Crime Scene game – voor een spannende spelletjesavond

De Crime Scene game reeks is een must-have in jouw spelletjeskast. Spanning en gezelligheid zijn troef bij deze 4 angstaanjagende scenario’s. Vier verschillende locaties nemen je mee door de tijd en zorgen voor een duistere sfeer op de toekomstige spelletjesavonden. Bewandel de donkere straten van Londen in 1892, onthul de geheimen van Moskou tijdens de Koude Oorlog, dring binnen in de mysterieuze hotelkamer in Brooklyn of red de openbare veiligheid in Finland. Altijd al willen weten hoe het voelt om een moord op te lossen? Dan is dit je kans, want ik mag 2 spellen weggeven!

Brooklyn 2002

 Ontrafel jij de mysteries van de nacht

Er is een misdaad gepleegd en het is aan jou om het mysterie tot op de bodem uit te zoeken.

De spelers volgen het verhaal en treden op als de detectives om bewijsmateriaal te verzamelen, verbanden te leggen en uit te zoeken wie er achter dit alles zit. Zonder tijdslimiet kunnen de spelers hun tijd nemen en zich op het onderzoek storten. 

Een collaboratieve detective-ervaring die zowel in teamverband als solo kan worden gespeeld. Crime Scene game dompelt je onder in de scène met een mix van verhaal, visuals en puzzels.

Een reeks Crime Scene-spellen: Moskou, Londen, Helsinki en Brooklyn.

Er zijn 4 soorten Crime Scene game beschikbaar op dit moment. Binnenkort komen er nog 2 beschikbaar: Lazio en Iss Excalibur.

London, 1892 18+ Vanaf 1 speler Moeilijkheidsgraad: 3 Angst heeft Londen in zijn greep sinds Jack the Ripper zijn sporen heeft achtergelaten, maar het staat op het punt opnieuw te beginnen. Je komt aan op het griezelige tafereel, maar de dingen lijken niet op hun juiste plaats te staan. Het is aan jou om te zien wat belangrijk is, en wat alleen rook en spiegels is. Loop door de straten van Whitechapel en vind de oplossingen.

Moscow, 1989 18+ Vanaf 1 speler Moeilijkheidsgraad: 4 Een lichaam wordt gevonden in de toiletten van een groezelige nachtclub in Moskou. Wie is hij en hoe is hij hier terechtgekomen? Voer een onderzoek uit in de afbrokkelende ruïnes van de Sovjetmacht, verteerd door corruptie. Hier houdt iedereen geheimen en leugens, dus houd je ogen open en je geest helder. Wie kan je vertrouwen en wie speelt een mysterieus spelletje in deze crime scene game?

Brooklyn, 2002 18+ Vanaf 1 speler Moeilijkheidsgraad: 3 Kruip in de huid van een doorgewinterde rechercheur, die de mysterieuze plaats delict onderzoekt, zoekt naar sporen van bewijs of aanwijzingen en de zaak stap voor stap afwerkt. De puzzels kunnen je aan het hoofd doen krabben, maar de antwoorden liggen recht voor je neus.

Helsinki, 2012 18+ Vanaf 1 speler Moeilijkheidsgraad: 3 Het spel situeert zich in Finland op 14 december 2012. De president houdt er een toespraak, maar er dreigt een gevaar. Iemand uit het publiek zint op wraak. Verplaats je in de rol van detective en ontdek wie deze snode plannen heeft. Nu de openbare veiligheid wordt bedreigd, moet je elk stukje bewijs doorzoeken en erachter komen wie een voorliefde voor wraak heeft…    

18 + spellen op een mamablog?

De hoge leeftijdsaanbeveling komt door een paar grafische details in het verhaal. Deze kunnen worden overgeslagen door ouders die met hun kinderen (12+) spelen, zolang ze weten dat deze in het spel bestaan. Dus prima om samen te spelen met je tiener!

Winnen Crime Scene game Brooklyn en Helsinki!

Ik mag een Crime Scene game van Brooklyn en Helsinki weggeven. Laat weten in de reacties onder deze blog welke editie jij zou willen winnen en of je alleen gaat spelen of samen met iemand?

Wat mag je doen hiervoor?

 • gefeliciteerd Debby en Patrick
Footer1
ellen
Delen is enorm lief

ellen

Hoi Ik ben Ellen eigenaar van MamaScrapelle. Ik ben dol op nieuwe ervaringen zoals uitstapjes en nieuwe producten uitproberen. Mijn dochter uit 2013 en man testen graag met me mee. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen per week op de leukste Montessori school van Den Haag. Ik ben 5 jaar gastouder geweest en heb dus veel ervaring met kinderen van alle leeftijden. In de tijd dat ik mij weet los te wurmen van een schermpje lees ik graag een boek. Samen met Selena beheren we een toffe boekenblog. www.stoerleesvoer.nl

48 reacties

 1. London met Jack the Ripper ga ik zeker zelf kopen. Dank voor de tip!
  Ben geïnteresseerd in alles wat die man betreft, puur omdat ze nog steeds niet weten wie hij was. Helsinki zou ik met mijn dochter willen spelen, London in eerste instantie alleen.

 2. Oeeh leuk ik ben echt dol op crime en investigation spellen. Mijn man en ik hebben ook al een aantal escape rooms gedaan. Dus dit lijkt mij een erg leuke afwisseling! We gaan het dan ook samen spelen 😀 ik ga voor Helsinki

 3. London. Kijk veel csi series, en dit spel lijkt me geweldig. Ik zou het samen met mijn vriendinnen spelen. 😍

 4. Ik doe graag mee voor Moscow. Wij waren daar jaren geleden toen het nog een redelijk normaal land was. Wij zijn fanatieke escaperoomspelers en gaan graag deze uitdaging aan. Oceral geliked en gedeeld!

 5. Ik doe graag voor Brooklyn mee en ga het eerst samen met mijn man spelen.
  Het lijkt mij een echt spannend spel.
  Ik volg bloglovin en loot graag mee.

 6. Helsinki lijkt me geweldig om te proberen. Ik zou het dan samen met een goede vriendin gaan spelen, ter voorbereiding op onze trip naar Finland 😀

 7. Ik doe graag mee met deze winactie.
  Ik ken deze spellen serie nog niet. Maar volgens mij is het als je er 1 hebt gespeeld wil je er meer.

  Iedereen fijn weekend

 8. Wat leuk!! Eens een keer wat anders dan monopoly te spelen 🤣 ik ben vooral benieuwd naar de Moscow uitvoering en ik zal dit dan met mijn zoon gaan spelen.

 9. Dit is voor mij weer een nieuw soort spel, waar ik erg nieuwsgierig naar ben. Daarom doe ik graag mee met deze winactie!

 10. Wat leuk naast de Escape Room. Mij lijkt London, 1892 18+ Vanaf 1 speler Moeilijkheidsgraad: 3 erg leuk om met vrienden te gaan spelen.

 11. Ik doe graag mee voor Crime Scene game Brooklyn. Sinds Corona zijn we weer (bord)spelletjes gaan spelen. We zijn helemaal gek op de escape room spellen, maar dit lijkt me ook erg gaaf om samen te spelen.

 12. Ik doe graag mee voor Helsinki. Ben wel benieuwd wie er waarom op wraak zint. We hebben 1 keer met het gezin een fysiek moordspel gedaan en dat ging dramatisch slecht….De kinderen zijn nu wat ouder dus hopelijk gaat het beter!

 13. Brooklyn en ik speel het spel samen met mijn oom en tante, omdat ik met hen ook altijd escape rooms speel!

 14. leuk ik kan niet kiezen dus zou me graag laten verrassen als ik win want ik ben dol op spellen spelen met mensen die ik lief heb

 15. Heel leuk! Maar ik zou best eens een rechercheur willen zijn daarom ga ik voor Brooklyn. Ik nodig mijn beste vriendin uit en dan gaan we aan de slag, leuk, spannend en gezellig!

 16. Wat een leuk spel. Ik zou gaan voor London, enige stad waar ik zelf ook echt ooit geweest ben, dus dat vind ik dan wel leuk.

 17. Ik doe graag mee voor London. Hopelijk kan ik hiermee mijn vriend overhalen om een keer wel eens een spel met mij te spelen 🙂

 18. Ze klinken allemaal super. Ben helemaal fan van escape rooms. Super leuk om te doen en zeker ook de games thuis zijn super om te spelen. Ik ga in dit geval voor Brooklyn dan kunnen we daarna Helsinki kopen ;-p

 19. Ik zou graag Helsinki willen winnen. Ik zou het spelen met mijn man en schoonfamilie of anders samen met mijn man en de oudere kinderen

 20. Zo ongekend graag! Ik ben sinds een aantal jaar terug ontwikkeld tot een spellenfanaat. 999games is mijn grote liefde geworden voor avondjes met vrienden en familie. Alle spellen zijn welkom. Hoe langer het duurt voordat je alle regels onder de knie hebt, hoe leuker het verloop van een pot vaak is. Wie weet is het geluk met me… Veel liefs en succes allemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.