Een duurzaam scheermesje voor hem en haar van Green Blade

We kennen allemaal wel de vele reclames waarin we horen dat er zoveel plastic in het milieu komt terwijl we staan te douchen. Microdeeltjes die in je scrub of peeling zitten, flessen shampoo en douchegel die leegraken en weer in de prullenbak belanden, en heel veel scheermesjes in allerlei soorten maten. Met de komst van Green Blade wordt jouw badkamer bezoek weer een stuk milieuvriendelijker. Ik vertel je graag waarom dit een duurzaam scheermesje is!

duurzaam scheermesje

Duurzame badkamerproducten

Houten tandenborstels, tandpasta tabletten, shampoobars en smeerbare deodorant het lijkt al een heel compleet lijstje. Maar we zijn er nog niet. Want het scheermesje, zo dachten de makers van Green Blade, daar kan ook wat in veranderd worden. Aan de ontwerptafel kwamen ze al snel op een uniek concept. Een super stevige houder waarvan je heel snel en plasticvrij de mesjes van kan veranderen. Door de unisex kleur groen is het ook nog eens een duurzame scheermesje dat geschikt is voor mannen en vrouwen! Wel je eigen mesje gebruiken uiteraard in verband met de hygiëne, en beter nog allebei je eigen plasticvrije scheermesjes!

Duurzaam scheermesje het is even wennen

Met de komst van dit duurzame scheermesje kwam ik net terug van vakantie waarin ik al mijn haren netjes had gekortwiekt. Ik moest dus even wat laten groeien voor ik het product kon testen. In de superhandige handleiding die ik kreeg stonden tips om je eerste scheerbeurt tot een succes te maken. Het is namelijk wel even wennen als je normaal gesproken zo’n scheermes gebruikt die mee-veert en verschillende mesjesbladen heeft. Ik vind deze groene scheermes vooral lijken op een werpwerpmesje wat dat betreft maar dan vele malen duurzamer.

De Green Blade zelf kun je namelijk jarenlang gebruiken. Hij is gemaakt van messing. Messing is een metaal dat licht en goed te vormen is, maar ook erg sterk. Vanwege deze eigenschappen kozen de makers van deze scheermessen dus voor dit metaal!

Met een simpele draaibeweging draai je de 3 onderdelen los waarna je met heel veel voorzichtigheid de slijmscherpe mesjes kunt bevestigen en dan weer in elkaar zetten.
De mesjes zijn dubbelzijdig te gebruiken en gaan ongeveer 4 keer mee. Dat is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid haren dat je er mee weg scheert.

Abonnement duurzaam scheermesje

Bij de ontvangst van je Green Blade ontvang je ook 4 mesjes. Je kunt daarnaast een abonnement afsluiten. Hierbij ontvang je elke maand 4 of 8 mesjes. Je kunt er ook voor kiezen om dit duurzame scheermesje cadeau te doen met een abonnement van 6 maanden. Dat is nog eens een duurzaam cadeau!

abonnement
Footer2 nieuw
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Daarnaast hebben we ook nog een boekenblog: www.stoerleesvoer.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.