diamond painting

Tijdens mijn burn-out heb ik het diamond painten ontdekt. Urenlang zat ik rustig aan de eettafel steentjes op te plakken en zo tot prachtige schilderijen te komen. Een echt ontspannende bezigheid. Mijn schoonmoeder vond het eerst maar gek, maar is ondertussen ook aan haar tweede diamond painting begonnen. Ik koos steeds voor een kunstwerk / abstracte painting maar nu is het tijd voor een echte fijne vakantieherinnering. Ik gaf mezelf een fotocadeau voor een creatieveling!

Bij fotofabriek koos ik dan ook voor een groot formaat 60 x 90 cm van onze favoriete vakantie-eiland Terschelling. Een prachtige foto in de duinen met de Brandaris op de achtergrond.
De painting is incl. pen, wax, vierkante steentjes en schudbakje. Ik raad je aan om sorteerbakjes bij te kopen en een ergonomische pen dat fijn in je hand ligt.

Bestelproces

Het bestelproces ging erg gemakkelijk. Zorg dat je een liggende of staande foto kiest en dat je de juiste maten van je keuze daarbij passen. Hoe kleiner de painting, hoe sneller er je klaar mee bent. Het programma helpt je om eventueel de foto bij te snijden, je laadt de foto op en hij wordt snel verzonden.

Aan jou natuurlijk de keuze of je dit fotocadeau voor een creatieveling van te voren bespreekt met de ontvanger of zelf wat bedenkt. Heb je net een fotoshoot gehad met je gezin en wil je je ouders verrassen. Ben je zwanger en upload je je echofoto? Wil je een genderreveal geven via een ludieke manier? Een foto van een fijne herinnering of een mooi portret. Alles is mogelijk!

Ik had de diamond painting al binnen 3 dagen binnen! Netjes verpakt in een grote koker.
De sorteerbakjes had ik al in huis. Dus het was een kwestie van labels schrijven, stickers plakken, zakje openknippen en bakjes vullen. De voorpret is het halve werk!

fotocadeau voor een creatieveling

Een fotocadeau voor een creatieveling

En wat bleek ik ben niet alleen bezig met deze fotocadeau voor een creatieveling. Mijn moeder vind het ook heerlijk ontspannend. Wel heb ik voor haar een vergrootglas lamp met licht gekocht zodat ze niet voorover hoeft te zetten. Samen hebben we het gezellig met een kopje thee en wat lekkers erbij.

Helaas nog geen foto van het eindoverzicht, want daar zijn we nog wel even mee bezig. Ik kan niet wachten op de kerstvakantie tot ik er lekker voor kan gaan zitten!

Kijk vooral eens bij Fotofabriek op de website voor meer cadeau ideeën.

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.