Tik Tak 100 spelletjes, voor urenlang leerzaam speelplezier

Een boek voor kinderen vanaf twee jaar boordevol leuke en gevarieerde spelletjes. Wie wil dat nou niet voor zijn kind? Zoek de verschillen, ga over de stippellijn of kleur de plaat mooi in. Tik Tak spelletjes bevat 100 opdrachten die jouw kleine peuter kan gaan maken. Gaat hij deze zomer met jou mee?

Tik Tak spelletjes voorkant

Tik tak 100 spelletjes met 100 opdrachten

Een boek met zoveel opdrachten. Ik heb dat nog nooit gezien en vroeg mij af of het dan nog leuke en originele spelletjes kunnen zijn. Maar Tik Tak is daar zeker in geslaagd. Geen bladzijde is hetzelfde en elke opdracht is een nieuwe uitdaging voor jouw peuter. Hoewel de één wel moeilijker is dan de ander, zijn er genoeg spelletjes om te doen.

Leuke en gevarieerde spelletjes

Er is vanalles te vinden in dit boek. Kleur een afbeelding in volgens de kleurcode of volg de lijn naar het juiste kleur drankje. Maar ook het volgen van een weg, het overtrekken van een stippellijntje, de verschillen zoeken of juist dezelfde bij elkaar zoeken. Je vindt het hier allemaal. Deze spelletjes zijn niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. Ga jij samen met jouw peuter de uitdaging van Tik Tak aan?

Is Tik Tak te makkelijk of te moeilijk?

Dat ligt echt aan de leeftijd van het kind en wat ze al kunnen. Mijn dochter is motorisch al erg ver en had verschillende spelletjes al op haar tweede kunnen doen, terwijl mijn zoon er meer moeite mee zou hebben. Isabel is nu vier en vindt sommige opdrachten echt te makkelijk. Tellen tot tien en daar de juiste aantallen bij vinden is geen probleem voor haar. Kijk daarom naar je eigen kind en maak de opdrachten die het aan kan. De andere opdrachten van Tik Tak 100 spelletjes bewaar je voor later. Zo heb je eigenlijk een groeiboek.

Een zomer vol plezier

Één ding is zeker, Isabel wil dit boek mee nemen op vakantie. Zij wordt namelijk ontzettend enthousiast ervan en speelt er graag in. Soms tekent ze even iets meer erbij omdat dit nu eenmaal mooier is. Ik kan er hard om lachen en zolang zij plezier heeft, toch? Niks moet en alles mag. Met de 100 spelletjes van Tik Tak weet ik dat je een zomer vol spelletjesplezier hebt. Neem jij hem mee deze zomer?

Specificaties Tik Tak 100 spelletjes

Uitgeverij: Standaard uitgeverij | 9789002276088 | juni 2022 | 100 bladzijdes | Voor meer informatie ga je naar je lokale boekhandel of klik je hier

Tik Tak spelletjes achterkant

Lees ook deze blogs

Footer4 nieuw
Joyce
Delen is enorm lief

Joyce

HI, Ik ben Joyce en moeder van twee schatten van kinderen. Mijn zoon is geboren in 2014 en mijn dochter hebben we in 2017 mogen verwelkomen. Onze zoon is hoogsensitief en heeft extreme faalangst. Dankzij hem ben ik nu een expert op dat gebied. Als juf op de basisschool maak ik van alles mee. Kleuter tot groep 8, ik heb ze allemaal gehad. Ik vind het heerlijk om naar mijn werk te gaan en verveel mij geen dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.