Trolls 3: In Harmonie – een nieuwe film vol hits!

De hype van de Trolls films is vast niemand ontgaan de afgelopen jaren. Wij hebben hier beide delen inmiddels al meerdere malen gezien. Toen we hoorden dat er een derde deel kwam: ‘Trolls 3: In Harmonie’, was het al snel duidelijk dat we hier wel naartoe moesten. En wat een geluk dat we een uitnodiging kregen voor de feestelijke familiepremière van deze film!

Daarbij is inmiddels deze film op DVD te bekijken! Dat heb ik, Selena, voor jullie gedaan en deze blog van Kelly heb ik dan ook aangevuld met leuke informatie.

bioscoop

Trolls 3 In Harmonie, een langverwacht derde deel

Wij hebben ontzettend genoten van de eerste twee delen van Trolls. De eerste film hebben we in de bioscoop gezien, en daarna nog meerdere keren thuis. Dit deel was zo leuk, dat wij het idee hadden dat dit eigenlijk niet meer te overtreffen was. Maar het tweede deel van Trolls was opnieuw ontzettend leuk en goed gevonden. Zo origineel! Deze films zijn ontzettend kleurrijk, vrolijk en vol met liedjes die niet meer uit je hoofd gaan. Dat is dus ook wat wij weer terug hopen te zien in dit derde deel. En toen ik de trailer van Trolls 3: In Harmonie zag, was ik al meteen ontzettend enthousiast. Mijn kinderen waren dan ook door het dolle heen toen we een uitnodiging kregen voor de feestelijke première!

Waar gaat Trolls 3 over?

Na twee films lang hechte vriendschap en eindeloos geflirt zijn Poppy en Branch nu eindelijk officieel een stelletje (#broppy)! Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers: Floyd, John Dory (Eric André; Sing 2), Spruce en Clay. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en sindsdien heeft Branch zijn broers niet meer gezien. Maar als zijn bro Floyd ontvoerd wordt vanwege zijn muzikale talent door een stel gemene popster-schurken, gaan Branch en Poppy op een meeslepend en emotioneel avontuur. Ze proberen de broers weer bij elkaar te brengen en te voorkomen dat Floyd een erger lot te wachten staat dan vergetelheid.

Een feestelijke première

En toen viel dus de uitnodiging voor de feestelijke voorpremière op de mat. Natuurlijk wilden wij Trolls 3: In Harmonie wel komen bekijken! Mijn dochters hadden er in ieder geval heel veel zin in, en wij stiekem ook. De première werd gehouden bij Kinepolis Leidschendam, in het Westfield Mall of the Netherlands. Daar aangekomen stond ons een grote verrassing te wachten, want een deel van het winkelcentrum was gewoon helemaal aangekleed in de sfeer van de nieuwe Trolls film! Een regenboogtrap, een roltrap vol figuren uit de film en een lift die ook helemaal in stijl was. En eenmaal bij de ingang van de bioscoop aangekomen, kwamen de trollen je tegemoet. Werkelijk op elk scherm was er promotie voor de film te zien, zó leuk! En dan moesten we nog naar binnen!

Extra’s bij de première van Trolls 3: In Harmonie

Want wat is er dan zo speciaal aan een première? Natuurlijk zie je de film als eerste, nog voordat deze in de bioscoop komt. Trolls 3: In Harmonie komt pas 13 oktober in de bioscoop. Maar op zo’n première wordt de film feestelijk gepresenteerd, en de Nederlandse stemmencast is daar dan dus bij aanwezig. En dat vind ik dus echt heel leuk, je gaat echt anders naar een film kijken als je van tevoren hebt gezien en gehoord wie deze rol heeft ingesproken.

In deze Nederlandse versie zijn dit bijvoorbeeld: Sharon Doorson, Jim Bakkum, Bettina Holwerda, Stefania, Edwin Jonker, Murth Mossel en Envy Peru.

Daarnaast komen er ook nog allerlei BN-ers naar de film kijken, dus als je een poosje aan de rode loper blijft kijken, zie je heel wat bekende gezichten langskomen! En daarnaast is er soms ook nog wat extra’s te doen. Zo kon je op de foto met Poppy en Knoest, je laten schminken, er was een ballonnenartiest én er was wat lekkers te eten en drinken. Ook gingen we nog naar huis met een goedgevulde goodiebag.

Nederlandse stemmencast Trolls

Onze mening over Trolls 3: In Harmonie

Maar dan rest natuurlijk de belangrijkste vraag: is Trolls 3 weer net zo leuk als zijn voorgangers? En deze vraag kunnen wij volmondig met ja beantwoorden! Zodra de film begint, zit je er weer meteen in. De film start met de bruiloft van Bridget en prins Gristle (uit het eerste deel). Maar dan raakt het verhaal al snel in een stroomversnelling als de broer van Knoest verschijnt. Samen gaan ze op reis om hun broer te redden.

En dan volgt er een avontuur met veel actie, liedjes, kleur en glitter. Dit deel is daarnaast ook weer heel erg grappig. En sommige grapjes zijn vooral ook heel leuk voor de volwassenen. Zo komt er op een bepaald moment een grapje voorbij, waar ik heel hard om moest lachen. De trollen waren aan het vertellen over hun tijd vroeger in de boyband. Toen had Knoest zijn haar op een bepaald moment met een permanentje. Maar toen hij het ook nog wilde blonderen, ging hij echt te ver (aldus zijn broer). Dat vond ik echt heel grappig bedacht, omdat Knoest in de originele versie wordt gespeeld door Justin Timberlake, die zijn haar vroeger ook zo heeft gehad….

Wij hebben de film bekeken in 3D, en dat vind ik wel echt een aanrader. Je ziet dan echt bepaalde dingen eruit springen. Maar sowieso is de film echt heel erg leuk om te gaan bekijken. In het Nederlands of Engels, in 2D of 3D, Trolls 3: In Harmonie moet je gewoon gaan zien!

DVD Trolls 3

Hier vul ik, Selena, even de recensie van Kelly aan. Want wij mochten de DVD-boxset ontvangen van Trolls! Wij zijn hier thuis echt ook fan van deze films. De vrolijkheid explodeert uit elke mm van de film. De humor is de onze en de muziek, grandioos. De mix van oude en nieuwe nummers, de diverse genre’s: echt een subliem stukje mash-up wat ons betreft. In deel 3 loopt bijvoorbeeld de mash-up van Sweet Dreams heerlijk over in andere nummers. We luisteren dan ook regelmatig de soundtrack nog terug. En als mijn dochters Wannabe op de radio horen vergeef ik het ze als ze zeggen dat deze van Poppy is in plaats van de door mij geliefde Spice Girls.

Nu kan je dus Trolls 3 op DVD en Blu-Ray kopen. Los of in een toffe DVD-box. Die box hebben wij want we kijken graag alle drie de films terug. Uiteraard kan je ook streamen maar, en dat is echt een dikke maar, we love specials op DVD’s! Daarbij zijn we nu niet afhankelijk van streamingsdiensten en internet en kunnen we altijd Poppy & co kijken. Overal waar een DVD-speler is. Op de DVD-box zit bij elke film bijpassende extra’s zoals videoclips, making off, exclusieve korte films, karaoke versies en zo veel meer. Echt heel tof.

Trolls 3 is echt weer heerlijk. Nieuw muziek, het verhaal verdiept maar is eigen. Wij allemaal genieten op onze eigen manier en samen worden we blij van deze film. Dit deel stelt niet teleur. Ga dat zien!

Operatie familieharmonie is inmiddels ook in mijn gezin een feit dankzij Trolls 3 :).

Winnen

We mogen bij MamaScrapelle 2 DVD-boxsets weggeven namens Universal! Een DVD met alle drie de films en heel veel extra’s.

Wat mag je doen om kans te maken?

Optie 1

  • Reageer onder de social media post van de winactie met wie jij graag Trolls 3 en de andere delen wilt zien.
  • Delen is lief en vergeet ons dan niet te taggen. Anderen taggen en ons volgen is ook lief.

Optie 2

  • Reageer onder deze recensie met wie jij graag Trolls 3 wilt zien.

Extra

  • Volg MamaScrapelle op social media indien mogelijk. We zitten op InstagramFacebookTikTokYouTube en/ of Pinterest. Like daar ook de winactie van Fien en Teun circus op de boerderij voor een extra winkans
  • Delen van de winactie levert een extra winkans op. Tag MamaScrapelle als je dat doet.
  • Beide opties mag uiteraard ook.

Over ongeveer 2 weken ontvangen de winnaars een berichtje in de mailbox of via social media.

winnen Trolls 3: In Harmonie
Footer 6 nieuw
Kelly
Delen is enorm lief

Kelly

Ik ben Kelly en ben moeder van 2 dochters uit 2011 en 2014. Ik ben getrouwd en woon in Den Bosch, waar ik ben geboren en getogen. Inmiddels ben ik alweer ruim 18 jaar werkzaam in het onderwijs, waar ik juf van de kleuters ben. Dit is iets waar ik elke dag enorm van geniet! Daarnaast ben ik samen met mijn man de trotse eigenaar van Mini & More, een webshop in outlet merkkleding. Deze 2 banen naast elkaar is eigenlijk een meer dan fulltime baan, maar ik vind het echt superleuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bericht reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.