Skip to Content

Crime Scene game – voor een spannende spelletjesavond

De Crime Scene game reeks is een must-have in jouw spelletjeskast. Spanning en gezelligheid zijn troef bij deze 4 angstaanjagende scenario’s. Vier verschillende locaties nemen je mee door de tijd en zorgen voor een duistere sfeer op de toekomstige spelletjesavonden. Bewandel de donkere straten van Londen in 1892, onthul de geheimen van Moskou tijdens de Koude Oorlog, dring binnen in de mysterieuze hotelkamer in Brooklyn of red de openbare veiligheid in Finland. Altijd al willen weten hoe het voelt om een moord op te lossen? Dan is dit je kans, want ik mag 2 spellen weggeven!

Brooklyn 2002

 Ontrafel jij de mysteries van de nacht

Er is een misdaad gepleegd en het is aan jou om het mysterie tot op de bodem uit te zoeken.

De spelers volgen het verhaal en treden op als de detectives om bewijsmateriaal te verzamelen, verbanden te leggen en uit te zoeken wie er achter dit alles zit. Zonder tijdslimiet kunnen de spelers hun tijd nemen en zich op het onderzoek storten. 

Een collaboratieve detective-ervaring die zowel in teamverband als solo kan worden gespeeld. Crime Scene game dompelt je onder in de scène met een mix van verhaal, visuals en puzzels.

Een reeks Crime Scene-spellen: Moskou, Londen, Helsinki en Brooklyn.

Er zijn 4 soorten Crime Scene game beschikbaar op dit moment. Binnenkort komen er nog 2 beschikbaar: Lazio en Iss Excalibur.

London, 1892 18+ Vanaf 1 speler Moeilijkheidsgraad: 3 Angst heeft Londen in zijn greep sinds Jack the Ripper zijn sporen heeft achtergelaten, maar het staat op het punt opnieuw te beginnen. Je komt aan op het griezelige tafereel, maar de dingen lijken niet op hun juiste plaats te staan. Het is aan jou om te zien wat belangrijk is, en wat alleen rook en spiegels is. Loop door de straten van Whitechapel en vind de oplossingen.

Moscow, 1989 18+ Vanaf 1 speler Moeilijkheidsgraad: 4 Een lichaam wordt gevonden in de toiletten van een groezelige nachtclub in Moskou. Wie is hij en hoe is hij hier terechtgekomen? Voer een onderzoek uit in de afbrokkelende ruïnes van de Sovjetmacht, verteerd door corruptie. Hier houdt iedereen geheimen en leugens, dus houd je ogen open en je geest helder. Wie kan je vertrouwen en wie speelt een mysterieus spelletje in deze crime scene game?

Brooklyn, 2002 18+ Vanaf 1 speler Moeilijkheidsgraad: 3 Kruip in de huid van een doorgewinterde rechercheur, die de mysterieuze plaats delict onderzoekt, zoekt naar sporen van bewijs of aanwijzingen en de zaak stap voor stap afwerkt. De puzzels kunnen je aan het hoofd doen krabben, maar de antwoorden liggen recht voor je neus.

Helsinki, 2012 18+ Vanaf 1 speler Moeilijkheidsgraad: 3 Het spel situeert zich in Finland op 14 december 2012. De president houdt er een toespraak, maar er dreigt een gevaar. Iemand uit het publiek zint op wraak. Verplaats je in de rol van detective en ontdek wie deze snode plannen heeft. Nu de openbare veiligheid wordt bedreigd, moet je elk stukje bewijs doorzoeken en erachter komen wie een voorliefde voor wraak heeft…    

18 + spellen op een mamablog?

De hoge leeftijdsaanbeveling komt door een paar grafische details in het verhaal. Deze kunnen worden overgeslagen door ouders die met hun kinderen (12+) spelen, zolang ze weten dat deze in het spel bestaan. Dus prima om samen te spelen met je tiener!

Winnen Crime Scene game Brooklyn en Helsinki!

Ik mag een Crime Scene game van Brooklyn en Helsinki weggeven. Laat weten in de reacties onder deze blog welke editie jij zou willen winnen en of je alleen gaat spelen of samen met iemand?

Wat mag je doen hiervoor?

  • gefeliciteerd Debby en Patrick
Footer1
ellen
Delen is enorm lief

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bert Peppelman

Thursday 10th of March 2022

Ik doe mee voor Brooklyn. Lekker samen met mijn (volwassen) zoon puzzelen

Larissa

Wednesday 9th of March 2022

Zo ongekend graag! Ik ben sinds een aantal jaar terug ontwikkeld tot een spellenfanaat. 999games is mijn grote liefde geworden voor avondjes met vrienden en familie. Alle spellen zijn welkom. Hoe langer het duurt voordat je alle regels onder de knie hebt, hoe leuker het verloop van een pot vaak is. Wie weet is het geluk met me... Veel liefs en succes allemaal!

Nadine

Monday 7th of March 2022

Ik doe graag mee!

Esmeralda

Monday 7th of March 2022

Ik zou graag Helsinki willen winnen. Ik zou het spelen met mijn man en schoonfamilie of anders samen met mijn man en de oudere kinderen

Patrick van Wanrooij

Monday 7th of March 2022

Ze klinken allemaal super. Ben helemaal fan van escape rooms. Super leuk om te doen en zeker ook de games thuis zijn super om te spelen. Ik ga in dit geval voor Brooklyn dan kunnen we daarna Helsinki kopen ;-p

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.