Een zomerpakket van StoryZoo, zo kom je de zomervakantie door!

De zomervakantie staat bij ons op de stoep, wij zijn als laatste van Nederland aan de beurt. En met twee leergierige kindjes, ben ik dus altijd zoekende naar dingen om die 6 weken te vullen. Natuurlijk gaan we uitslapen, laat op blijven, op vakantie en uitstapjes maken. Maar 6 weken is lang, én het is verstandig om wel iets leerzaams te doen zodat school straks niet helemaal weer wennen is. Met dit vrolijke zomerpakket van StoryZoo heb je een onwijs leuke manier van leerzaam bezig zijn zonder dat het echt zo voelt.

zomerpakket van Storyzoo

Zomerpakket van StoryZoo

Deze zomer hoeven de kinderen zich niet te vervelen dankzij het zomerpakket van StoryZoo. Wat zit erin?

  • Het voorleesboek Wil je mij voorlezen
  • Een StoryZoo puzzel
  • En een knuffel

Toby, Bax en Pepper zijn de populaire karakters uit de educatieve animatieserie StoryZoo, o.a. te zien op Videoland en Ziggo. En ook tijdens de zomervakantie nemen de kinderen hun grote vrienden mee!

Het voorleesboek

Een uitgebreide review van het boek vind je op StoerLeesVoer. Maar voor nu een korte omschrijving van het boek wat in dit zomerpakket van StoryZoo zit. In het begin van het boek vind je voorbereidende vragen om samen over de thema’s uit het boek te praten. Ontdek samen spelenderwijs Engels, leren doe je met de papegaai Pepper (zoals in de animatieserie). Bespreek het verhaal na met leesbegripvragen achterin het boek.

Wil je mij voorlezen?

Weet je wat Toby het allerliefst doet?
Logeren bij oma, want dan leest ze voor!
Maar vandaag heeft oma het te druk.
Als Toby een magisch boek vindt, gaat hij op zoek naar iemand anders die hem voor kan lezen. Ga je mee op avontuur?

wil je me voorlezen?

Puzzels

In het zomerpakket van StoryZoo kan je uit 2 puzzels kiezen namelijk met thema ruimteen met thema museum.

StoryZoo Puzzel: Ruimte 4-in-1 puzzel
Bax de Beer leest zijn vriendjes Toby de Aap en Pepper de Papegaai voor uit een boek over sterren en planeten. Dat is spannend. Ze dromen er alle drie van om astronaut te worden en met een raket de ruimte in te gaan om alles van dichtbij te bekijken. Leg de vier puzzels naast elkaar en vlieg mee! Veel puzzelplezier.

StoryZoo Puzzel: Van Gogh Museum 4-in-1 puzzel
Toby de aap, Pepper de papegaai en Bax de Beer beleven veel avonturen samen. Vandaag gaan ze naar een museum en bewonderen ze de schilderijen van de bekende kunstenaar Vincent van Gogh. Wat is er veel te zien. Kun jij vertellen wat je allemaal ziet? Na hun bezoek aan het museum besluiten Pepper en Toby in het atelier een mooi portret te maken van hun vriend Bax de Beer. Weten jullie wat een portret is? Vinden jullie ook dat het goed is gelukt? Als je de vier puzzels maakt, en ze naast elkaar neerlegt, dan zie je het verhaal vanzelf tevoorschijn komen.

De twee puzzels in het zomerpakket van StoryZoo zijn geschikt van 2 – 6 jaar.

Knuffels in zomerpakket StoryZoo

En dan zit er nog een leuke knuffel bij die je kan kiezen in het zomerpakker van StoryZoo. Namelijk de onweerstaanbare en heerlijk zachte pluche knuffels van de 3 hoofdpersonen uit StoryZoo. De ondeugende aap Toby, de goedlachse beer Bax en de vrolijke papegaai Pepper. Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal. Ideaal cadeau voor kinderen van 2 tot en met 8 jaar.

knuffels

Wat vinden wij van het zomerpakket van StoryZoo

Mijn dochters kenden deze vrolijke vrienden niet van de tv maar na het zien en spelen met deze leuke items uit het zomerpakket van StoryZoo willen ze het wel graag zien. De puzzel is direct favoriet en is iets wat beide dochters samen kunnen doen. De jongste van 3 begint net interesse te tonen in puzzelen en haar grote zus kan haar mooi helpen. Wij hebben thema ruimte gekozen en het zijn toffe puzzels. Leuk ook dat de namen in de puzzel staan van planeten.

Het voorleesboek zorgt ook voor knusse voorleesmomentjes en de knuffel erbij is helemaal leuk. Een echt vriendje in actie erbij. Het is wel wat lastig kiezen tussen de 3 vriendjes maar de Engels sprekende papegaai is wel favoriet van mijn oudste dochter die ook graag Engels oefent momenteel. Het zomerpakket van StoryZoo is vrolijk en leuk voor fans van de serie, of voor kinderen die het nog niet kennen. Lekker puzzelen en lezen is altijd een goed idee!

Bezoek de website hier

Lees ook deze blog van tik tak boekjes

Footer4 nieuw
Delen is enorm lief

Selena

Hoi ik ben Selena en met veel liefde deel ik mijn blogs en recepten op Good Mood Mama. Mijn digitale thuis vol happy vibes voor een good mood. Ik ben een mama van 2 meiden, werk met kinderen en heb 1001 interesses. Ik noem mezelf bewust omdat ik nadenk over alle keuzes die ik maak. Dat betekend soms wel en soms ergens niet ergens voor kiezen. Leuk om nu onderdeel te zijn als gastblogger hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.