Skip to Content

Draadloze stofzuiger maak schoon met een accu aangedreven steelstofzuiger

Ik ben geen huishoudwonder. Daar kan ik maar eerlijk mee beginnen. Ik word niet blij van een sopje en een poetsdoek in mijn handen. Ik heb geen huishoudhandschoenen en ken al grootmoeders geheimen van het huishouden niet uit mijn hoofd. Maar sinds kort weet ik hoe je schoonmaken leuk kunt maken, met een accu aangedreven stofzuiger. Ideaal voor de bovenverdieping en de trap bijvoorbeeld! Zelfs mijn interieurverzorgster is blij met de draadloze stofzuiger!

accu aangedreven stofzuiger VC 6 cordless ourfamily

Stofzuigers zijn een noodzakelijk kwaad

Wij hebben een superhandige zakloze stofzuiger waar ik nog altijd heel blij mee ben. Beter voor het milieu, perfect met onze harige viervoeters en hij kan ook water afzuigen. Ideaal als je je zwembad gaat opruimen voor het volgende seizoen en je het laatste beetje water eruit moet zuigen. Maar verder heb ik altijd ruzie met de snoeren en vind ik het een heel gedoe om hem naar boven te tillen. Ik ben niet zo groot en we hebben twee scherpe bochten in de trap. Ook de interieurverzorgster klaagde hier soms over. Maar een stofzuiger is ook gewoon een noodzakelijk kwaad. Heb je een gezin met kinderen of huisdieren die vrij rondlopen dan moet je regelmatig de stofzuiger door het huis halen. Hoe handig zou een draadloze stofzuiger zijn. Want natuurlijk is het na het schoonmaken altijd leuk om te zien hoe schoon het huis is, maar het moment zelf vind ik dus niks aan.

schoonmaken leuk maken

Draadloze stofzuiger om schoonmaken leuk te maken

Maar sinds kort heb ik een nieuw vriendje. De accu aangedreven stofzuiger VC 6 cordless ourfamily. Ik noem hem VC 6. Ja ik ben vriendjes met hem geworden en nu vind ik schoonmaken dus leuk met deze draadloze stofzuiger! Met VC 6 dan. Hij heeft vrolijke LED lampjes waardoor ik goed kan zien of het onder de bank of onder het bed goed schoongemaakt is. Ja hij kan volledig plat! Ideaal. Hij ontdekt zelf of hij een gladde vloer of tapijt aan het reinigen is en dan maakt hij een schattig geluidje ( vind ik). De accu aangedreven stofzuiger van Kärcher maakt niet veel lawaai en is in een handomdraai ook een sterke kruimeldief. Ideaal voor de kleine hoekjes onder de trap stofzuigen of onder de deuren van je kledingkast.

draadloze stofzuiger

De buik van VC 6, oftewel de afval verzamelbak, leeg je met 1 handige klik op de knop. En ook het kleine filter kun je gemakkelijk legen. Had ik al gezegd dat ik schoonmaken leuk vind met mijn nieuwe vriendje de draadloze stofzuiger? Die lampjes maken het net een soort robotvriendje.

Wat technische weetjes over accu aangedreven stofzuiger VC 6 cordless ourfamily:

De stofzuiger heeft een 3-traps filtersysteem met cycloon-, luchtinlaat- en HEPA-hygiënefilters. HEPA-hygiënefilter (EN 1822:1998) voor bijzonder schone afvoerlucht.

VC 6 heeft een krachtige accu van 25,2 V, perfect afgestemd op actief vloermondstuk. Geoptimaliseerde looptijd van 50 minuten in de normale modus. 250 W motor, actief vloermondstuk, Power Lock & 3-traps zakloos filtersysteem.

schoonmaken leuk maken

Wat ik ook zo leuk vind aan deze schoonmaak hulp is dat het oplaadproces vanzelf stopt als hij klaar is met opladen. Ik schrok me de eerste keer een hoedje en dacht dat hij kapot was. Hij gaat namelijk niet aan als hij nog aan de lader hangt. Maar zodra je het snoertje verwijderd begint deze draadloze stofzuiger te snorren om voor je aan het werk te mogen gaan. En is zijn accu bijna leeg, dan zie je dat duidelijk aan zijn buikstrepen en dan kan hij weer even wat voeding krijgen.

Schoonmaken leuk maken voor drukke gezinnen met een draadloze stofzuiger

Wij laden de draadloze stofzuiger boven op en daar is eigenlijk ook het vaste plekje van VC 6. Maar nu er rioolwerkzaamheden bij ons voor de deur zijn staat hij vooral beneden klaar om het vuile schoonmaakwerk op te knappen. Geen zandkorrel is hem te veel. Drukke gezinnen, of huishoudens met veel trappen zullen schoonmaken leuk vinden met deze accu aangedreven stofzuiger van Kärcher. Je kan er makkelijk de trap mee op en af gaan en hebt hem sneller gepakt om even wat vuil op te zuigen dan een grote stofzuiger waar je nog met een stekker en stopcontact mee aan de slag moet gaan.

schoonmaken leuk maken

En ook kinderen zullen willen helpen met hun eigen robotvriendje met zijn vrolijke lichtjes.

Heb jij al een draadloze stofzuiger?

Footer2 nieuw
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.